Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Štěně chodského psa
Autor Zpráva
Zazy
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 10:18
- Nahlásit

Ahojky!Příští rok si chci pořídit chodského psa,nejspíš psa.Doma už jednoho psa máme,je to labrador.Můžete mi někdo něco poradit o choďácích?Máte s nimi zkušenosti?

rendik
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 10:44
- Nahlásit

Zazy
Zkus se mrnout sem:www.darri.xf.cz, moje oblíbené stránečky choďáka Darriho, nejdeš tam i spoustu dalších odkazů

Klárča
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 12:20
- Nahlásit

Jo a panička od Darriho myslim bydlí kousek od Olmíku .(já bydlím u hranic s SK v Brumově-Bylnici)
Jinak 10.9. bude výlet na Slovensko do Čachtic - je to kousíček od Nového Mesta nad Váhom. Btw budet tam i Darri . Tak kdybys mohla... Já tam budu taky
Nemáš ICQ ? Mohly bysme pokecat

Sendy
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 12:32
- Nahlásit

Zazy
Nebo se mrkni na klubovky a na fórum . Tam se klidně ptej na vše, co Tě o choďácích zajímá.

Klárča
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 12:44 - Změnil/a: Klárča
- Nahlásit

Sendy
jj,na fóru už jsi očekávána
Jinak dostala jsem pověření odeslat pár odkazů : http://www.zvlcihodolu.wz.cz/# - tady si přečti "proč CHP s PP? a další články Pak http://www.krosandra.wz.cz/ tahle CHS je od Olomouce kousek....

rendik
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:24
- Nahlásit

Klárča
Ty máš choďáka?

Klárča
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:35
- Nahlásit

rendik
Ještě ne :confused ... Ještě se barák jaksi neopravil a naši psa do bytu teda NIKDY že ... Ještě k tomu máme u "budoucím baráku" superné sousedy,takže to jde fakt strašně rychlo ta oprava...
Ale potom rychlooo pro chodína .
Jinak máš krásného fundláka

rendik
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:39
- Nahlásit

Klárča
a naši psa do bytu teda NIKDY že - to známe...
Jinak máš krásného fundláka -díky moc

Klárča
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:44
- Nahlásit

Co? Máš novofundláka v bytě ? Nebo nějaký starší zážitek ?

rendik
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:48 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit

Klárča
Máš novofundláka v bytě - néééé, ale znám pár lidí co ho tam mají... Jen jsem chtěla psa dovnitř, ne fundláka, něco menšího, ale nevyšlo to...

striva
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 17:17
- Nahlásit

Zazy
Jsem od Olomouce mám chs z Vlčího dolu - koukněte na www.zvlcihodolu.wz.cz . Pokud budu vědět tak vám zodpovím dotazy ohledně choďáků případně pomůžu sehnat štěně podle toho, co očekáváte a naopak můžete pejskovi nabídnout. Kontakt též na striva@seznam.cz Známá hodně cvičí - má Darriho viz výše.

Zazy
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 18:02
- Nahlásit

Klárča[b][/b]
Ahojky ICQ mám 319-906-588,tak můžeš kdyžtak napsat

Zazy
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 18:05 - Změnil/a: Zazy
- Nahlásit

Striva
Děkuji,ale chtěla bych si choďáka pořídit až tak v červnu,červenci.A taky na něj musím našetřit.i když naši mi nabídli,že mi taky přispějí.To víte je mi teprv 17.Tak kdybych mohla,tak bych se s vámi potom poradila o výběru štěněte a tak.

striva
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 20:49
- Nahlásit

Zazy
To mě těší že se zajímáte už tak dopředu. A ty finance první rok - je to víc než potom. Musí se co nejkvalitněji krmit, proočkovat, posléze zrentgenovat a poslat na vyhodnocení, nějaký svod a výstava...
Já jsem měla prvního psa o něco mladší jako vy a pak jsem šla na studia, měla i jiné "společenské" zájmy, založila vlastní rodinu. Na pejsu jsem nezapomněla ale rozhodně jsem na něj pak neměla tolik času jako právě v těch 15-17.
Taky pokud chcete se psem něco dělat stojí to další peníze, nejen čas. Myslím třeba výstavy - poplatky většinou přes 500 Kč a to jste tam ještě nedojeli! Jak je to s cvičením moc nevím, ale taky potřebujete výbavu pro psa, pomůcky a hlavně opět se někam dopravit. Když vám stačí cvičák a máte ho za rohem, máte štěstí. Pokud byste chtěli štěně pejska je na zvážení jestli se nevyplatí si přivézt třeba z trochu větší dálky něco nepříbuzného na feny v okolí, protože pracující člověk uprostřed únorového týdne pojede na krytí s fenkou asi pokud to jde co nejblíž. Hlavně s prvničkou, to je většinou třeba víckrát. To ale moc předbíhám. Tak se dobře nachystejte a přeju vám ať vám to vyjde.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání