| Autor |
Zpráva |
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:51
- Nahlásit
nevíte někdo kolik toho může našlapat tříměsíční trpasličí pudlík? Já abych mu nezničila klouby. Dík za radu.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:31
- Nahlásit
Ono si v tomto věku ještě štěndo samo řekne, kdy má dost, ale je fakt, že by se nemělo utahat "dokud nepadne"....Dobré je dělat krátké a časté procházky.
|
milovnikpejsku
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 16:01
- Nahlásit
velice málo
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 07:21
- Nahlásit
Lesanka
Myslím, že u tříměsíčního trpasličího pudlíka nějakejma velkýma procházkama neuspěješ, ale v případě potřeby ho můžeš bez problémů vzít do náruče, musí být jako pírečko, ne...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:54
- Nahlásit
já naopak myslím, že pudlík vydrží celkem dost, i těch dvacet, pětadvacetminut chůze jako velkou procházku a pak pár menších.
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:51
- Nahlásit
dík za rady, my máme super louku, ale je tak cca 1 km daleko od domu. Bezvadně se tam cvičí přivolání a vlasně cokoli. U domu je to zatím na vodítko. Jezdí kolem auta. Zatím to dělám tak, že tam dojdeme a zpátky holt se slečna někdy nese. Ne, ale vždy. Někdy chce na zem, a chodit a chodit... Tak jsem si říkala, abych to nepřehnala. Měla jsem velké pesany, naposledy chodského psa což je rozdíl , tak abych tuhle psí mini šmudlinku nezničila.
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:58
- Nahlásit
Lesanka
o štěndo se neboj, ono si řekne, kdy má dost. Taky mám pudla-středního a je naprosto nezničitelný.Oni lehčí pejsci vydrží mnohem, mnohem víc, než ti velcí hafani. Spíš se připrav, že ti z pudlího temperamentu začnou téct nervy, jen co trochu povyroste!
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 11:28
- Nahlásit
kokoška
...ano byla jsem trochu překvapená, že ta kudrnatá kulička je stejně aktivní jako choďák. Je pravda, že jak je lehká, tak letí jako blesk a ty skoky. No co, alespoň mě pěkně prožene.
|
Ivča
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 00:02
- Nahlásit
Měla bych dotaz: Máme doma štěňátka vlčího špice a bernského salašnického, (je jim přes tři měsíce) tak bych se chtěla zeptat jak doporučujete dlouhé procházky? Jsou ještě ve vývoji tak abychom jim tím neublížili (klouby).
|