| Autor |
Zpráva |
Misery
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 17:32
- Nahlásit
Tohle bylo dneska na nyxu:
spam nechcete nekdo stene? je to leonbergr krizenej s vlcakem, nasi jich maj 9 k udani je 5 fen a 3 psi. K odberu budou standardne za tech 5 -6 tydnu. Rozhodujte se rychle, nasi je chtej dneska utratit, takze pokud by nekdo nejaky zavazne chtel, tak 775/342 662 a nejpozdeji do sesti, pak jedou na smrt
uz jen pul hodiny!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 17:34
- Nahlásit
trochu hustý ne?
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 17:37
- Nahlásit
Ja bych si ho vzala, ale jak vite, tak nesmim (kvuli pritelovi), ale je mi jich strasne lito, nakonec to muzou bejt i docela pekny stenatka, ackoliv povahove vubec nevim, protoze neznam leonbergry a vlastne ani moc vlcaky...zachrante je nekdo prosiim....
|
abby
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 18:53
- Nahlásit
Misery
Vzhledem k tomu,že znám leonbergery a trochu i vlčáky,tak bych je nebrala ani za nic.Co z toho může vzniknout .....
Bude to znít hnusně,ale možná ta smrt je pro ně to nejlepší
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 21:03
- Nahlásit
a co je dát do útulku to by nešlo?
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2006 23:58
- Nahlásit
nějak se mi to jeví jako snaha vyvolat soucit aby se kříženečci prodali.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 13:27
- Nahlásit
kiwikik
jj
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:35
- Nahlásit
Chdáčci Ach jo.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 21:38
- Nahlásit
kiwikik
No nějak tam nepíšou, že jsou na prodej, tak nevím. Holt nekonečná lidská blbost. a prej standartne za 5-6 tydnu...hm...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 00:27
- Nahlásit
Misery
spam nechcete nekdo stene
mě spíš zajímá proč je před tím spam????jakože když někde vidím napsáno spam,tak to moc nevnímám
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 05:31
- Nahlásit
No spam..ten kluk to posilal do ruznejch klubu, IMHO proto, ze mu tech stenat bylo lito, nesouhlasil s tim, ze je rodice chtej nechat dat utratit, takze proste se snazil sehnat pro ty stenata panicky no...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 11:59
- Nahlásit
Misery
a to je jako nějakej známej??sem celkem skeptická k takovejmhle věcem...prostě takovej hlášek bylo a většina byl hoax
takže si myslím že je lepší se nehroutit....prostě někdy si lidi udělaj jen blbou srandu
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 18:20
- Nahlásit
sarax Tak na 99% tohle hoax fakt nebyl, trochu toho kluka znam (i kdyz ne osobne), ale no...ted uz je to stejne jedno zejo....
|
Veru
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 12:57
- Nahlásit
Koupila jsem si nedavno barak, je tam velka zahrada a potrebuju hlidace, tak bych si vzala asi 3 stenata, kluky, jestli uz neni po nich?
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:04
- Nahlásit
Veru Zkus zavolat, ale myslim, ze uz po nich je....ja jsem se toho kluka neptala, protoze to, co tusim nemusim mit zrovna potvrzeny...
|