| Autor |
Zpráva |
Ardi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 08:41
- Nahlásit
Odchoval jste už někdo na tomhle krmení štěňátka? Jedná se mi o malé plemeno. A pro březí fenku je lepší Puppy nebo zátěžovka?
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 11:55 - Změnil/a: zuzka
- Nahlásit
Ardi
Bohužel, když byla Bela malá, ještě jsem ProFormance neznala, ale po mnohých pokusech jsem u tohohle krmiva zakotvila a jsem velmi spokojená (s adult lamb+rice).
To sice neodpovídá na dotaz, ale aspoň něco, než úplně zapadne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 12:25
- Nahlásit
Já hledám náhradu za Eagle Pack a tohle mi připadá nejpodobnější, tak to chci taky vyzkoušet. Bohužel, najít někoho, kdo to po Praze nebo ve stře.Čechách zdarma vozí je asi nad lidské síly.
|
Ardi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 20:20
- Nahlásit
Maya
a co zkusit na stránkách ProFormance - tam jsou distributoři pro jednotlivé regiony. Mně přivezli vzorky domů a byli velice ochotní.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 20:23
- Nahlásit
Maya
my vozíme po Praze zadara, ale jenom velký pytle...
www.animalworld.cz
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2006 11:16
- Nahlásit
birma
Jak se na těch vašich stránkách dostanu do konkrétní nabídky? Ať klikám na kterýkoliv odkaz na levé liště, vždy se dostanu jen na obecné informace...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2006 13:21
- Nahlásit
daliva
ono jim to moc nefungá
pokud máš o něco zájem zeptej se birmy přímo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2006 13:23
- Nahlásit
daliva
protože tam konkrétní jabídka neni - nejedná se o e-shop, ale o kamenný obchod
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2006 19:05
- Nahlásit
birma
Aha, já myslela, že, když tam můžu sepsat objednávku, tak mi nejdřív něco nabídnete Na to nemusíte být e-shop, abyste dali vědět, co máte a jestli mi stojí za to k vám zajít...ale to je fuk
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2006 23:24
- Nahlásit
daliva
na novejch stránkách se dělá přesně teď
ptala ses na proformance, ten máme, řekla sem ti to, můžeš se domluvit mailem (je tam na to formulář), nebo majitelce zavolat (telefon tm je taky)
bohužel doteď prostě nebyl čas udělat lepší stránky a u těhle šlo jenom o to, aby tam byla mapa, mail a telefon a tenhle účel plněj
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 00:56
- Nahlásit
birma
no dobrá..tak už dodělej ty nový,ať tam můžem rvát prachy
|
daliva
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 08:02
- Nahlásit
birma
Tak nějak (jakosarax) , já se na Proformance neptala, mě zajímal tvůj odkaz a nabídka vašeho obchodu celkově, takže mě jen překvapilo, že se nikam nemůžu dostat a jestli je tudíž chyba na mém přijímači (nebylo by to poprvé). Tak se nečerti a šťouchni do vašeho IT technika, že už ti tu zájemci rvou ruce.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 09:48
- Nahlásit
daliva
náš IT technik jsem já a vzhledem k tomu, co všechno tam chce šéfová mít to bude tak do 14ti dnů (jestli mi z toho nehrábne a neodvezou mě k Chocholouškovi)
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 11:57
- Nahlásit
birma
u Chocholouška je po fčerejšku plno..takže ti nezbyde než na tom makat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 13:05
- Nahlásit
sarax
copak? vždyť sme přežili ve zdraví všici. Nabo bylo něco cestou dom? (radši na naše fórum, ať tu nespamujem)
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 15:33
- Nahlásit
Bohužel, najít někoho, kdo to po Praze nebo ve stře.Čechách zdarma vozí je asi nad lidské síly
Nevím proč... Mě to vozí zadarmo domů ze skladu. A jsem z Prahy
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 15:35
- Nahlásit
Maya
pokud vím, tak ho vozí po Praze i www.mujpes.cz
|