| Autor |
Zpráva |
beautiful
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:05
- Nahlásit
Jakpak se má Westík?Má už nové páníčky?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 19:01
- Nahlásit
Jé, no to je mi péče jdu hned volat paní Synkové, ju?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 19:08
- Nahlásit
Tak prý ti, kteří jej chtěli, si nakonec vzali jezevčici z Orlovského útulku. Jestli pořád máte zájem, můžete paní Synkové zavolat jen upozorňuji, je kastrovaný a není to stopro westík, jenom se mu podobá postavou.
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 20:38
- Nahlásit
beautiful
Ale je roztomilý povahově Neuvěřitelně mazlivý a hravý.
Vy jste hledala druhého pejska k fence, že? U Westíka by odpadl problém, jak to vyřešit při hárání. On je kastrovaný. Fakt by si zasloužil prima domov. A psí kamarádku by určitě uvítal, aspoň by mu po opuštění té obrovské smečky nebylo smutno
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 20:53
- Nahlásit
tosca
Ahoj
|
beautiful
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 21:55
- Nahlásit
Mucholabka
Děkuji za odpoveď,velmi ráda bych si jej vzala-ale je tu problém.Potřebovala bych k němu nějak dostat naši fenečku!!!Byla by zde možnost jej dopravit aspoň do Opavy?
I když to bychom asi zvládli i tak(Fábinka ale nemá ráda cestování a bojím se,že by byla příliš rozjívená)
Paní Synková mi říkala,že nemá rád pejsky,ale to by se třeba u nás v rodině odnaučil,co myslíte?
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 10:22
- Nahlásit
beautiful
Sice to není na mě, ale jestli můžu něco navrhnout...
Domluvte se s paní Synkovou na návštěvě. Zajeďte se na Westíka podívat (klidně sama, bez fenky) a uvidíte, jestli si spolu padnete do oka. Popovídejte si s paní Synkovou a uvidíte. Pokud se domluvíte, tak budeme řešit návštěvu Westíka v Opavě (aby Fábinka nemusela cestovat) a uvidíme, jak si padnou do oka pejsci.
Proč ten návrh? Paní Synková nerada dává pejsky stylem, že je někam pošle a budoucího majitele nezná. Ani se ji nedivím, lidé jsou různí a ona má o "své" pejsky opravdu strach. Navíc, o Westíkovi se nejvíc dozvíte, pokud ho uvidíte tam, kde je teď "doma".
Co se týká toho, že nemá rád pejsky - zdá se mi dost dominantní na psy, ale nevšimla jsme si, že by měl něco proti fenkám. A u těch psů - podle toho, co jsem viděla, tak je to provokatér. On ty ostatní psy zlobí tak dlouho, až se naštvou a vystartují po něm. Je pravda, já ho znám jen z návštěv, paní Synková o něm ví víc, ale já bych si jeho zařazení k jinému pejskovi představit dovedla.
|
beautiful
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 15:18
- Nahlásit
Práv jsem domluvila s paní Synkovou.V sobotu jedu do Ostravy a budu tam v 11:15(Důl Heřmanice-nebo nějak tak),zpátky musím jet nejpozději v 12:47 jinak už nic nejede-takže doufám,že to stihem!!
Na základně rozhovoru s paní Synkovou jsem se rozhodla,že si pejska vezmu rovnou domů.Vypadá to,že je povahově úplně stejný jako ten náš malý čert.
Už se stráááášně těším!!!
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 15:53
- Nahlásit
beautiful
Držím palce, aby to vyšlo!
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 19:04 - Změnil/a: tosca
- Nahlásit
beautiful
Jééé, takže pokud se tam nedostanu do konce týdne, tak už toho malého mazla asi neuvidím
A ačkoliv mě to, že už ho asi neuvidím trošku mrzí, mám obrovskou radost, že dostane nový domov!
Takže já držím palce a moji chlupáči svých 8 tlapek, aby to vyšlo!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 20:18
- Nahlásit
Já tam jedu v pátek, nemám ho trochu přistřihnout do westího tvaru? Já vám zítra pošlu mapu a podrbně vysvětlím cestu, ju? Taky jsme jednou v sobotu cestovali do Bruntálu a zpět se psem busem, to byla akce
|
beautiful
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 20:48
- Nahlásit
Mucholabka
Westíka klidně přistřihnout můžete,ale netrvám na tom
Doufám jenom,že nás vezmou do busu...
Paní Synková říkala,že vystupujem blízko u útulku,a že mám při příjezdu zavolat...
|