Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / jak má správně vypadat pelíšek pro pejska
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 18 Dub 2005 13:03
- Nahlásit

Zdravím všechny milovníky pejsků, chci si pořídit menšího pejska a zajímalo by mě, jak má správně vypadat jeho pelíšek, rozměry, materiál apod. Poradí někdo?

Anonymní
# Zasláno: 18 Dub 2005 13:06
- Nahlásit

Naši spí nejraději v molitanovém pelechu.Mají na výběr svůj gauč,proutěný a molitanový pelíšek.Vybrali si sami.

Danuš
# Zasláno: 18 Dub 2005 17:04
- Nahlásit

Já mám nejraději plastové pelíšky. Dobře se udržují. A do nich molitanovou podložku, aby pejsky nezáblo.

Evik
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2005 17:48
- Nahlásit

Můj mladší pes má možnost výběru ze dvou pelíšků a nespí většinou ani na jednom, nejraději spí na holých dlaždičkách.........Jinak my máme takové ty "molitanové polštáře" potažené látkou. S tou velikostí je to jednoduché - představte velikost vašeho psa v dospělosti a podle toho kupte přiměřeně velký pelíšek.....Já osobně zastávám názor, že pelíšek by měl pro psa znamenat místo, kam se vždycky může uchýlit k odpočinku, takže je podle mě jedno, zda to bude koupený pelíšek za 1000 kč z obchodu, nebo starý páníčkův župan - hlavně když pejskovi nebude zima od podlahy a bude se na tom svém místečku dobře cítit.

Jerryk
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2005 19:47
- Nahlásit

My našemu pinďovi nejdřív koupili přepravku, v které byl zvyklý spát v ch.s.-nechtěl ji. Teď má molitanové pelíšky-jeden v kuchyni-tam spí když nejsme doma a trpí když jíme, druhý má v ložnici na noc a v pracovně vedle židle mám přenosnou tašku-tam si zaleze když se mu nechce spát a čeká kdy už konečně si půjdeme hrát. Jo, a v těch molitanových pelíškách má kus froté prostěradla, protože když spí, tak se do něj zaňuchá.

Lenka + T.
# Zasláno: 18 Dub 2005 20:21
- Nahlásit

Můj má molitanový potažený látkou se zvýšeným okrajem na který si opírá hlavu nebo se do pelechu stočí celý. Když byl malý, tak jsem pro něho měla papírovou krabici od banánů s dekou.

Anonymní
# Zasláno: 18 Dub 2005 22:39
- Nahlásit

Naše čivavky spí nejraději na vyvýšeném místě - na židli, na gauči. JInak milují boudičky - jednu mají z přepravky bez dvířek, vevnitř polštářek, druhou z překližky na míru dělanou pod kuchyňkou židli. Obě jsou často využívané, podle toho, zda chtějí mít klid (boudička) nebo přehled - co nejvýš.

Ivana
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2005 18:17
- Nahlásit

Mě se pro naší smečku osvědčili plastové pelechy,máme různé velikosti,někteří chtějí spát spolu a někteří sami.V pelechách máme molitanovou vložku nebo starou deku.Molitanové pelechy se zvýšeným okrajem jsme měli také,ale pejsek je může časem ušpinit a při opakovaném praní v pračce se nám zdeformovali a již nedrželi ten hezký tvar.Navíc štěňata občas pelech koušou a plasťák drží,navíc se dá vytřít Savem pro čistotu.

Anonymní
# Zasláno: 3 Čen 2005 20:48
- Nahlásit

Já mám pro svoje štěndo (4 měsíce) taky plastový pelíšek a v něm deku.Později dokoupím molitanový polštářek,ale musím počkat až nebude všechno okousávat...

haha
# Zasláno: 4 Čen 2005 19:26
- Nahlásit

naši psi pelíšky tvrdošíjně odmítají , spí na nejrůznějších místech v bytě , někteří v posteli, ale i na lině na zemi, nebo v obýváku jen tak na koberci, prostě jak se jim zrovna chce, moje stará fena kříženec vlka a ovčáka milovala spaní na stole aby viděla z okna a jeden z nich když bylo v létě vedro tak spal dokonce ve vypuštěný vaně takže pelíšky doma neřeším

Tanaki
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2005 07:08
- Nahlásit

náš pes má tři pelíšky, jeden v kuchyni je to povlečená dětská peřinka a pod ní ještě deka, aby si to pořádně mohla pod sebe nahňácat , stejný má i v obýváků (nemůže totiž být v jiné místnosti než jsem já, to by nezamhouřila oka :tongue no a hlavní pelíšek kam chodí spát na noc je naše postel

niniel
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2005 14:24
- Nahlásit

Muj hafik v pelisku nespi, ma ho jako "milenku" a porad ho zuzla a taha s sebou. Ale spi bud pod stolem nebo s nama v posteli. Pelisek taky neresim

Evik
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2005 17:06
- Nahlásit

niniel

no, když jsou naši pesani přes léto venku v boudě, pak pelíšky taky nemůžeme používat, protože s nima dělají přesně to, co píšeš - muchlají se s tím a mlaďoch každou chvíli ještě kus uždíbne....takže v létě pouze zateplená bouda (ve které stejně nespí ani jeden - dědek spí maximálně v její "předsíni" a mlaďoch na střeše....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání