Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / procházky se štěnětem
Autor Zpráva
Lesanka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 14:51
- Nahlásit

nevíte někdo kolik toho může našlapat tříměsíční trpasličí pudlík? Já abych mu nezničila klouby. Dík za radu.

Evik
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:31
- Nahlásit

Ono si v tomto věku ještě štěndo samo řekne, kdy má dost, ale je fakt, že by se nemělo utahat "dokud nepadne"....Dobré je dělat krátké a časté procházky.

milovnikpejsku
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 16:01
- Nahlásit

velice málo

Syska
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 07:21
- Nahlásit

Lesanka
Myslím, že u tříměsíčního trpasličího pudlíka nějakejma velkýma procházkama neuspěješ, ale v případě potřeby ho můžeš bez problémů vzít do náruče, musí být jako pírečko, ne...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:54
- Nahlásit

já naopak myslím, že pudlík vydrží celkem dost, i těch dvacet, pětadvacetminut chůze jako velkou procházku a pak pár menších.

Lesanka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:51
- Nahlásit

dík za rady, my máme super louku, ale je tak cca 1 km daleko od domu. Bezvadně se tam cvičí přivolání a vlasně cokoli. U domu je to zatím na vodítko. Jezdí kolem auta. Zatím to dělám tak, že tam dojdeme a zpátky holt se slečna někdy nese. Ne, ale vždy. Někdy chce na zem, a chodit a chodit... Tak jsem si říkala, abych to nepřehnala. Měla jsem velké pesany, naposledy chodského psa což je rozdíl, tak abych tuhle psí mini šmudlinku nezničila.

kokoška
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:58
- Nahlásit

Lesanka
o štěndo se neboj, ono si řekne, kdy má dost. Taky mám pudla-středního a je naprosto nezničitelný.Oni lehčí pejsci vydrží mnohem, mnohem víc, než ti velcí hafani. Spíš se připrav, že ti z pudlího temperamentu začnou téct nervy, jen co trochu povyroste!

Lesanka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 11:28
- Nahlásit

kokoška
...ano byla jsem trochu překvapená, že ta kudrnatá kulička je stejně aktivní jako choďák. Je pravda, že jak je lehká, tak letí jako blesk a ty skoky. No co, alespoň mě pěkně prožene.

Ivča
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 00:02
- Nahlásit

Měla bych dotaz: Máme doma štěňátka vlčího špice a bernského salašnického, (je jim přes tři měsíce) tak bych se chtěla zeptat jak doporučujete dlouhé procházky? Jsou ještě ve vývoji tak abychom jim tím neublížili (klouby).

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání