| Autor |
Zpráva |
ilonca
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 11:33
- Nahlásit
Prosím o radu, jak zafixovat ovčačce uši, neustále tu svojí hlavu někde prostrkuje a uši má zlomené. Pamatuji si, že se fixovali izolepou, ale jak jkí tam dát správně? Díky za odpověď na ilonca@ladymail.cz
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 11:41
- Nahlásit
ilonca
Milá ilonco,
jak máš starého bafíka (v případě 15 let a výš by to už nemělo smysl .
Né u štěňat se ouška dají u hlavy oblepit dokolečka třeba obyčejnou náplastí. Prostě vytvoříš umělej trychtýřek, kterej ty uši u hlavy zpevní a oni pak drží vztyčené. Ale záleží jak je bafík starej, abys ho nemučila zbytečně, třeba má ještě hafo času.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2006 11:44
- Nahlásit
třeba má ještě hafo času.
anebo už je zase pozdě....
|
ilonca
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2006 09:57
- Nahlásit
čubině je půl roku........... asi bych po ní chtěla moc, co??
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2006 20:02
- Nahlásit
Kolem toho půl roku by se už měly uši stavět. Záleží, jakou má chrupavku, jestli takovou papírovou, nebo naopak těžkou-ta papírová by měla při vylepování více šancí, jestli je s papírama nebo jenom dva sousedi mezi sebou...ale vylepovat to určo zkus, jenom dávej pozor, ať ty uši nezalomíš, ať neuděláš příliš ostrý ohyb...
|
Nomex
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 13:16
- Nahlásit
Zdravim vas, když už je řeč o postavení usí, je normální aby se NO postavily uži v 7-8 týdnu. Je to můj první papírový pes, tak nevím . Krmín Eukanuba
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 13:22
- Nahlásit
NOmex
Neboj, ty uši teprve spadnou (v období,kdy se bude přezubovat) a pak se zase začnou stavět.
|
Nomex
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 13:26
- Nahlásit
Biluška
To vím, že NO padají v době přezubení špičky uší, ale dost mě to překvapilo, myslím že se mu postavily tak brzy. No jak jsem již psal výše, je to muj první NO s PP, ve skutečnosti třetí pes.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 13:33
- Nahlásit
NOmex
Není to brzo, naše štěňata měli vždycky okolo 3-4 měsíce postavené uši. Pak se z nich stali takové ty plácačky co vlají okolo hlavy a až tak po půl roce měli krásné stojící uši.
|
Nomex
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 13:38
- Nahlásit
Biluška
Diky za odpověd.
|