Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Štěňátka u VyVolených
Autor Zpráva
Joker
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 08:24
- Nahlásit

Co na to říkáte?
VyVoleným včera šoupli do vily 2 malinká černá štěńátko, podle mě tak max. 3 měsíce stará...

Mě to přijde jako týrání

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 08:40
- Nahlásit

Ja to ako tyranie nepovazujem. Pri prvych vyvolenych na slovensku niekto doniesol a uviazal o dvere vily psa. Zostal uz u rezisera a ma sa fajn Tieto steniatka podla mna su medialne zname, takze urcite budu mat dobry zivot

Joker
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 08:50
- Nahlásit

No jo, ale hned vlítnout mezi tak obrovskou smečku lidí? A co když k někomu přilnou a pak jim je vezmou?

viky
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 08:56
- Nahlásit

Joker
na ten porad mam celkove svuj nazor, nemyslim si ze byl dobrej napad, davat tam ty stenatka...

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:26
- Nahlásit

Joker
Ak im ich potom vezmu, tak su to paka.

viky
na ten porad mam celkove svuj nazor

Ja tiez, ale bolo to v spravach to o tom teraz uz reziserovom psovi

jindriska
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 09:37
- Nahlásit

to se mi vůbec nelíbí. Není to zacházení s živým tvorem majícím city, ale jako s věcí přinášející zábavu a pozdvižení. A proč je tam dali? Mají je kde venčit? Nekoukám na tu stupiditu.

Markét
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:08
- Nahlásit

Mě by zajímalo, kdo tam ta štěňata zapůjčil. Zda chovatel ještě předtím, než byla k odběru, či zda šla do vily už od nového majitele??? Tuší někdo ze scénáristů, co to je socializace u štěněte? Kdo si pak vezme štěndo, u kterého se neví, jakou zkušenost pobytem na takovém místě získá? Podle mě je takové jednání krajní nezodpovědnost.
Pamatujete si ještě, jak dopadlo prasátko v Big Brotherovi?

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:16 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Markét

Ako?

A inak by ma zaujimalo, ako sa tam dostali. Ja som automaticky predpokladala, ze ich vzali z utulku.

Markét
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:25
- Nahlásit

pigie
Chudáka prasátko (selátko) tam opili šampaňským - hrozná srahnda, ha ha... ono potom usnulo na sluníčko a přivodilo si úžeh či úpal. Potom jim selátko naštěstí odebrali, ale muselo se léčit. Já jsem na to tedy nekoukala, ale dost se o tom psalo v novinách a bylo to, myslím, i ve zprávách. Hrozilo snad dokonce obvinění z týrání zvířat, pokud si vzpomínám.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:29
- Nahlásit

Tady v chorvatským Big Brother minulou sezónu měli pejska, vzorně se o něj starali a pak si ho holčina, která k němu přilnula nejvíc vzala domů.
Teď v druhý sezóně jim byl buldoček po dvou týdnech odebrán, protože se o něj pořádně nestarali, neměli snahu ho naučit chodit ven atd.

viky
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:32
- Nahlásit

Jsou proste jiste porady kam zvirata nepatri. A i kdyz tito lide muzou byt v normalnim realnym svete milovniky zvirat, tak proste by je mit nemeli. Vzdyt jim samotnym ten pobyt leze na mozek, po par dnech abstinence se dostanou k chlastu a potom nevi co delaji. Nehlede na to, kam, budou s temi pejsky chodit ? To je chteji taky nechat zavreny 3 mesice v nejakym baraku s pristupem pouze na dvorek s umelym travnikem ? To si nikdo z toho stabu neuvedomuje, ze pes potrebuje pohyb ? To jim budou delat ''pana'' vsichni ?
Ja nevim, ale podle me to prehani.

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:34
- Nahlásit

Markét

Ja by som ich zazalovala!

Jandula
A presne ako prvy pripad ja ocakavam vsetky (holt asi som optimista.)

Evik
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 10:51
- Nahlásit

nenacházím slušných slov, kterými by se dal pojmenovat TVštáb, který tam ta štěnda "vyvoleným" strčil......
Pejsánci mají ve vile plnit f-ci "zvyšovače sledovanosti".
Viděla jsem pár dílů vyvolených z minulé řady a byla jsem z toho hodně znechucená. Z těch nových vyvolených jsem neviděla ani jeden díl a ani to sledovat nehodlám. Těch štěňat je mi líto. Já bych těm "vymaštěncům" nesvěřila ani rybičky.

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 11:01
- Nahlásit

ja bych jim tam stenata nikdy nedala....jsou to zivi tvorove....to je jako kdyby jim tam pujcili dve rocni deti....

pajinka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:43
- Nahlásit

No podle mne je to jen zoufalej tah Primy, jak to necim ozivit, ale tem debilum co jsou v ty vile bych nesverila ani rybicky...

Endy
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 12:50
- Nahlásit

Tak to já na tom nevidím nic špatného,ža jsou štěňátka ve vile.Uvidíme,jak se jim povede dál,ale rozhodně mi nepřijdou týraná.Na to,že se na ně vrhla banda lidí,tak byla úplně v pohodě a vrtěla ocáskama.Takhle socializované štěně bych brala.Pod drobnohledem v televizi chce každý všechno pitvat,ale kolem nás je tolik psů zavřených celý den v kotci nabo alespoň na zahradě,dozvídáme se o odchovu štěňat v děsných podmínkách,tak co vám vadí na pobytu ve vile?Budou 24 hodin denně v kontaktu s lidma,spát v teple a mít plnou misku.To je týrání?Podívejte se na diskuzi "co se děje ve světě".

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 13:04
- Nahlásit

isdpch
asi o VV....spějí v teple a plnou misku taky mají ne?

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 13:06
- Nahlásit

isdpch
vzhledem k tvýmu zdravotnímu stavu po víkendu se nedivím...vypadáme všichni taky pěkně...já měla rybník až do půli kolen takže tu na sebe kejcháme,ale snad budeme OK,aby tam šlo zajet v týdnu..nepojedeš tam nějak?

Endy
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 13:12
- Nahlásit

isdpch

Kdo nechce chápat,nepochopí.

Markét
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 15:19
- Nahlásit

Endy
No, nevím, jak kvalitně se štěně bude socializovat na malém dvorečku s umělým trávníkem???

Endy
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 15:32
- Nahlásit

Markét
Já netvrdím,že se štěnda nemůžou mít někde lépe,ale rozhodně nejsou týraná.To by se musely zavřít všechny útulky a spousta chovatelů by skončila s chovem.A spousta majitelů by přišla o štěně,protože to je doma devět hodin samotné a pak se jde jen ven vyvenčit.A pořád lepší dvorek s umělým trávníkem,než štěně zavřené doma kvůli nedostatečnému proočkování a venčení se na plínku.

Markét
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 15:38
- Nahlásit

Endy
Jasně, máš naprosto pravdu. Však já jsem nikde nezmiňovala týrání. Myslím však, že je to značná nezodpovědnost, na tom trvám. Navíc takhle prezentovat chov (ve smyslu držení) psů v TV a dávat návod laikům... ach jo, ta sledovanost....

funkate
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 14:29
- Nahlásit

broučkové jsou k sežrání-teda jen doufaám, že další úkol nebude je sníst(jako v minulé řadě ty ryby), ale taky si myslím že je hovadina hodit štěndy mezi 14 LABILNÍCH JEDINCŮ a stejně se obávám že je broučkové brzy omrzí a pak už se budou hádat kdo bude uklízet bobky a loužičky.

Markyxx
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 15:31
- Nahlásit

Určitě to byla velká hloupost že je tam dali
Oni pořád řvou hádaj se lítaj pocelí vile, a mezi tím 2 štěňátka - nepříde mi to rozumný

Klárča
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 15:44
- Nahlásit

No tak jsem se na to podívala....Já bych ty božky chudinky štěníky od tohoto uchránila....No ještě že tam byly jenom chvílu . Kdyby jim tam dali trochu starší stěnidla,vždyt ty měly tak měsíc Co si eště nevymyslíja...

Markyxx
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 07:12
- Nahlásit

Chvily?????
sou tam už 3 dny

Joker
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 22:42
- Nahlásit

Ještě si někteří z vás myslí, že se tam mají dobře? Dneska jsem to na chvilinku během reklamy přepla na Primu a zrovna tam byly záběry z výcviků mrňat.

Ten jeden mamlas na ně halasil KE MĚ, zvíře ani za mák nevědělo která bije, něco si čuchalo, tak k němu dolít, plácnul do něj a znova. Chudáčkové malincí

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 22:49
- Nahlásit

jo taky si myslím,že jim měli udělat osvětu o správné výchově a dát nějaký jasný příkazy...těm lidem,jak se mají chovat...

Markét
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 10:36
- Nahlásit

No, oni už asi nějaký rozpis dostali, ale jak se tím budou řídit, toť otázka... celé čtyři měsíce???
http://www.vyvoleni.centrum.cz/clanky/ostatni/clan ek.phtml?id=62740

nika00
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 10:39
- Nahlásit

ja na to zrovna koukala vcera..oni je musi vycvicit a zacinaji "ke me" z tech 14 lidi nikdo absolutne nevi co a jak, jen bych rekla ze sanny...ta tlusta holka vi o cem to je...tu take jedinou stendo poslechlo...ale myslim si, ze z tech 14 "vudcu" budou mit v hlavickach peknej gulas...jo a taky jsem cetla ze stendata jsou z utulku, kde je nekdo odlozil v krabici.prej byli celkem 4...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání