Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / štěkání, štěkání
Autor Zpráva
evuška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2006 21:41
- Nahlásit

ahoj mám 3 měsíční labradorku - posledních tak týden si zvykla když jsme na zahradě chytá mě za rukávy řeknu nesmíš a plesknu jí a ona si pak stoupne a štěká na mě když se pohnu tak na mě zas začne skákat a teď už i štěká, nebo si vybrala člověka (pravda ten nemá moc vztah ke zvířatům)který když je na zahradě tak kolem něj jen běhá a štěká ... nevim co mám dělat v knížce o výcviku sem si přečetla že k ní mám přijít zatřást s ní a říct ticho jenže já jí prostě nechytim to nemám šanci a volat jí nechci když jí vlastně chci potrestat... asi si myslí že si hrajem ale nechci aby si zvykla už od teď vyjadřovat veškerou svojí nespokojenost štěkotem...nevíte cos tím?

sue
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 14:57
- Nahlásit

evuška
já bych jí zkusila usměrnit...když skočí tak jí ,,srazit,, k zemi a podržet jí dole...pustit jí až se uklidní.Pak jí pochválim že je v klidu.Pokud to nezabere a ona pak začne štěkat tak bych jí nekompromisně vykázala na místo a chvilka ignorace jí taky neuškodí...s obdobnym sem se taky potýkala.

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 15:51
- Nahlásit

.když skočí tak jí ,,srazit,
mno já nevím ale je to 3 měsíční štěndo..asi bych ho usměrňovala opatrněji a důsledně..je to miminko a určitě se trpělivostí a důsledností naučí správnýmu chování....
u nesmíš a plesknu
a k tomuhle taky nevím neb jsem čubinu jako mimi třepala za kůži..bylo jí jasnější že sse to nesmí..plesknutí jí asi není přirozený...

zůzule
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 16:33
- Nahlásit

sarax
proto je to v uvozovkách...myslela jsem jako že jí chytneš za kůži na krku a stáhneš k zemi....nemyslela jsem to zle ale blbě jsem to napsala já vim

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání