Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Kámoška bude mít jorkširka =o)
Autor Zpráva
Klárča
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 18:39
- Nahlásit

Kámoška si pojede 3.3. pro pejska jorkširka.
Myslím,že to dopadne dobře,narozdíl od Dominiky,která si myslela,že všechno ví a nechtěla si ani nechat poradit,naopak Bára se vyptává na všechno,furt a neustále
Sice jsem už z ní na nervy,ale jsem ráda,že se o to tak zajímá.
Bude to klučina. Ale kdyby jste viděli jak ona dokázala 6 vyučovacích hodin kecat jak to bylo malé,milé,zlaté,chlupaté a užasné......Kdyby to nebyla moje dost dobrá kámoška,tak ji už asi zabiju . Naštěstí se tak nestalo a už se těším až k ní budu chodit na procházky s malým jorkem .

Klárča
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 18:56
- Nahlásit

Jo a ještě jsem se chtěla zeptat :Totiž Bára si pro něho pojede v pátek,ale už v pondělí nikdo nebude přez dopoledne doma...Bude to moc vadit? Myslíte,že Joršiři jsou moc velcí ničitelé? Takže se ho snažit zabavit hračkou nebo něčím podobným? Jenom toto mi vrtá hlavou,že s ním nikdo nebude tak brzo doma....

Dolly
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 07:49
- Nahlásit

Myslím, že bude stejně spát Máme doma 4 měsíční feňuli a kromě urženýho kousku tapety nic neprovádí, a to je doma sama každý den. Určitě je lepší nechat jí v pelíšku hračku a nějaký starý tričko, aby se jí nestýskalo

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 08:14
- Nahlásit

MOje kamarádka má taky jorka a psala mi,že je to likvidátor a rozkousal jí kožené boty (neměla je nechávat na zemi...), ale jsem toho názoru, že každý pes je jiný a jinak si zvyká na samotu. Ta moje doma nepláče, neštěká (jen, když někdo odemyká, protože si myslí, že jsme to my a taky nic neničí. Jen si snědla bonbón a cupuje kapesníky. Je to boloňka a má 4,5 měsíce.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání