| Autor |
Zpráva |
Misery
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 14:59
- Nahlásit
Tak zase pisu o stenatkach, tentokrat jim nehrozi smrt, kazdopadne kdyz si je nikdo nevezme, tak budou muset jit nejdriv do utulku, coz bych rekla je trosku pro steneci nervy drasajici, takze....
Komu chybi psi pritel?
Narodilo se mi 6 stenatek, uz ted mam 3 psy, a tak jim hledam novy domov. Narodily se predevcirem, takze fotky zatim spis "orientacni".
K odberu za 2mesice.
http://yama.borec.cz/Stenatka/
Nevim jak vam, me se desne libi to flekaty...ach jo, proc ja nemuzu mit pejska (((
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:00
- Nahlásit
Eh jo kontakt tam neni, ale kdyby nekdo mel zajem, tak mi napiste kontakt sem a ja ho predam.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 08:26
- Nahlásit
Misery
to jsou miminečka...
|
spacecaseandrea
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 13:07
- Nahlásit
ahoj prosim te,jak asi budou šteníci vypadat až vyrostou? Měla bych eventuální zájem,ale bydlim v bytě,proto nechci velkého psa.díky za odpověď
|
terkaK
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 11:04
- Nahlásit
Misery
Ahoj, štěňátka vypadají užasně . Taky bych měla eventuální zájem, ale záleží jak budou velcí v dospělosti. Jsem na tom podobně jako spacecaseandrea.
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 18:17
- Nahlásit
matka cca 50cm, otec cca 30cm.
|
spacecaseandrea
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2006 18:24
- Nahlásit
chtěla bych ho pro sestřičku nevlastní,minulý měsíc jí otrávili roční fenečku,je z toho pořád dost špatná,že už psa nechce,tak to musím ještě nějak vyzjistit,ale myslím,že by jí jedině pomohl novej kámoš,tak se ještě ozvu v průběhu.zatim dík za info
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 01:11
- Nahlásit
Tak kdyztak mi napis pak kontakt na sebe, dam ho majiteli tech stenatek.
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 23:49
- Nahlásit
5.2. se narodilo 5 štěňat - kříženec dobrmana a hovavartky. Máma je slabá a všechny nezvládne, můžou jí nechat jen 2, jedno už majitele má. Pro druhé se majitel hledá. Je třeba se rozhodnout nejpozději do pátku 9.2. (či do soboty). SMS na 777 032 960.
(nasla jsem na jednom diskuzaku, tak to sem hazim, kdyby nekdo mel zajem)
|
sue
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 23:21
- Nahlásit
Misery
ty štěńátka jsou úžasný fakt...jen jsem se chtěla zeptat co je maminka zač a tatínek...plemeně i povahově
|
Kreis
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 09:30
- Nahlásit
spacecaseandrea: opravdu doporučuju, sama si myslím, že nejlepší lék na ztrátu bude štěňátko, sestra z toho musí být zdrcená a vím že já sama bych pak taky říkala, že psa nechci, ale když si člověk zvykne žít pro psa...
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 01:25
- Nahlásit
sue
vubec netusim, zkopirovala jsem to sem z jednoho diskuzniho klubu, kdyztak zkus napsat na ten mobil
|