Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / celý den prospí
Autor Zpráva
edna
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:46
- Nahlásit

Je normální, že moje 3 měsíční štěně pořád spí? Ráno mu dám nabaštit, vyvenčím ho a on hned zase usne a spí třeba do 11ti, kdy ho probudím nějakou činností, chvilku kouká, co to dělám, vyleze si na chvilku na balkon, kouká po okolí, dám mu najíst, jdeme ven a on hned pak zase zalehne a spí...a takhle je to teď poslední dobou pořád a celý den. Každý den chodíme na delší procházku do lesa, aby se pejsek vyběhal a to má energie spoustu, ale jak přijdeme domu, usne. Je to tím, že je horko, nebo s ním je něco v nepořádku a nebo se mu proste nechce nic dělat, tak chrni? Ani za celý den pořádně nezlobí a to je mi podezřelé.

Zet
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:54
- Nahlásit

edna
Myslím, že to je naprosto normální Vždyť je to ještě mimčo. Pokud baští a při procházkách má spoustu energie, určitě se nemusíte vzrušovat. Holt jste měl(a) štěstí na klidného psíka.

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:54
- Nahlásit

edna
Horko plus je to ještě mimčo... Sára byla taky abnormálně spavá, jako malý štěně, spala celou noc, pak na půl hodiny ven, nažrala se a spala celý dopoledne, v poledne jsem jí vyvenčila a pak zase spala... atd. atd. atd.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:55
- Nahlásit

edna
Jandula
Šťastní to majitelé i když mně by to zlobení a čipeření asi chybělo

edna
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:57
- Nahlásit

Právě, že Matouš zlobíval hodně, musela jsem si s ním pořád hrát, abych odpoutala jeho pozornost od okusování nábytku a žužlání pantoflí. A teď je najednou klid.

Evik
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:58
- Nahlásit

Ketrin

chichi, chtěla jsem napsat něco podobného Ačkoli v těchto vedrech polehává a odpočívá i náš jinak neunavitelnej mlaďoch

Zet
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 11:59
- Nahlásit

Ketrin

Mno, ale naši psi jsou teď taky hrozně hodní ... dokonce už dva týdny nevyhrabali žádnou noru na zahradě

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 12:00
- Nahlásit

edna
Tak si užij klidu, ono to zas vypukne.

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 12:00
- Nahlásit

Ketrin
Ani nevíš, jak moc mě to mrzelo... Sára si to teda pak vynahradila, když byla po operaci, ale jako štěndo venku dokázala lítat jak postřelená, pak přišla domů a bum ho... nevíš o ní...

brut
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 12:46
- Nahlásit

Já bych taky řekla, že je to kombinace vedra a mrňouska.
Brut poslední týden taky ožívá až okolo desátý, jinak většinou leží, spí a maximálně se jde napít....dokonce nechce ani venku při venčení lítat a to už je co říct.
Ségra si přivezla v sobotu feňulku a ta skoro pořád spí, ale venku pěkně řádí

Vistra
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 12:56
- Nahlásit

Nám chrupkají v tom vedru i dospěláci, ráno se po procházce hned hrnuli do dveří a do pelechů. Je tu strašná nuda.

abby
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2006 13:18
- Nahlásit

edna

Neboj,je to normální
U nás to bylo přesně naopak,čekali jsme,že bude celý den spát a ona toho víc probendile než prospala.A věř mi,že v tu dobu by jsme takové štěndo jako máš ty brali

bubenice
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 19:39
- Nahlásit

Dobrý den, já mám čtyř týdenní holčičky york.teriéra a každá je úplně jiná. Jedna je živá a druhá téměř pořád spinká, takže jsem se obávala, že je nemocná. Ale jak jsem si tady přečetla, tak se asi nemusím až tak moc obávat?

Monty
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 20:07
- Nahlásit

bubenice
čtyřtýdenní??? není to nějak brzo? nebo to se narodily vaší feně???

Jinak já jsem vždy měla štěně od osmi týdnů a vždycky jsem byla ráda, když usli mám westíky a těm teda spánek moc neříká, ale zato v noci mi všichni jako malí krásně spinkali, tak si to ve dne museli vynahradit

bubenice
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 19:23
- Nahlásit

Mé yorkšírce se narodily čtyři holčičky, ale bohužel dvě nepřežily, a tak zůstaly tyto dvě. No a právě jsem se trošku pozastavovala nad tím,že ta jedna je živější a ta druhá,že hodně spinká. Je fakt, že už taky trošku lumpačí, ale i tak, chvilku si pohraje a jde spinkat. Ale třeba je to v nich opravdu tak dané a tato holčička bude klidnější,že. Sousedi měli také westíky a říkali, že to bylo číslo

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 20:44
- Nahlásit

bubenice

A jak se jmenuje vaše chovatelská stanice? Podívala bych se, jestli máte www...

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 21:01
- Nahlásit

bubenice
jo jo, westíci jsou čísla spánku zrovna neholdují
no já už jsem se zlekla, že jste si vzala štěňátka ve 4 týdnech proto jsem se ptala

bubenice
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 19:20
- Nahlásit

nene, nemám chovatelskou stanici, mám šestiletou yorkšírku a dala mi právě před čtyřmi týdny štěňátka no a měla jsem strach kvůli těm rozdílným povahám, tak proto jsem si vyhledala tuto stránku a chtěla jsem poprosit o názor

bubenice
Člen
# Zasláno: 23 Led 2012 13:20 - Změnil/a: bubenice
- Nahlásit

prosím vás, myslíte, že už můžu štěňátkům dávat k rozmočeným granulkám štěněčí konzervy? teď v neděli jim bylo 5 týdnů.děkuji za odpověď

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 12:17
- Nahlásit

bubenice

Proč ne, pokud to jedí.

bubenice
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 18:07
- Nahlásit

Mohli byste mi prosím někdo poradit? mám problém s tou jednou osmitýdenní yorkšírkou, trpí zácpou, už podruhé. Co dělat, co jí dát? Děkuju

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání