| Autor |
Zpráva |
lili
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:31
- Nahlásit
mám velký problém, moje devítiměsíční fenečka když dlouho sedí a něco sleduje začne se jí třepat hlava, ale fakt hodně, a ani když se snažím jí to přidržet , tu hlavu , tak se jí to třepe furt dál. Ale většinou to dělá , když něco jíme a ona sedí a sleduje to jídlo a pak se jí začne ta hlava třepat. dneska sem zkoušela dlouho v ruce držet kolečko salámu a ona se zase začla třepat ale když sem jí to kolečko dala tak přestala.. Nemůže to mít spojený s tím , aby u nás mohla vyprosit jídlo, nebo je to něco jinýho?
|
lili
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 13:43
- Nahlásit
jak se projevuje padoucnice, nemohlo by to být ono?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:08
- Nahlásit
tak to si nedokážu dost dobře představit. To jako je v nějaký hypnóze z toho jídla?
|
lili
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:14
- Nahlásit
já nevím, no prostě když se na něco(většinou nějaký jídlo)dívá(jako když má nasměrovanou hlavu směrem vzhůru)tak začne strašným způsobem třepat hlavou..
|
kac
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 15:13
- Nahlásit
LILI - No, nám to občas pejsek dělá - vždycky má začínající zánět ucha..Ale jak to popisuješ, uchem to asi nebude..Jeden pejskař psal nedávno o podobném problému na fóru labrador.cz, nakonec zjistil, že je to nervová porucha a jeho pejsek musí brát léky..Tím nechci strašit, ale zašla bych pro jistotu k vetovi..
|
evina
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 15:27
- Nahlásit
lili:můj pejsek měl něco podobného.Prodělal záchvat a potom neudržel rovnováhu a zároveň třásl hlavou.Dělal to ale neustále,byl to opravdu žalostný pohled!Vet řekl,že má narušenou centrální nervovou soustavu.Dostával léky na prokrvení mozku(název si už nepamatuji) a za tři dny byl O.K.Nicméně u mého psa to mělo příčinu,špatně fungující trávící enzymy.
|