Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / belgický ovčák - malinois
Autor Zpráva
Dáša
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 15:05
- Nahlásit

Zdravím všechny a prosím o radu:

je vhodné plemeno belgický ovčák-malinois na sporty jako canicross, bikejöring, scooter, skijöring. Nemyslím tím na nějaké vrcholové úrovni. Pouze rekreačně. Chtěla bych si časem tohle plemeno pořídit, protože vyhovuje všem mým představám - taky bych ale chtěla zkusit alespoň některé z těchto sportů a nedokážu si představit, jestli by to maliňák zvládl - alespoň rekreačně - jenom pro zabávu.

Předem moc díky za všechny názory

Dáša

Petra
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 15:10
- Nahlásit

Dáša
ahoj já mám tedy BO tervueren, ale podle mě se tihle senzační psi hodí úplně na všechno, jsou bezmezně milující a udělají ti co ti na očích uvidí. Jsou perfektní plavci a milují všechny sporty. Tak neměj strach a jdi do toho

Dáša
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:10
- Nahlásit

Děkuju za radu,

já jsem spíše ale myslela, jestli to fyzicky zvládnou? Můžu chtít po maliňákovi, aby mě tahal na běžkách, kole nebo na trojkolce? Určitě ho to bude bavit.... ale je to pro tohle plemeno vhodné? Myslím na rekreační úrovni.
Pište!! Neuštvu ho? To tady nikdo nemá maliňáka nebo BO?

Předem dík

Dáša

Dannie
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:23
- Nahlásit

Dáša
Já myslím že tohle zvládnou v pohodě... Třeba Martina Klimešová má taky BO malinois a věnuje se těmto sportům s Bárou vrcholově.... Víc o Martině na www.amonra.cz/index.html

Dáša
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:39
- Nahlásit

No fakt.......

Tak to je super! Díky za info!

Dannie
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2006 14:43
- Nahlásit

Dáša
Není zač!!!! Myslím,že lidí co tohle dělají s belgičákama je víc...Třeba jeden můj kámoš má fenku BOM a jezdí s ní v zimě pořád na běžkách (ona ho tahá) v létě jezdí na kole....A všechno je v pohodě!!!! Takže toho bych se nebála!! Hlavně když vím,jaký jsou maliňáci rapli!!!!

Dáša
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2006 15:18
- Nahlásit

Tak jsem se vrátila k tématu a prosím o další názory:

zalekla jsem se trochu názoru pár lidí u nás na cvičáku a to tohoto: "ty bys chtěla fenu maliňáka? jsou do vostrý, hold maliňáci".

Jakej máte názor na tohle tvrzení?

Předem dík!! A pište - sím!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání