| Autor |
Zpráva |
tosca
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:29
- Nahlásit
Mucholabka
No co, já měla v plánu jako dalšího psa nějakého většího křížence, mladého, vhodného na agility. Co jsem v květnu vzala domů víš
Ale je fakt, že je reálná šance, že nový pes se bude hledat tak za 7 let, to zas není tak dlouho, ne? Jenom nevím, jestli ještě budu schopná s tím agility začít
Ale musíme mít sny, jinak to nejde
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 15:31
- Nahlásit
Mucholabka
tak to koukám, nádhernejjj pejsek.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 17:13
- Nahlásit
Mucholabka
Je krásná gratuluju!!! (i k tomu, že se ti povedlo přemluvit přítele abyste měli dalšího psa )
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 17:44
- Nahlásit
MUCHULABKA: super
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 17:48
- Nahlásit
Je moc krásná. Závidím ti, protože já bych taky chtěla ještě jednoho pejska, ale přítel mi ho nechce dovolit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 18:56
- Nahlásit
Mucholabka
je krásná taky bych chtěla psí mimi, ale nemůžu mít další tak ještě, že mám aspoň jednoho
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:26
- Nahlásit
Mucholabka
moc gratuluju
když to tak půjde dál,bude na srazu halda stafíků
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:29
- Nahlásit
No ale koukám, že to není žádná měkkota. Sice ještě miminko, ale po rukách jede jak potvora a Ašopsa se taky moc neděsí. Asi by v tom útulku tak jako tak nakonec skončila. Týpos asi nevěděl co s ní a moc té výchově nedal.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:32
- Nahlásit
Mucholabka
Ještě že sis jí vzala, jestli miminko "bojováho psa" jde po rukách, tak by si jí lidi určitě přehazovali jako horkej brambor ...Však on si Ašopes zjedná pořádek, nebo myslíš, že ne?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:09
- Nahlásit
rendik
Ašopes už je stará rašple, moc se do toho nechce míchat chodí si svou cestou tři metry před náma. Ona to teda dělala vždycky, ale teď je to nějak víc vidět chodí jak lodní kufr úplně zdechle a bez zájmu oproti tomu štěněti. Však má na to nárok, aspoň si klidně dožije bez toho, abych ji furt tahala sem a tam. Na cvičák budeme ale furt chodit ve dvojko to bych jí neudělala. Náhodou je ta malá potvůrka docela tvárná a učenlivá, už ví, kde má místo a docela ho i vyhledává, protože dnešek byl náročný. Ašopes bude spát tři dny, já dva, štěně možná hodinu. Aspoň v to doufám a modlím se. Bojí se aut, ale to se snad poddá. Se těším až z ní bude velký pes. Má to být amstaf, tak doufám, že to bude spíš ten placatý podsaditý svalnatý psík, ne jak některé vyžlata křížené snad s chrtem. Zatím by tomu postava odpovídala, ale je to samozřejmě bezpapírák. Zkusím kontaktovat chovatelku-množitelku jestli nemá fotky rodičů a co a jak a tak. Je z Litomyšle nebo okolí-adresa je napsaná v očkováku, ale není tam telefon. Snad se mi povede ho nějak najít. Nemáte někdo Zlaté stránky z té oblasti?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 21:28
- Nahlásit
Mucholabka
No, já myslim, že kdyby si malá moc dovolovala, tak jí Ašopes srovná. Máme na cvičáku asi 14-ti letou pinčici a když je třeba, srovná i rotvíka , jinak se ke psům taky nehlásí... Třeba si štěndo na tu hodinku zdřímne... ty si taky hodinku zsřímneš a budete oba spokojeni ... Držim palce ať se ti podaří množitelku "chovatelku" najít, máš štěstí, že máš adresu v očkováku, já jí tam nemám. Měla jsem jen číslo na mobil, naivně jsem jim psala jestli nechtějí fotky, ale neodpověděli...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:38
- Nahlásit
Mucholabka
krásný mimi, tak přejem hodně štěstíčka a pozdravuj od nás Ašopsa a tu malou slečnu
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2006 22:44
- Nahlásit
Mucholabka
Tááák je dobře!!! Jak říkám těm svejm
Měla by se jmenovat "Bílý Bim černé ucho" ne?
Ztaté str. netřeba. Na netu je tel. seznam Telekomu.
Hledej šmudlo
Haf
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:19
- Nahlásit
Sylva
Dík za radu. Dovolala jsem se chovteli, nejdřív nechápal, ale pochopil. Neměl bohužel čas a zavolá mi za hodinu. Doufám, že u sebe budu mít papír s otázkama.
|
Darina
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 11:22
- Nahlásit
Mucholabko moc ti přejí krásnou bílou, malou, nezbednou kuličku. Konečně jsi ukecala přítele, máte oba dva dobré srdíčko. Moc vám fandím.
Pac a pusu Bišo a Damišek.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 11:37 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
muchlabka
URL
URL
zkus to přes tyhle vyhlávače. pokud má telefon - pevnou linku tak ti to jeden z nich najde určitě
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:06
- Nahlásit
monika
Jj, dík, už jsem s ní mluvila. Volala mi zpátky, byla docela rozladěná, že ti mladí dali psa pryč a vzpomněla si přesně na to ono štěně. Ptala se mě nejdřív, jestli letošní vrh nebo z minulého roku a říkala, že dřív chovala profesionálně a s papírama, ale že teď prý už jenom trošku. Slíbila, že mi pošle mejlem fotky obou rodičů. Ptala se, jestli je ta fenka aspoň naočkovaná a byla nasraná, když jsem řekla, že jenom jednou. A že jsou lidi s jejíma psama spokojení, dělají agility a tak různě a podobné hadrypindy. Já jsem taky spokojená, zdá se být čistotný a vyrovnaný pes. Šla prý pryč v osmi týdnech, takže fajn. Se těším na toho mejla Našim jsem voala a taťka říkal, že by si ji vzal, že už před měsícem chtěl amstafa. Tak si ji asi budeme půjčovat
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:13
- Nahlásit
Mucholabka
Tak to máš dobrý,že to doma takhle přijali
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:40
- Nahlásit
abby
Jo, taťka totiž toho psa nemusí mít každý den na očíh a hlavně se o něho nemusí starat. Lepší reakci měl děda "to je ona? Tak to bude rodit, no to potěš teda".
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:44
- Nahlásit
Mucholabka
A přítel to přijal jak?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:47
- Nahlásit
Nejdřív večer říkal "ale to není štěně" a byl zklamaný v první chvíli, že mám zas nějakého škaredého psa, ale když se oklepala a z ocásku se jí udělala pružinka, roztál
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:49
- Nahlásit
Mucholabka
Ten je hodnej A cože s tebou nejede na srazík?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 12:51
- Nahlásit
abby
bylo by tam na něj moc psů. On nemusí psy a hlavně nemusí pejskaře já s ním taky nejezdím na letadla nemusím letadla ani létající.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2006 17:56
- Nahlásit
Prodám štěňata Amerického stafordšírského teriera bílé barvy bez PP. 1 pejsek a 1 fenka. Očkované a odčervené. Odběr možný ihned. Cena 3500,- Kč.
Našla jsem si ten inzerát. Takhle bych psa teda nekupovala. Budiž jim ke cti, že byli aspoň naočkovaní.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2006 09:11
- Nahlásit
Gratuluji k novému úúúúúúúúúúžasnému hafíkovi.
|
micsa
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 11:26
- Nahlásit
Mucholabka
Je to krasny pejsek, asi to je osud, kazdopadne mel pejsek stesti a ty taky. M.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 13:02
- Nahlásit
Už se mi taky podařilo spojit s rozmnožitelkou. Poslala mi fotky matky a štěňat. O matce napsala, že v noci pěkně hřeje-to je dost dobrá charakteristika, ne?
Byla jsme malou očkovat dneska dopoledne. Vetce se líbila, v čekárně lidi málem padali do mdlob, jak je hezká. Váží 10 kg. Dneska ji uvidí naši
|