Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Daruji stafforda
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2006 11:53
- Nahlásit

Moje kamarádka potřebuje odložit mladého amstaffa. Je hnědé barvy, co ho znám, je k ostatním psům snášenlivý, příjemný společník. Možná trochu uknikaný, ale dá se výchovou zvládnout-u nás vždy po týdnu zklidnil, ale zpátky se vždy vrátil zase dost rozjívený. Je chovaný v bytě, z Ostravy. Jeho panička je mladá, psa spíše rozmazluje. Nemá zcela zvládnuté přivolání, ale rychle se učí-jen kdyby jej panička uměla usměrnit. Bude mít do dvou let. Občasný kontakt nových pánů by byl vítaný. Pište na mejl, odpovím však až za týden. Mucholabka@seznam.cz

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2006 12:44
- Nahlásit

Mucholabka
můžu se zeptat proč ho dává pryč??skoro dvouletý pes so této doby s paničkou co ho neuměla usměrnit,bude pro zkušenýho teda....

redhead
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2006 13:30
- Nahlásit

Mucholabka
Zkus to dát na www.stafordi.com, to jsou stafordí stránky a určitě se tam najde někdo zkušenej, kdo by mu dal domov.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2006 13:42
- Nahlásit

sarax
protože je mírně do větru a má velice zvláštní povolání. Kvůli kterému musí cestovat. Pracuje převážně v noci a zná mnoho mužů, pokud to napoví A taky je to trochu nezodpovědná osůbka. Pes je v klidu, nekouše, je jako každý druhý. Jen z mého pohledu by mohl být ještě o něco lepšejší

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2006 13:52
- Nahlásit

Mucholabka
hm,takovych psu je mi fakt lito,znam taky jednu takovou,co ma nadherneho ovcouna,taky ma to povolani...do vetru,psa vidim cely den na malem balkonku,proc si takovy lidi psa porizujou,to je mi jedno,co kazdy dela za povolani,ale trochu te zodpovednosti by opravdu neskodilo,protoze jsem si vsimla,ze vzdycky takovy clovek chytne dobreho psa jak v povaze tak v exterieru,druhy se muze snazit jak chce.dana

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2006 19:59
- Nahlásit

Mi bylo hned od začátku jasné, že to tak dopadne, až přestane být roztomilým štěňátkem a stane se z něj chlap.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání