| Autor |
Zpráva |
Bugsýk
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 13:20
- Nahlásit
Ahojky všem,obracím se na ty co mají doma nová štěňátka.Hledám štěňátko RR s PP.Nepotřebuji velkou chovnou stanici,radši bych něco menšího,rodinného.A doba odběru začátkem prosince.
Jinak se omlouvám,ale někam jsem zašila své heslo na nick Bugs,tak jsem ted takto
|
Bugsýk
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 14:01
- Nahlásit
Nikdo neví o štěňátkách??Nebo jsem napsala něco špatně?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 14:18
- Nahlásit
Bugsýk
Buks podívej se na inzerci tady ne cz-pes třeba něco najdeš
|
Majla
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 14:31
- Nahlásit
mrkni na www.ifauna.cz
|
venda
Člen |
- Nahlásit
http://www.stenata.cz/r.htm
|
Bugsýk
Člen |
- Nahlásit
Petra
Samozdřejmě,že koukám,ale všechny inzeráty jsou k odběru hned,ale já potřebuji,kdo štěňátka teprve zadává.Popřípadě,které se ted narodili.A to jsem našla jen jeden inzerát a to je málo.Chtěla jsem mít na výběr.Říkala jsem si,že je tu hodně pejskařů a že by se tu třeba někdo našel.Ale asi tu nikdo není.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 14:37
- Nahlásit
Bugsýk
venda ti dala pěkný stránky a mají tam i klubovou adresu tak si tam napiš inzerát ty
|
Bugsýk
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 14:48
- Nahlásit
Petra
Napíšu to bude nejlepší,děkuji.Asi hledám moc brzy.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 14:58
- Nahlásit
Bugsýk
lepší dřív než pozdě aspoň se podíváš na víc psů, zkus třeba nějakou výstavu a tam o sobě vědí hodně zkus se zeptat tam
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 17:40
- Nahlásit
Bugsýk
a nebo se obrať na klub chovatelů RR, tam maj určitě i stránky chovek a nebo i inzerci. Tam se objevují inzeráty typu "zadám štěňata" velice často. Hodně štěstí a dobrou ruku při výběru
|
Bugsýk
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 22:55
- Nahlásit
Petra,ko4ka
Moc děkuji,už jsem mluvila s jednou chovnou stanicí co zadává štěňátka.Víc jsem jich zatím nenašla.Ale myslím,že jich do týdne bude víc.Teda soudím podle toho,kolik jsem našla inzerátů k odběru hned.
|
Arguskaaa
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 21:11
- Nahlásit
zadej si třeba do googlu tohle plemeno, ono ti to vyhledá chovatelksé stanice a ty sepa koukneš která ti vyhovuje a počkáš si na štěnátka
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 21:15
- Nahlásit
mrkni sem
http://www.caramba.cz/page.php?PgID=557
|