Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Venčení štěněte
Autor Zpráva
Endulka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 17:33
- Nahlásit

Je možné naučit štěňátko, aby chodilo vykonávat velkou potřebu na zahradu na určité místo s tím, že už mu to vydrží napořád?

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 17:52
- Nahlásit

Endulka
Ja jsem rada, kdyz presvedcim stenatko, aby se mi chodilo vyvencit z domu ven, takze misto ulozeni jeho bobika neresim, posleze shrnu lopatkou a jde to do popelnice... My lide, mame predem dane, kam se povalime na velkou potrebu, ale nekteri pejsove si hledaji to prave misto dost dlouho - i na zahrade - nekdy se schovaji cudne pod stromecek a jindy naplno ukazou svuj vykon treba v puli dvorka. Tot me zkusenosti..

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 18:01
- Nahlásit

Endulka
no tak jak píše Fifi je fajn,když štěnda chodí ven a nedělají potřebu doma..ale na jedno místo???to fakt nepůjde..možná si to místo vybere pes sám a tam bude chodit,ale všichni naši psi kteří s námi kdy žili,toto místo fakt dlouho hledali a ani jeden na stejný nechodit..prostě padni kam padni...taktéž je mi fuk odkud to uklidím

Endulka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 18:06
- Nahlásit

Bydlíme u tchánů, mají velikánskou udržovanou zahradu, tak proto ten dotaz. Tak budu hledat a hledat, sbírání mi nevadí

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 18:43 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Endulka
Dá se to naučit, vím, že jsem to tu na diskusi kdysi četla. Někdo psal, že to jeho pes umí. Naše čuba má taky před barákem svoje dvě místečka, kam chodí nejčastěji.
Něco málo je tady:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=1&topic=1328&page=0#9

monika
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 20:32
- Nahlásit

naše dogina to taky dělá na jedno místo. nikdo ji to neučil, vybrala si to místo sama. je to sice uprostřed parkoviště na zahradě, ale aspon to tam vždycky najdu

brut
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2006 22:43
- Nahlásit

Brut si vybral dvě místa a tam chodí, takže večer obejdu místečka a buď seberu nebo ho chválím...teda v duchu

Shadow
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2006 13:31
- Nahlásit

jo dá se oto naučit .. já to teda taky prcka neučím, ale vím že sem čtela že to jde vždycky v obvyklou dobu vyprazdňování odvést prcka na určitou plochu kterou ňák označit např hadicí nebo prostě něčim čeho si štěndo všimne no a pak pokud se mrně vyprázdní pochválit atd. a ty zbytky tamm nechat aby ještě příště vědělo že tady ej to místo...nevim jestli to funguje jak už jsem říkala já to neučím ale asi to jde

Citera
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2006 16:24
- Nahlásit

Endulka
Možné to určitě je. Naše nejstarší beardedka chodí na jedno jediné místo na celé zahradě. Ale bohužel neporadím. Dovezli jsme si ho dospělého a tuto dovednost už krásně ovládal.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání