| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 17:50
- Nahlásit
Prosím jak si myslíte, že štěňátka zvládají tato vedra, rodili jsme před měsícem což od té doby jsou vedra neustále, moc jsem se o ně bála, nyní už jim bude 5 týdnů a bojím se stále, jsou chundelatí, je to havanský psík. Nevím zda to zvládají dobře či jim může být také vedro. Nebo co dělat aby jim to člověk trochu zpříjemnil. Máčet je střikadlem se mi moc nezdá, jsou přeci jen maličká, mám bednu a nyní jim tam dávám na ten sololit jen plínky a malý polštářek, pro ty kteří by chtěli být v pelíšku. Mám v bytě 29st. od odpoledne až do večera.Naštěstí se naučila již pít vodičku, co myslíte jak jim asi je? Děkuji
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2006 14:21
- Nahlásit
Tolik lidí si toto pročetlo a ani jeden člověk nepřipojí nějakou zkušennost? To žádnou nemáte? Či nevíte? Dnes je v Praze v bytě o trochu lépe, vidím to na štěňatech také, když spinkají, v klidu oddychují.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2006 15:18
- Nahlásit
emikami
nemám zrovna zkušenosti se štěnítkama po porodu, ale myslím, že jim do vyskakování extra nebude. Máme doma 3 letého labíka a 4 měsíční GR v bytě (3+1), bydlíme v 5. patře a máme "dost" všichni.. Pořád se těším až zaprší a ono nic. Pejskové pořád spinkaj a venčení omezujeme na minimum. Havaňáčci jsou malý, ale pochybuju, že to snášej o moc líp...
Na šplíchání jsou asi maličký.....Asi každej by svým bafíkům nějak rád pomohl a ulevil, jen bohužel neví jak
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2006 15:42
- Nahlásit
Já bych řekla, že je potřeba zajistit dostatek tekutin, pohyb nechat prostě na nich, nejlíp sama vidíš, jestli maj na něco náladu, nebo jen oddechují a jsou rádi, že jsou rádi.
Každej hafan snáší horko jinak, asi jako lidi, ikdyž vedra nad 30 snáší hůř asi každej.
My jsme doma 3 lemry líný.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2006 21:03
- Nahlásit
tak zmraž v pytlíku vodu, aby byl led placatý-takový ten pytlík na led, a hoď jim to zabalené v povlaku do pelíšku, jestli se jim to bude líbi. Já to tak dělám pískomilům, když mají v teráriu vysokou teplotu. Akorát jim to dávám do pet flašky.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2006 11:46
- Nahlásit
emikami
Já žádnou takovou zkušenost nemám.Ale našemu psovi dávám mokrou utěrku na bříško (má je ještě holé) a na hlavu.Nevím,jestli jí to pomáhá,ale mám lepší pocit.
|