| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 07:35
- Nahlásit
Tak se Vám musím všem pochlubit, že se nám dnes v noci kolem 3 hodiny narodilo naše vytoužené štěndo, chovatelka psala, že jsou všichni v pořádku, jsou to dvě holky a dva klučíci Spadl mi kámen ze srdce...čekáme na tu holčičku už od jara a příroda si s náma pohrála, jelikož předchozí vrh byl jen klučičí URL
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 07:46
- Nahlásit
blanulinka1
tak to bude krásnej dárek pod stromeček
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 07:51
- Nahlásit
fromeli
ten nejkrásnější Já už se tak těším až ji budeme mít doma
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 08:00
- Nahlásit
blanulinka1
Tak držím palce, ať se holka má k světu. Jezevčíků není nikdy dost
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 08:09
- Nahlásit
Gratuluju chovatelce i Tobě
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 08:42
- Nahlásit
Zet
Mucholabka
Díky moc, gratulaci vyřídím, "jezevců" opravdu není nikdy dost . Jakmile bude první "novorozeňácký" foto tak ho dám sem
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 10:12
- Nahlásit
jejky, to jsou krásní "jezevečci". Takže to je hrubosrstý jezevčík? Ty se mi z jezevečků líbí nejvíc. Můj strejda jednoho měl. (vzal si ho z útulku). Byl to ten největší mazel a přirozený intelekt. Ač neměl žádný výcvik, poslouchal, na jezevce nebyl ani vůbec paličatý. Když si ho strejda přinesl z útulku, uměl Garyk jen jediný povel, a to "drž hubu" (jeho předchozí majitel byl asi pěkné hovado)....Na to, že Garyk slyší na ten "povel" přišel strejda vlastně náhodou, protože když Garyk štěkal, strejda na něho "ticho", "zmlkni", no a pak z něj jednou vypadlo v dobrém "tak drž už hubu" no a pes ztichnul
Jo, hrubosrstí jezevečci jsou super.
Tak ti, Blani, držím palečky, ať je mrňous v pořádku, ať pěkně roste a určo sem pak hoď tu "novorozeneckou fotečku"
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 10:16
- Nahlásit
Evik
moc děkuju Jakmile nějakou Katka pořídí, hned ji poskytnu i Vám Tak příští rok na pochodu přibudou dlaší 4 chlupaté tlapičky už se tším... A vy se taky těště až Vás tu budu zásobovat "inteligentníma dotazama"
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:30
- Nahlásit
blanulinka1
na fotečky už se těším Příští rok na pochod určo taky půjdem, ale asi stopro jen s Akoušem. Griffča na ty hromadné akce prostě není....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:41
- Nahlásit
Samozřejmě Ti milá kamarádko taky gratuluju a přeju hodně radosti s drobkem, budete mít o Vánocích pěkně veselo doma...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:46
- Nahlásit
Evik
no my asi vyrazíe s Bassinem a jeho rodinkou, uvidíme co té malé bude říkat Gapa...jeto taky už trošku nevrlá dáma...
Syska
děkuji ti kamarádko moje nejlepčí jsem zvědavá, až ty naše holky jednou seznámíme, co na sebe budou říkat Jinak u nás v baráku je teď populační expolze pejsků, hned ti co bydlí vedle nás si teď taky pořídili štěndo, nějakýho kříženečka (asi od Srstky )
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:57
- Nahlásit
blanulinka1
Já ti také gratuluji - ať žijí jezevčíčci!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 12:12
- Nahlásit
Tami
děkuju
A děkuju vůbec všem já Vám z toho mám takovou radost, že asi vykoupím Hafbezobav... , ale jinak jsem normální...jako vy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 17:33
- Nahlásit
blanulinka1
taky gratulujeme a držíme palečky, aby štěnítko pěkně rostlo a bylo zdravé
|
leila
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 20:34
- Nahlásit
blanulinka1
tak to gratuluji ať vyberete to nejšikovnější a ať se mají štěníška k světu jezevčíkům zdar
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 22:58
- Nahlásit
blanulinka1
Taky se připojuji. U mě platí,čím menší pes,tím lepší. Takže mezi mé oblíbence patří i jezevčíci. O tom svědčí i to,že jsem ho loni pořídila vnukovi. Čekání se vyplatilo,těším se taky na fotečky.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 07:30
- Nahlásit
blanulinka1
populační exploze se nevyhnula nikde, u nás už chodí s vodítkem i lidi,do kterejch by to nikdy nikdo neřek (takový ti jak dycky: "fůůj peees,ať mně nezamaže!" - tak takoví už teď maj aspoň 2 )
těším sena fotky mimi
|