Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Kousání štěněte
Autor Zpráva
mi1mi2ska
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:08
- Nahlásit

Dobrý den, potřebovala bych poradit, jak odnaučit štěňátko kousat lidi. Považuje to za největší legraci a za nejlepší hru. Ale je to velice nebezpečné, protože velmi rád útočí i na obličej. Jsou mu teprve 2 měsíce, tak vím, že to ještě nechápe a neví, že je to špatný, ale jak ho to máme odnaučit. Jinak je to bišonek. Mockrát vám děkuji.

zuzka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:20
- Nahlásit

jukni sem
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=1&topic=3008&page=0#5

redhead
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 11:36
- Nahlásit

Múj pes to dělal jsko štěně taky. Hryzal do všeho, co se pohnulo, zuby jak jehly, já měla věčně krvavý ruce, ale nějak ho to samo přešlo asi ve třech, čtyřech měsících. Od té doby je klid, dnes už kouše jen svoje hračky.

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:21
- Nahlásit

Já sice neměla nikdy krvavé ruce, ale škrábance to byli slušné.
Musíš čekat, až jí to přejde. Naše přezubila (zoubky ale ještě rostou) a stejně kouše cizí lidi jak ďas. Všichni říkají: "to má ještě ty štěněcí jehličky" a já raději klopím oči a jdu pryč.
Já čekám, že z otho vyroste. Tak jako z otravování a pusinkování psů a skákání po lidech (to už jí přestává)

evina
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 20:34
- Nahlásit

mi1mi2ska:náš taky dělal to samé,sice ne do obličeje ale byl vysazený na ruce a nohy.Bohužel měl dost velkou sílu stisku,takže čekat až ho to samo přejde nepřicházelo v úvahu.Když to přehnal vypískli jsme "au".Většinou to nijak nepomohlo,takže jsem ho chytla silněji za tlamičku s povelem "fuj".Pokud se více rozdováděl hru jsem ukončila.

hana
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2006 07:13
- Nahlásit

jak štěně začne okusovat prst, strčím mu prst dál do krku, samozřejmě hodně opatrně, jen tak, aby mu to bylo nepříjemné a snažilo se prstu v tlamě samo zbavit, ještě k tomu nějaký zvukový povel. Funguje to hodně rychle, během hodin.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání