| Autor |
Zpráva |
bara_m
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 15:56
- Nahlásit
co je vhodné pro štěně 7 týdnů staré?Od majitelů jsme dostali balíček s vařeným masem a těstovinami, teď bychom chtěli aby se naučil žrát něco jiného?Co byste mi poradili?Granule, konzervy, doma vyrobenou stravu?A jaké značky?
|
Jaji
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2006 18:08
- Nahlásit
bara_m
Já jsem krmila hned od těch sedmi týdnů rovnou a jenom granulema-štěněcíma. Značku musíš vyzkoušet. Ne každýmu psékovi chutná všechno. Radši bych teda volila dražší než ty za dvě stovky ze supermarketu. A podle mě jsou lepší kanadský než český. Já krmím Acanou. Jsem s ní moc spokojená a zas tak drahá není.
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2006 08:33
- Nahlásit
Od majitelů jsme dostali balíček s vařeným masem a těstovinami, teď bychom chtěli aby se naučil žrát něco jiného?
A co byste chtěli, aby se naučil žrát? V 7 týdnech rozhodně není věk na to, abyste ze dne na den měnili krmení. Máte v podstatě čerstvé psí miminko, které je třeba na všechno pomalu zvykat (nové prostředí a podmínky, výchova k čistotě...). Každopádně s ním jistě co nejdříve půjdete k veterináři na očkování a příp. odčervení, tak se poraďte s ním.
Já bych doporučila postupný přechod na granule pro štěňata - prémiové či superprémiové kvality (dobrou zkušenost mám s Nutramem www.candy.cz či FirstMate www.firstmate.cz).
Nebo chcete-li vařit, domluvte se s veterinářem na vhodných vitaminových doplňcích. Rozhodně nedoporučuji na trvalé krmení psí konzervy - jejich kvalita (co do složení) bývá celkem špatná a obsahují dost konzervačních látek, barviv a soli..
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2006 13:44
- Nahlásit
bara_m
my máme dobré zkušenosti s Belcandem pro dospělého psa LR super a pro moje 4 měsíční štěně GR nevyhovující ( a to ho na něj převedli u chovatelů ). Teď máme oba na Calibře a spokojenost! Chce to zkusit a pokud nesedne, vyměnit. S postupným přechodem ti poradí veterinář. Krmení kupuj buď od veterináře nebo ve zveráku, nikdy v supermarketu! To už radši vař a přidávej vitamíny, který poradí veterinář.Konzervy bych neradila, když už, tak uvař bafovi kuřecí křidýlko s rejžičkou nebo kolínkama
|