Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / malá kníračka
Autor Zpráva
rik
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2006 21:53
- Nahlásit

Zdravím všechny příznivce tohoto plemene! Před týdnem jsem si přivezla domů 9 týdenní štěňátko malého černostříbřitého knírače. Přestože podle rodokmenu se jmenuje Nessi ze Severních hor, říkám jí Sára. Od prvních momentů je naprosto skvělá. Pvní noc z domova spala po předchozím mazlení v připraveném pelíšku s polštářkem od mámy a mým tričkem po slabém pětiminutovém protestu naprosto sama. Další noci ji vždy uložím, zhasnu, potichu mluvím a pak odejdu spát do vedlejší místnosti. Venčit chodíme ihned po každém jídle zhruba na stejné místo na trávu, vyčůrá se , udělá bobek, prostě mě dostává, že už po třech dnech pochopila, co se po ní chce. Loužiček doma nedopatřením (přetáhla jsem tři hodinky) bylo od
začátku asi deset. Na povel "Sáro, fuj" se na mě vždy podívá a to, co zrovna začala kousat ,nechá. Jinak je to mazlivé psí miminko, neštěká - zatím a teď už vím, že je natolik chytrá, že pochopí, co jí bude dovoleno a co ne. Určitě nebude pořád taková "vzorňačka" jako nyní, ale přesto - dělá plemenu kníračů velkou reklamu ! Mám z ní radost a doufám, že bude spokojená i ona se mnou. Jo, ještě mi nosí zpět malé aportky, které házím... Tak a už jsem se s ní dost pochlubila a teď prosím zkušenější o radu. Zatím krmím 4x denně. Purina Pro Plan Puppy Small Breed, střídám namočené a suché, jedno krmení kuřecí nebo hovězí maso vařené s rýží nebo těstovinou, někdy trochu smetánku(bobíka) nebo tvarohu. Mrkev se bojím, aby jí nerezla ta stříbřitá srst. Nyní váží 2,30 kg jaké množství krmení mám denně dát? A mám ještě něco přidávat nebo změnit? Děkuji za odpověď.

Shadow
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2006 09:51
- Nahlásit

tak to je super=) hm...co se týče krmení tak jí dávej tu denní dávku co máš vzadu na pytli Pro Plan toho ostatního dávej tolik kolik se ti zdá vhodný taky jak to vyhovuje malý kolik toho sní atd. některý štěnda jedí málo třeba ta moje taho taky moc nesní a některý musíš mírnit aby nebyly tlustý

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání