| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2006 16:30 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Mucholabka
Taky by ti pes mohl za pár let nebo i měsíců odejít do kytek. Nebo může mít předkus, což mu docela zhyzdí obličej.
Bledé barvy, které jinak hezkého psa udělají neatraktivním.
Možná budu teď reagovat trošku přehnaně, ale pokud někdo chce jen proto jak vypadá, tak by podle mě bylo lepší, kdyby si pořídil plyšáka, důležitější je přece povaha?
Pokud předkus psovi nepřekáží v běžným životu, tak to přece normálnímu člověku vadit nemůže, to samý bledý barvy, kvuli kterým nebude atraktivní...
Ale jinak s tím, co jsi napsala vesměs souhlasím...Jen ty dva důvody mi docela silně pohly žlučí....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2006 20:54
- Nahlásit
Eimy
Samozřejmě že kvůli tomu psa nevyhodím. Ale je dost takových, kteří to udělají. Svědčí o tom pár smutných předkusů v útulcích. V tom jednom, se kterým jsem trochu spřízněná, lidi takové psy nechtějí vůbec. A co centimetrový předkus a zuby každý jiný? Určitě si i takového psa nechám, budu ho mít stejně ráda, ale přesto mě to bude vyloženě srát.
důležitější je přece povaha?
Však o povaze jsem psala.
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2006 21:14
- Nahlásit
Chodský pes je totálně úžasný
Je pro začátečníky super,je nekonflinktní,přátelský,hyperaktivní ... Potřebuje zaměstnání (je vhodný podle mě víc na agility než howín,protože je lehčí a znám hodně choďáků co dělají agility) ,ale pokud jsi chtěla howína,tak jsi na to určitě už myslela... Je chytrý a rád něco ošulí a nedodělá přesně úžasně i když to umí třeba jako NO .
Jinak je sranda,že já taky strašně dlouhou dobu chtěla howína a tady mě poradili choda .
No já můžu jenom dopuručit.
Jinak kukni na www.kpchp.org
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2006 21:16
- Nahlásit
Choďák je na agility určitě lepší než hovík.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2006 21:28
- Nahlásit
Mucholabka
Jasně, však řikám, že jinak s tebou souhlasim ve všem A nevim, prostě třeba ja jednou viděla v utulku feňuli hrozně "ošklivou" - předkus, každej zub jinak... Ale něčím mě hrozně zaujala, nosila hračky ke sklu a tak (to měl městskej utulek v Brně ještě pobočku v ZOO), prostě takový zlatíčko... Kdybych si ji vzít mohla, hned bych si ji vzala...
Ale já jsem v tomhle směru asi ulitla
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2006 22:20
- Nahlásit
Zazy
Jinak odkud jsi?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 07:55
- Nahlásit
Eimy
taky jsem si vzala pudla s předkusem. Ale někerým lidem to prostě vadí. Už to není ta rasa. A když si vezmu psa a on je místo black and tan grey and yellow, taky to nasere.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 09:00
- Nahlásit
Mucholabka
Hele, taky si rejpnu...
Na vyšší zkoušky a na vyšší soutěže se už ale s bezpapírovým psem nedostaneš.
Na ktery...?
Je fakt, ze nemuzes na vylucovacky. Ale v Agi neni problem udelat A3 zkousky s vorechem. A od ledna tohoto roku muzes s vorechem skladat i vsechny nejvyssi zkousky ve sprotovce, a to jak narodniho (NZR), tak i mezinarodniho (IPO) radu...
Jinak "plemeno" bych taky brala s PP, ale celkove mi sedi i ti voresi...
|
Zazy
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2006 11:33
- Nahlásit
Klárča
Já jsem z Olomouce.A ty?
|
micsa
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 11:30
- Nahlásit
Zazy
Hovik je spec. pejsek. Bylo by lepsi si poridit s PP abys vedela co kupujes a mohla se pripravi pro jeho potreby a jeho predpoklady. Bez papiru nemas jistotu. M
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 15:17
- Nahlásit
wami
Jo? Takže s tou svojí malou bezpapíračkou můžu taky? Tak to je fajn. Beztak to do te doby, nez dorosteme, změní.
Zazy
Ve středu jsem si vzala útulkovou pejsinu, stafordku bez PP. To je na ní jediná věc, která mě vyloženě štve. Standardu můj pes vyloženě neodpovídá už svou barvou
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2006 22:13
- Nahlásit
Zazy
Choďáka nemám s ním sice ždáné vlastní zkušenosti, ale to co slyším, vidím, čtu, je prostě super, jsou to fakt bezva psi, být tebou tak neváhám, a na agility prostě nádhera, jsou lehcí rychlí, obratní, prostě špičkoví psi jinak doporučuji samozřejmě s PP
|