Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Kavalír king CH.šp.
Autor Zpráva
rik
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 22:14
- Nahlásit

Jakými nemocemi nejčastěji toto plemeno trpí? Při chovu v bytě není nutné psa "oblékat" v zimních měsících? V jakém cenovém rozmezí se pohybuje cena čistokrevných štěňat?Děkuji předem za odpovědi.

dejavu
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 22:22
- Nahlásit

rik
Co vim od kavaliraru, tak jsou choulostivejsi na traveni, zazila jsem 3 kavaliry v utulku a problemy se zazivanim meli vsichni, coz muze byt nahoda a vlivem podminek, pak mi rikali chovatele, ze jim nekdy muze vypadnout oko, protoze spociva melce v jamce, jak se to stava psum s vypouklyma ocima a cetla jsem i o chronickém degenerativním onemocnění srdečních chlopní v souvislosti s kavaliry, zde je odkaz http://www.mops.cz/modules.php?name=News&file=arti cle&sid=47

jeje
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 00:40
- Nahlásit

http://www.upei.ca/~cidd/breeds/cavalierkingcharle sspaniel2.htm

VlastaK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 10:50
- Nahlásit

rik
Ahoj, že bych konečně měla spřízněnou duši? Měli jsme KKCHS deset let a teď máme 7mi měsíční štěně. Podle mých zkušeností nejvíc trpí na srdce, ale to až ve stáří. Náš kavalírek nikdy zažívací potíže neměl ani problémy s očima. A ani u ostatních kavalírů svých známých jsem to nezaznamenala. Cena štěněte s PP se pohybuje od 8mi do 12ti tisíc. Samozřejmě že je není třeba oblékat v zimě při chování v bytě. Náš prcek by byl venku pořád, za jakéhokoliv počasí a sníh přímo miluje. Kavalíři jsou zlatíčka. Kdybys chtěl(a) cokoliv vědět, napiš.

monika
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 12:55
- Nahlásit

Kamarádka chovala a dělá dokonce poradce chovu kavalírům.Nepamatuji se, že by kdy mluvila o potížích s očima, ale o srdíčku se zminovala nejednou.Ona sama prodávala štěnata v cenové relaci 10-15tisíc.Byli moc krásní.

blanka
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 08:26
- Nahlásit

VlastaK
Dobrý den,
děkuji za krásný příspěvek, týkající se kavalírka. Mám poprve fenku kavalírka, starou dva měsíce. Chtěla jsem Vás požádat o bližší informace ohledně pobytu pejska venku. Jak dlouho byl denně venku, zda měl boudu a kde trávil noc. Máme zahradu, rádi sportujeme a v zimě jezdíme na hory, a proto nechci mít líného a rozmazleného kobercového povaleče. Přitom chceme aby se měl co nejlépe a byl šťastný.

Děkuji a přeji pěkný den.Blanka

monika
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2006 08:46
- Nahlásit

blanka
sousedi mají kavalírka, štěňdo. Celý den je teď venku a na noc je s něma v posteli. Je to veselý pejsek, jen trošku uštěkaný. Sousedi jsou trampi a pejsu berou všude sebou. I před tímhle prckem měli kavalírka, ten jim bohužel umřel na jaře na nádor a i s ním sjezdili republiku. V zimě měl pejsa problém s tím, že se na něj nabalil sníh, ale jinak v pohodě. Hodně radostí s prckem přeju.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání