| Autor |
Zpráva |
Dáška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 19:31 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
Ahojky, jako hrdá čerstvá máti se musím pochlubit, že jsme si minulou středu dovezli štěndo, opět z hranického útulku, jako Molču. Jsou jí prý 4 měsíce a otevřeně prohlašuju, že kdo zvládl takového prcka vychovat, je machr, protože Molinku jsem si brala v půl roce jako čistotnou a poslušnou, proto je tohle na mě síla...Tak se pomalu učíme i s pánečkem, jaké je to učit štěně...no snad to zvládnem. Omlouvám se za celkem zbytečné téma, ale pochlubit se musím. Zkusím přidat foto, ale neumím to, tak kdyžtak pardon
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 19:33
- Nahlásit
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 19:34
- Nahlásit
No nevím, fotku nevidím...jdu si najít, jak na to.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 19:42
- Nahlásit
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 19:43
- Nahlásit
Jupí!!!!
Tak ještě jednu:
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 20:00
- Nahlásit
Dáška
je nádherná....bude z ní pěkný rarášek
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 20:02
- Nahlásit
brut
Díky..rarach to je, říkáme jí piraňa Molince už druhý den ukradla všecky hračky, oba pelechy a od včera spí v posteli. Přítel ji má doma na víkend, takže se konečně vyspím, už se těším
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 20:13
- Nahlásit
Fotky nevidím, ale stejně gratuluju. Hlavně ať Molka nezávidí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 20:14
- Nahlásit
Aha, už vidím-vypadá jako ten čoklík, co nabízel isdpch. Moc pěkná. Bude-li veliká?
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 20:23
- Nahlásit
Mucholabka
Veliká nevím, v útulku říkali, že prý ještě kousek, má asi 4 měsíce a tak 35cm v kohoutku...hodně lidí říká, že je v ní kousek borderky, temperamentem i učenlivostí by odpovídala, tak uvidíme...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 20:26
- Nahlásit
Dáška
Aha, mi se z fotek zdála větší-na cvičák se mnou chodí hodně podobná kříženka zlaťáka, myslela jsem, že to bude něco v tom stylu. Ale fakt pjeknaa. Vypadá tak moudře, ale přitom čertovsky
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 20:38
- Nahlásit
Mucholabka
Díky
Vypadá tak moudře, ale přitom čertovsky Tak to je přesný, to jo...nezdá se, ale jak se rozjede, je k nezastavení... nejlepší, když si chce hrát v jednu v noci
A jak se má tvoje malá? A oba dospěláci samo též )?
|
pajisek
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 21:15
- Nahlásit
Je to siikula, tak at se vam s ni dari... Ma takovy sibalsky kukuc...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 21:45
- Nahlásit
je moc krásná a už od pohledu šibalka
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 21:54
- Nahlásit
Díky za pochvaly...Ještě se natrápíme, má problémy s trávením, ale snad to bude dobrý.
Nejhodnější jsou holky takhle
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2006 09:20
- Nahlásit
Dáška
Je krásná.Gratuluju
|
Mort
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2006 09:23
- Nahlásit
Taky gratuluju! Ale ta pozice pro odpočinek nebude trvat moc dlouho, co?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2006 10:36
- Nahlásit
Blahopřeji, moc hezká a určitě i příjemná.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2006 11:46
- Nahlásit
Dáška
taky se přidávám ke gratulací krásný holky! My se jedem zítra poprvé podívat na naši holčičku
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2006 18:40
- Nahlásit
Dáška
Díky za optání.
Malá se má takhle
Tohle je taky ze cvičáku, chůze u nohy, papá piškot a pro další sahám
A tady trocha komunikace při povelu lehni-chtěla by odmlouvat
Aša je taková víc netýkavka a už vůůůbec neblbne, ale zato by se mazlila do nekonečna. Fifinka Bucku dneska málem sežrala-je to pěkná potvůrka, když jí jde o balónek, taky se spolu přetahovaly o uzel a Fifa málem dostala infarkt. Docela dost po Bucce jela, ale ta ji vždycky s přehledem zalehne-je to takové tele
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2006 18:42
- Nahlásit
Dáška
moc krásný slečny, gratuluji k novému miminku a pořádně si to mateřství doma užijte...Já se tak těšila až z toho mimina, co jsem si přivezla na jaře bude konečně pes a je to tady, takže celkem chápu jaká je to makačka, tak držím pěsti ať to zvládnete a zároveň soucítím
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2006 18:46
- Nahlásit
Dáška
U nás je skoro podobný pejsek na sídlišti až na to že bílý
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2006 13:52
- Nahlásit
Dáška
Juuu tak koukám, že máš novýho štěníka... Já chci taky Zrovna v pátek jsem zkoušela mamce nakecat, že nemám psa, ale Veverku a že bych už konečně teda toho psa chtěla... Ale neprošlo
Ale Ený je nádherná, jak jste k ní valstně přišli? já myslela, že chceš ňákýho retrívra? A pojede s Váma 5. listopadu na coursing? Abych ji omrkla "živě"?
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 11:38
- Nahlásit
Eimy
Ahojky veverková, to víš, že ju pátého okoukneš ) Já jsem chtěla retrívra? To sis mě s někým spletla hele my jsme se nikoho neptali a piraňa je tu, třeba by ti to taky prošlo ))) néé já tě nenavádím..A oficiálně je stejně Michalova...
ko4ka
Děkuju, už je to celkem v poho, princip čistotnosti pochopila, teď ještě zdokonalit a je to ok...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 11:41
- Nahlásit
Dáška
je krááásnáá moc!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2006 12:07
- Nahlásit
Dáška
ahojky!
Pekne zdravim, podrb za me Molinku, a nove stendo je uplne uzasne!
(Je treba dogtrekove posily, co? )
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 18:41
- Nahlásit
wami
No jasně, už bylo na čase
Molča podrbána, my zdravíme vlkouše!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 19:25
- Nahlásit
Dáška
už bylo na čase
tak at to pekne tahne!
Vlkousi dekuji za pozdrav... Do dalsich treku ale daleko, fnuk...
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2006 22:00
- Nahlásit
wami
Dík za přání táhne jak drak, pač je Michala a JEN on ji musí vychovávat, takže se učí oba...a my pilujem potají, když není doma, ať má páník radost, jak jim to jde, ale pšt
|