Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Velššpringlšpaněl
Autor Zpráva
Dannie
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 16:46
- Nahlásit

Ahojte všichni!!Nevíte někdo kolik tento pejsek stojí? Pište cenu s PP i bez PP!! Díky moc za všechny odpovědi!!!

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 16:50
- Nahlásit

Dannie
2,5 - 3 000 bez PP
4000 - 5000 s PP, ale jestli nebudes lovit, spis si vem springrspanela, ten je sice krapitek vetsi nez vels, ale zas klidnejsi, velsik je opravdu lovecky pes kazdym coulem, springr je podle mne spise univerzalneji vyuzitelnejsi. Jestli chces springra zadara, zde je jeden v Karantenni stanici ve Zlovenu k adopci http://www.kszv.sk/mamlet.php

pajinka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 18:10
- Nahlásit

Mohu potvrdit, mam krizence kokra a velse a je to torpedo, momentalne nezvladatelny, proleti vrabec a je v tahu...

Dannie
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 20:53
- Nahlásit

No to není pejsek pro mě, já už svoje miláčky doma mám...Je to pro sousedy, už jsem ji to rozmlouvala, ale nevím,jestli se mi to podaří rozmluvit jim to úplně... A děkuju moc za odpovědi...

Hafina
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 07:08
- Nahlásit

Já mám velše. Platila jsem za něj 7000,- je s PP. Jsou to opravdu torpéda. Jestli se mu sousedi nebudou pořádně věnovat, budou z něj tak akorát nešťastní a pes bude nešťastnej taky. Navíc jak psala dejavu, jsou to lovečáci každým coulem, takže to chce pořádný výcvik.

Dannie
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 08:56
- Nahlásit

Já vím,že je to lovečák... Ale vysvětli to sousedům,kteří si pejska vybírají jen podle atlasu... Snažím se jim to rozmluvit, tak snad se mi to povede... Protože by se mu nevěnovali tak, jak by to potřeboval a mě by pak pejska bylo moc líto...

Hafina
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 09:26
- Nahlásit

Vím, že ty si to plně uvědomuješ, jen znám pár takovejch velšáků pořízených jen podle toho, jak vypadaj a je mi jich líto. Jeden už se dostal k jiným lidem, chovatelům, kteří takovým psům rozumí, ale druhej je jen domácí mazlíček, kterej ani zdaleka nedostává to, co potřebuje. A nejhorší je, že je to pes matky mýho přítele a když vidím, že ten pes potřebuje mnohem víc, než dostává, tak mě úplně bolí srdce. Právě proto vím, jak je to těžký s tím přemlouváním. Já už jsem se k té rodině dostala až ho pani měla, takže se jen snažím o aspoň malé vylepšení jeho podmínek. On by se vůbec neměl špatně, kdyby to byl nějakej gaučák. Jídla má dost, lásky taky, ale jinak paní totálně neví, co je to loveckej pes. Vidět ty jeho oči... Je to strašný, má je úpně vyhaslý. Strašnej rozdíl, proti tomu mýmu lotříkovi.

dejavu
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:25
- Nahlásit

Dannie
tady se prodávají špringři s PP, štěňta za 5000

nabízím štěňata s PP, barva černobílá s pálením, vhodné pro agility, lov, canisterapii i jako vynikající společník celé rodiny. Otec: Race of Sun Darrem Canis, DKK A/A, Výstavy: ICH, CH ČR, CACIB, r. CACIB, CAC, r. CAC, CAJC, CACT, Zkoušky: ZV, PZ, LZ - I. cena MKVZ, MMŠ - II. cena matka: Olma od Prostřední skály, DKK A/A, Výstavy: Výborná Zkoušky: PZ I. c, BZ II. c Krásní, zdraví pejsci čekají na svého páníčka, odběr ihned, pouze psi. Nové Město na Moravě
tel.: 608 224109

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání