Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / hračky KONG - plnitelné mlsacím krémem
Autor Zpráva
blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 18:30
- Nahlásit

Znáte někdo tohle "udělátko" z vlastní zkušenosti? (www.baron.cz , sekce hračky). Díky moc...

radek
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 20:07
- Nahlásit

blanulinka1

Zkusenosti nemam, ale uz jsem o tom slysel resp. cetl v knizce. Celkem to tam vychvalovali, pes doluje pamlsky z micku a zabavi se na dlouhou dobu.

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2006 20:15 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

blanulinka1
pokud to budeš chtít na zabevení pesana,aby třeba doma neničil,tak musím říct že záleží na každým psu..naše pesová není blbka a tímhle jí neopijeme hračka jí zajímá jen když jsme s ní

Venta
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 06:33
- Nahlásit

Já to znám, psi se tím sice zabaví, ale zas tak nezničitelné to není. Naše fenka už to rozkousala .

Syska
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 07:33
- Nahlásit

blanulinka1
Chceš tím udělátkem zabavit Tomíka, aby dal pokoj, co...

pama
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:31
- Nahlásit

isdpch
Nejvíc se zabaví s tou koulí, jak jí kutálí a vypadávaj ňamky
Můžete mi prosím dát nějaký odkaz, kde se to dá sehnat? Ráda bych to pořídila našemu hafovi. Děkuji

Evik
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:39
- Nahlásit

pama

koukni na www.baron.cz Tam to stopro mají.

Jinak já s touto hračkou zkušenost nemám, ale jak znám své psy, tak staršího by to v nejmenším nezajímalo (jeho nezajímají skoro žádné hračky) a mlaďoch by to stopro rozkousal a s nějakým vylizováním by se nepáral

isdpch
tu pamlskovou kouli má moje kamarádka pro čubinu, té se to strašně líbí, krásně se s tím zabaví....Náš mladej si to od ní jednou vypůjčil a taky se mu to moc líbilo...ovšem on na to nešel s takovou trpělivostí jako kámošky fenka

Venta
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:43
- Nahlásit

pama
Tu kouli jsem kupovala v allpetu. Mají myslím 2 velikosti. Tu mi zatím doma nikdo nezničil, kromě ožužlaného otvoru, kterým vypadávají ven dobroty.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:47
- Nahlásit

isdpch
chování a naše příjemnější soužití
by me zajimalo, z ceho pan prodejce usuzuje, ze nejaka hracka, se kterou si pes hraje vlastne sam bez ucasti panicka zlepsuje psi chovani a vzajemne souziti .....

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 08:54
- Nahlásit

Mám to doma (tu kouli), to jsem zalitovala vyhozených peněz.
Nejen že s tím pes hází aby to vypadlo místo aby způsobně koulel, ale snaží se to především rozbít a nebo rozkousat. Dělá to rachot, pamlsky vypadnou během chvíle, protože otvor nevydrží nápor a otevře se.
A je to tvrdé, tak to při "házení" ničí byt a pejsovy zuby.
Jo a mělo to "pískat" při pohybu, takže to docela leze na nervy. Ovšem pes si s tím poradil taky..

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 09:13
- Nahlásit

isdpch
pes si hraje, tudíž tě neotravuje
no prave to me na tom zarazilo ..... tak to si muzu domu poridit klidne plysovyho .....

stůl jsem zamluvil
doufam, ze je to stul i s nasim kamaradem ....

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 09:39
- Nahlásit

Tu kouli mám doma taky, ale nějakou větší, otvory jsou nastálo a koule nejde otevřít. Nepíská a tím, že je velká, nejde ohryzat. Takže pro nás docela dobrý.
granule tam nasypu ráno a už Jim lítá jako tryskomyš aspoň se nenudí, když jsem v práci

Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 09:41
- Nahlásit

Jirikovo

doufam, ze je to stul i s nasim kamaradem ....
tak to ne, ani tu jeho fuchtli

Garfield
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 10:19
- Nahlásit

Ten nadpis tématu je tak chutný, že se mi úplně sbíhaly sliny, jen jsem si to přečetla.
Koupím kuličku, ale né pro psa...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 10:29
- Nahlásit

Garfield
Koupím kuličku, ale né pro psa...
jak te znam, tak koupis s co nejmensim otvorem a dovnitr misto pamlsku budes lit vino s kolou .....

MORIE
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:46
- Nahlásit

Tak tu kouli máme taky, a Teq je po ní celá divá...akorát pamlsky nevydrží. Máme tu s tím nastavitelným otvorem, Teq do něj strčí špičáky a dírku rozevře a pamlsky se jenom sypou. A taky když se to kutálí tak to pitomě přistane vždycky na tom otvoru, protože je do roviny, takže se to vysype hned všechno ven.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 15:24
- Nahlásit

Syska
nee, chtěla jsem se zeptat, jelikož to má být pro tebe k vánocům, aby , až přijedeš k nám, jsi dala pokoj a netahala mě do centra mezi pošašený japonce, anglány a němce Moc díky za názory a zkušenosti, dostala jsem se sem dnes až teď... chystáme se na štěndo, tak si říkám, až nám skončí dovolená a budeme ji muset opustit a jít do práce, aby se zabavila a nekňourala...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 15:26
- Nahlásit

Jirikovo
Garfield
no kdyby víno s kolou...kdoví co s tím Garfield zamýšlí...má to takový anatomický tvar heh

scarlet
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 17:08
- Nahlásit

Cim plnite tu kouli? Normalnima granulema nebo necim extra?Mame ji doma, ale zatim jsem ji nepouzili, nase 8tydenni stendo ji ma zatim jako obycejny micek

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání