Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Kolikrát denně ?
Autor Zpráva
airin
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:33
- Nahlásit

Ahojky,chtěla bych se zeptat od kdy krmit jen jednou denně ?
Mám 9měs. RR a když jí dám krmení ráno ,než odejdu do práce a odpoledne se vrátím ,tak miska je furt plná.Není to brzy v 9měs.začít krmit jen večer ? Díky

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:40
- Nahlásit

ja mela stejny problem...ale tady mi poradili, at tu denni davku rozdelim napul...a davam 2xdenne..sice ranni davka i odpoledne zustane v misce...ale je z ni ujedeno...
(popr. k tomu dam treba strouhany syr, tvaroh atd)ale pejsa si zvykne...ale doporucuju davat 2x denne....

moll
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:00
- Nahlásit

já bych dávala taky 2x denně a nechala misku jen 10-15 min. max. pokud o ni nemá zájem - sebrat a dát znovu až večer. když má granule pořád k dispozici tak mu nejsou vzácný a neváží si jich. a nebo změnit značku krmení - naše pejsa taky nežere, dokud jí granule nešmakujou, vůbec se neřídí heslem "hlad je nejlepší kuchař", ale "raději umřu hladem než bych tohle vzala do tlamy"

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:06
- Nahlásit

hehehehehe

wensday
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:41
- Nahlásit

Tak jak říká moll - krmit 2x denně, nechat misku a když si nevezme zase oddělat, nenechávat celej den. My krmíme 2x denně i dospělý psy, je to pro ně lepší.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:49
- Nahlásit

wensday
jenze vasim psum dvakrat denne nestaci a valeji se a zerou potom mrtve ryby ....

moll
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:53
- Nahlásit

Jirikovo
mrtvé ryby by naši psi baštili i kdyby předtím zbagrovali 15 kg granulí každý

Agnes
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 20:12
- Nahlásit

Měla bych taky jeden dotaz. Jak často krmit tříměsíční štěně? Mám pocit, že by to mělo být tak 5x denně, ale nemám ponětí jak mám dávky snižovat postupně s přibývajícím věkem. Tím myslím do té doby než jí budu dávat tak 1x nebo 2x denně.

VlastaK
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 21:30
- Nahlásit

airin

My máme 8měsíčního KKCHS, což je poněkud menší než RR . Krmíme ho 2x denně, ale až odpoledne (tak kolem druhé) a večer (kolem osmé). Uděllali jsme tu zkušenost, že ráno taky nic nežral, tak jsme ho nechali trošku vyhládnout a odpoledne už to zbaštil a večer jakbysmet, protože mezi krmením má víc pohybu a aktivit.
Ale já krmím vařeným masem se zeleninou a přílohou, takže s chutí k jídlu není problém.

vidrbína
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 07:08
- Nahlásit

Mně se osvědčilo krmit 2x denně, tak to praktikuju už několik let

wensday
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 08:20
- Nahlásit

Jirikovo
no jo, až budou prodávat krmivo s vůní a příchutí mrtvé ryby, udělám mým bafinám radost a koupím jim je

moll
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 08:48
- Nahlásit

wensday
ale napřed musíš postavit psí jídelnu na způsob digestoře - podtlakovou místnost s chemickým čištěním odsávaných emisí

wensday
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 08:52
- Nahlásit

moll

Agnes
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 19:52
- Nahlásit

Už jsem to jednou psala v příspěvku "granule", ale můj dotaz zůstal nějak zapomenut.

Máte někdo zkušenosti s Granulema značky BLISS? Začala jsem s nimi krmit moje tříměsíční štěňátko, doporučila mi je kamarádka, která pracuje ve zverimexu. Ale nikdo z mého okolí takové granule nezná a taky nevím o tom, že by se daly někde jinde sehnat. Mám doma letáček a jejich složení vypadá dobře, řekla bych, že se vyrovnají i některým lepším granulím a přitom vychází asi 52kč/kg Zajímalo by mně jestli s nima někdo z vás krmí a jaké máte zkušenosti.

Terri
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 20:01
- Nahlásit

Já krmila štěně 4 krát denně. Teď obříka dvakrát a už u toho zůstanu ... kvůli torzi a rozdělení dávky...
Nenechávala bych krmivo celý den.

moll
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 07:06
- Nahlásit

Agnes
já taky krmím granulema, které mají v jm kraji jen jednoho prodejce a tudíž je nikdo moc nezná, ale já jsem s jejich vlivem na naše psy naprosto spokojená. jen nákup je zásah do rozpočtu, protože vždycky navalím plné auto, aby se cesta vyplatila. pokud je tvůj pejsan spokojený, hezky vypadá, přibírá tak akorát a odpad je taky v pořádku, tak buď v klidu a dál krm svou značkou. ne vždy je vysoká cena zárukou kvality granulí a už vůbec ne dobré reakce psa na ně.

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:22
- Nahlásit

airin
krmím 2x denně i dospěláka

mac1
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 11:23
- Nahlásit

jo a misky ( 2 psi 2 misky) jsou prázdné vždy během pár minutek, vylízané dočista do čista

Marilyn
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 09:08 - Změnil/a: Marilyn
- Nahlásit

Ahojky, měla bych dotaz na mého za pár dnů 5 ti měsíčního labradora. Jaká by měla být ideální váha? A jak často mu můžu dávat mléčné výrobky? Díky

popoluska
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2006 10:33
- Nahlásit

Marilyn

nezamerala by som sa na vahu ale skor na kondiciu. Podla mna by labrador mal byt kvoli castym problemom s klbami do 1 roku viac chudy ako tucny.

To jest by sa mu mali bez problemov dat nahmatat rebra a nemala by ich pokryvat vrstva tuku.

Co sa tyka mliecnych vyrobkov, zalezi podla mna aj ake...tucne, netucne, ci ide o tvaroh alebo jogurt. Podla mna nic netreba prehanat, sem-tam dat sem-tam nie. Aj podla toho ako ich znasa. Ja sa vyhybam teraz takym jogurtom kde je zvysene mnozstvo kalcia, vitaminov a kde pisu ze jeden jogurt pokryje dennu davku mineralov pre cloveka. Tie mi nepripadaju vhodne, kedze sa snazim krmit kvalitnym krmivom.

Pekny den

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání