| Autor |
Zpráva |
elsa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 16:21
- Nahlásit
Ahoj, chtěla bych se zeptat někoho, kdo chová německou dogu v bytě, na zkušenosti. Přemýšlím o pořízení, ale bydlím v 4+1 a jsme tu 4....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 16:23
- Nahlásit
známí mají dogu v bytě a k ní buldoka Ale jsou jen dva.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2006 23:00
- Nahlásit
elsa
mám dvě něm. dogy v bytě. Je sice pravda, že bydlím v rodinném domku, ale holky jsou se mnou doma. Je to v podstatě taky 4+1.Jsou obě tam, kde jsem já.Chodí za mnou jako ocásky a je jim jedno jestli jsem na záchodě nebo v obýváku, dokážou se vlézt kdekoliv. Pokud jí poskytneš dostatek pohybu venku na procházkách, tak je jedno jak velký máš byt a kolik je vás doma. Složí se fakt kdekoliv kde bude jejich páníček. Když zkoukneš moje stránky uvidíš kolik prostoru doga "potřebuje" www.splnenysen.estranky.cz
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 08:12
- Nahlásit
elsa
Ahojky, já mám také svojí dogu v bytě. Samozřejmě ,jak píše i Monika, tak doga potřebuje strašnou spoustu pohybu. My jsme s ňou každý den min. 3 hodiny venku... Je hodně temperamentní a hyperaktivní,takže je to opravdu potřeba. Jinak kdo tvrdí,že velký pes v bytě je chudák, tak nemá pravdu. Pokud má dostatek pohybu mimo domov,tak doma pejsek pak už jen odpočívá. Vím to z vlastní zkušenosti. Dogina většinu času doma opravdu jen prospí.
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 13:07
- Nahlásit
Doga v bytě určitě není problém. Pokud máte v baráku výtah a nemusíš s ní šlapat schody třeba do 3.patra, tak neváhej. Na velikosti nezáleží
|
dorota99
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2006 15:54
- Nahlásit
Frog
Frog
Břetislava
Chtěla jsem se zeptat, jestli jste z Prahy. My máme 6měs. dogu a jak jistě víte, najít rovnoceného kamaráda na občasné procházky je problém.
Tak pokud budete mít chuť a čas, tak napište na : hemelikova@centrum.cz a domluvíme se nějakém výletu. Těší se RADKA a AJDA
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2008 10:31
- Nahlásit
monika
Prosim ta, hovori ti nieco chov. stanica v. Marienthal-Obergeorgenthal. Kamarat si odtial chce brat steniatko, tak by som rada nazor niekoho od fachu. Dik!
|
LadyPig
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 15:48
- Nahlásit
My kdysi měli německou dogu ve 2+1 a byli jsme tři. Úplně v pohodě ;)
|