| Autor |
Zpráva |
rendik
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2006 23:27
- Nahlásit
Před chvilkou mi psala kámoška(z Prahy), že našli černé štěně, nejspíš je to kříženec labradora. Nechat si ho nemůžou, takže potřebují co nejrychleji najít někoho, kdo se štěněte ujme, jinak ho budou muset dát do útulku. Nevíte o někom kdo by si ho vzal?!Pokud by někdo z vás mohl pomoci pište kámošce: 603100821.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 11:04
- Nahlásit
rendik
nahlasila to utulkum v Praze a na BOuchalce? Dala ho s fotkou na nalezenci.cz? Treba ho nekdo hleda
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 12:31
- Nahlásit
rendik
pokud se nenajde majitel, tak zkus www.pesprotebe.com jestli by ho nechtěli na výcvik pejsků pro postižené, jsou z Prahy a maj teď zrovna ve výcviku jednoho křížence
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 17:09
- Nahlásit
Díky všem, naštěstí už se podařilo najít štěňátku majitele.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 17:38
- Nahlásit
rendik
bezva snad ho nikdo nehleda
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 17:39
- Nahlásit
ko4ka
do psa pro tebe chteji rentgen kycli, aby ti ho vzali, nabizela jsem Jitce nejake utulkace. To mne zklamalo
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 22:03
- Nahlásit
dejavu
ja to ale docela chapu...k cemu by byl slepecky pes, ktery ma problemy s klouby a treba v peti letech by uz skoro nemohl chodit?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 22:08
- Nahlásit
rendik
ale jo, to chapu taky, ale chtit to zaridit a zaplatit po utulku, to uz mi prijde trochu blby, kdyz si vemes, jake penize tomu cviciteli pak za vycviceneho psa musi zapatit klient nebo pojistovna.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2006 22:35
- Nahlásit
dejavu
tak to jo no...ale zase s tim ma ten cvicitel furu prace.Ale uznavam, ze z tech 20 tisic (nebo kolik stoji takovy hafik) ty dva na RTG nejsou zas tak moc...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 08:05
- Nahlásit
rendik
z tech 20 tisic (nebo kolik stoji takovy hafik)
Kde žiješ. Za vycvičeného vodícího psa může cvičitel nebo výcviková škola inkasovat až 200 tisíc.
Z toho taky plyne různá úroveň vycvičenosti a spolehlivosti těchto psů, protože jednotlivec-soukromník si těžko může dovolit na rozdíl třeba od Jinonic, např. v samém závěru výcviku psa vyřadit, když zjistí nějakou vadu.
Solidní cvičitel slepeckých psů si hradí rtg sám, ať už si pak psa vezme nebo ne.Ale nemá smysl dělat rentgen dřív než v nějakých min.10 měsících.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 10:20
- Nahlásit
rendik
vodicí pes od Pes Pro Tebe stojí 165 tisíc Je to malá soukromá organizace, která to cvičí a je nestátní, na rozdíl od slavných Jinonic, kde pes stojí 200 tisíc a ještě dostávají příspěvky od státu. Přijde mi to lehce nespravedlivý
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 10:29 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit
dejavu
za pejska ti peníze nedává pojišťovna, ale odbor sociálních věcí a zdravotnictví. Ale v tom, že si píská takový věci, aby rentgen platil útulek, tak to už je celkem síla. Já na ní mám svůj názor, ale myslela jsem si, že prostě shání psy trošku jiným způsobem. Ona si pískne za psa takový prachy po sociálce, všechno od nákupu psa až po dokončení výcviku si do něj započitá ( včetně rentgenu ). Pak se ukáže jestli hodí nebo ne.....Ale tahle diskuse nebyla o ní a její organizaci. Hlavně, že už má pejsa páníka je spokojenej
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 10:32
- Nahlásit
rendik
hlavně ať je pejsa spokojenej a má se u nových páníků dobře
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2006 14:36
- Nahlásit
Ketrin
ko4ka
Ty jo, to jsou ceny!!! To je fakt síla...
Taky doufám, že se pejsánek bude mít dobře.
|