| Autor |
Zpráva |
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 07:37
- Nahlásit
V pondělí zemřel mojí kamarádce pejsek německé dogy, na odchod do psího nebe měl už věk a nárok. Původně nového pejska už nechtěla, ale je jí přeci jen smutno a tak mě požádala, jelikož sama nemá na net přístup, zda bych jí nepomohla sehnat štěňátko. Neměl byste někdo dobrý tip? Díky! Pár inzerátů jsem už skoukla, ale vůbec nevím jaká je například "běžná cena".
|
monika
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 08:25 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
Pastelka
krásné pejsy má ted chov. stanice Rendog (žlutí, žíhaní) Jsou zrovna na odběr. Je ještě volná jedna psí slečna a dva pejsci. Jsou s PP a protože je jeden pejsa bázlivější, (což se dá zvládnout) je u něj i velmi, velmi zajímavá cena. Mají 11 týdnů. Mám od nich fenečku a je prima. kontakt je 603708389.
fotky mám na URL je to v rubrice Falstar Rendog.
jinak kamarádky je mi moc líto. Přeju jí šťastné chvíle s novým pejsou.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 08:35
- Nahlásit
monika
Díky moc, doufala jsem, že se ozveš. Zkusím to. Před rokem mi taky odešla fenečka, takže jí naprosto chápu a snažím se pomoci jak to jen jde.
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 08:49
- Nahlásit
Pastelka
Ahojky. Mrkni se na tenle odkaz. Jsou to stránky KCHND http://www.nemecka-doga.cz/index.phtml?page=inzerc e_vypis&rubrika=1&druh=1
Jinak přeji kamarádce šťastný výběr a mnoho krásných chvil s dogouškem ...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 08:53 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
Pastelka
zůstali už jen tuším tři a ten jeden je bázlivější. Je ale ještě malinký a dá se to zvládnout. Je moc krásný a Renata u něj šla fakt s cenou hodně dolů. Já si myslím, že možná i zbytečně, ale ona chce at jde co nejdříve k novému majiteli. Navíc má PP a tak může kamarádka případně i na výstavy. Fanynka je úžasná, je moc chytrá a bystrá. Co vím i od jiných nových páníčků tak si je moc chválí a co se týká naučení čistotnosti, tak Fany doma nečůrala vůbec.
Jinak myslím si, že je nejlepší pořídit si hned nového pejsu. Ono to pak tak nějak míň bolí.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2006 09:25
- Nahlásit
monika
Díky, už jsem s paní mluvila, je hrozně příjemná! Domluvili jsme se, že jí kamarádka zavolá, s tou cenou šla možná vážně zbytečně dolů. Hned bych si ho vzala, kdybych mohla.
|