| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 25 Led 2006 10:30
- Nahlásit
..Novu jsem neviděla, ale viděla jsem asi podobné fotky jak se v číně chovají ke psům a kočkám a zařekla jsem se, že ty zasrance já podporovat nebudu a tak nekupuju NIC co bylo vyrobeno v Číně či jiné zemi, kde něco takového praktikujou... je to sice dost těžký, ale zatím se držim.
Veronika
|
ati
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 10:41
- Nahlásit
kery
Ano našla,ukradl ho kolega z cvičáku a pak dostal strach a pustil ho. Dík tomu,že rádio vysílalo upozornění tak mi zavolali lidi z autobusového depa,že k nim zaběhl takový pes co hledáme. Bylo to brzo ráno,skočili jsme do auta a za chvilku už byl u nás. Ale co mě dostala byla výčitka v jeho očích,byl to jem mžik,ale můžu ti říct bylo mi jako by mnou projel nůž.Pak se na mě vrhl a váleli jsme se po zemi nálezci dostali odměnu. A prý mu připijou na zdraví,asi to udělali důkladně ,protože za pár dní oslaví 10 narozeniny
|
Zdenka
|
# Zasláno: 25 Led 2006 12:54
- Nahlásit
Tyhle příspěvky se mi těžko čtou já bych za svojí princeznu dejchala ,nedokážu si představit co je tohle za lidi.Vždyt mi jí bereme jako by byla jednou z nás prostě člen rodiny a když si pejska pořizuju, tak snad s vědomím, že bude se mnou nejmíň 10 let a jsem schopná se o něj postarat.A ne že mi po půl roce hrábne a prostě ho někam uvážu a sbohem to je fakt hnus a doufám, že toho člověka pak hodně tíží svědomí, za to co udělal.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 13:30
- Nahlásit
Anonymní
Pokud bys nechtěla nic, co je vyrobeno v Číně, tak by sis asi nekoupila opravdu nic, protože dneska je téměř všechno vyrobeno v Číně.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2006 13:47
- Nahlásit
nee já mám Notebooka co byl vyrobenej v Německu a to je co ř íct!!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 26 Led 2006 09:38
- Nahlásit
No já znám případ, kdy majitel leonbergera ho nechce, protože mu ničí zahradu.Jenže alespoň dal vědět na klub aby se hledal nový majitel.
Ovšem taky vím o případu, kdy majitelka tollera zavolala chovatelce ať najde nového majitele jinak fenu dají do útulku.Jen proto, že fenka zřejmě nebude chovná.Neměla na ní čas a fena jí likvidovala byt.Potom se do toho vložil její přítel a řekl buď já nebo pes.Kdo zná tolleří povahu ví, že to jsou skvělí společníci, milují svého páníčka víc než sebe.Mám dva tak vím o čem mluvím.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 09:49
- Nahlásit
Anonymní
K té majitelce tollerky se dá říct jen
|
evina
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 10:13
- Nahlásit
To já znám případ kdy se ženská rozváděla a nechala kvůli tomu utratit yorka.Prý,že je z toho rozvodu tak na nervy...z ordinace pak ještě utekla.Fakt NECHÁPU!!!
|
sněhule
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 10:38
- Nahlásit
Kamarád měl dobrmana. Když se rozváděl, manželka z trucu nakonec vymohla, že pes zůstane u ní a syna. Po roce ho dala utratit. Kámoš se to dověděl až bylo po všem. Ale asi by mu ho nedala ani tak. Je sposta lidí, co mají prostě v sobě velkou zlobu je dobré vědět, že je tomu i opačně z těchto a podobných stránek.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 11:42
- Nahlásit
sněhule
evina
Já jen nechápu,který vetrinář utratí zdravé zvíře? Je to trestné.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 11:49
- Nahlásit
ati:tento případ o který se jedná byl,že ta paní utekla dříve...ona vlastně ani neviděla,že psa utrácí!Někdo jí pak řekl,že ho vet třeba ani neutratil ale třeba prodal a ona z toho měla hysterický záchvat,že je to hrozné-chudinka pejsek,kde teď asi je...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 12:08
- Nahlásit
ati
Už jsme se tu o tom jednou bavili-položila jsem stejnou otázku jako ty. Někdo řekl, že když ten vet vidí toho debila majitele, tak si řekne jak by ten pes taky mohl skončit...(s drátem okolo krku v lese apod.) a tak ho radši uspí.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 12:28
- Nahlásit
já mám doma dva psy a ještě kočku.Je to obyčejná číča, kterou jsme našli jako kotě.Je normálně venku,ale když chce dovnitř do kuchyně tak si zamňouká a pustíme ji domů.Na rohové lavici má dečku a tam si chrní.Nikdy se mi doma nevyvenčila a když měla mít kotata tak je přišla porodit do kuchyně.Celou dobu jsme ji tam nechali a sháněli lidičky, kteří by se kotat ujali.Ani ty kotata se nám doma nevenčily.Naučila je chodit na kočičí záchod.Ale proč to píšu, jednou se nám ztratila.Nepřišla celý týden a my ji už obrečeli.Pak se najdnou vrátila, vyhublá a popálená.Někdo ji týral.Dali jsme ji do pořádku a čičina se nehne od domu.Kdykoliv ji zavolám, tak příjde.Spousta našich známých nechápe, proč máme všechny zvířata doma.Pes může být v kotci a kočka přece venku, ale já zastávám názor, že je to jednou právoplatný člen naší rodiny a jako takový má právo žít si slušný život.Je to supr pocit, když se vrátím z práce a u dveří mě čeká micka se vztyčeným ocáskem a tetelí se pro pohlazení a po otevření dveří se na mě vrhne dogina celá šťastná, že jsem konečně doma.Pak se přibatolí stará kokřanda, nechá se pohladit a jde dogině z cesty.Tenhle rituál já miluju a děsím se doby, kdy to nebude.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 12:38
- Nahlásit
monika
Máš pravdu, to je super. Dokud jsem neměla psa, domů mě nic netáhlo, teď vím, že musím domů, vyvenčit, nakrmit...a strašně se na to těším! Je to super pocit, když vidím, jak je malá strašně šťastná, že už jsem konečně doma...a je jedno jestli Tě vítá číča, hafan nebo třeba morče. Měli jsme morče a to, jakmile jsem zaharašili klíčem v zámku, vyskočilo předníma packama na bedýnku a pištělo. No možná měla hlad...ale proč si nemyslet, že nás vítala.. Kočičku bych taky chtěla, ale nemůžem kvůli manželově alergii. A až Tesinka trošku odroste, chtěla bych dalšího psa, snad už konečně bude nějaký ten domek se zahrádkou...Zvířátka jsou prostě super..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 13:20
- Nahlásit
monika
Náš kocour s námi chodí na psí procházky-docela dlouhé. Klidně zvládne i teď pár km ve sněhu. Chová se jako pes
|
monika
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:16
- Nahlásit
Ketrin
tak to naše číča nás jenom vyprovází a pak zase na nás čeká.Dogina ji vždycky vyválí ve sněhu a pak spolu mažou domů. Já tohle fakt miluju.Člověk má možnost vypnout a myslet na něco úplně jiného.Nikdo nic nechce, nikdo do vás nehučí a nikdo nic nepotřebuje.Je to supr
|
evina
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 14:36
- Nahlásit
To mě se jednou hafím ztratil.Nechala jsem ho odloženého u kina a šla dovnitř se synem na skluzavku.Psovi bylo tenkrát 14let a věděla jsem,že nikam neodejde.Byli jsme vevnitř snad pět minut a když jsme vyšli ven,pes nikde!Lítala jsem pak po sídlišti celou hodinu i s malým synem.Nikdo psa nikde neviděl.Ještě večer jsme sídliště projížděli autem.Byla jsem úplně na dně z nervy,myslela jsem na to nejhorší...že ho někdo sežral!Asi ve 2hod.v noci mi poslala paní sms,že má pejsu v pořádku u sebe(číslo jí na mě dali v útulku).Ona myslela,že se pes ztratil a tak ho vzala k sobě.Já prožila nejstrašnější chvíle života.Od té doby jsem ho pak nikde nenechávala,jak byl hluchý a slepý,tak by ho odvedl každý.
|
kery
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 11:08
- Nahlásit
ati
Ještě že jste krásnýho hafana našli, neumím si to vůbec představit, šílela bych. Mně stačilo, že 2 kluci nám ztratili 7 letého NO Reka, kterého jsme dodnes nenašli. Tvrdili, že jim utekl na procházce i s vodítkem. Každý půjčený pes na procházku, který náhodou prchl, se ihned sám vrátil zpět do útulku. Tak je to divné, kdo ví, kde chudák skončil.
Ohledně utrácení zdravých psů má Ketrin pravdu, v zájmu pejska ho raději uspí, než aby ho majitel umlátil nebo tak nějak podobně.
Taky se může stát, že ho veterinář neutratí, ale spolupracuje s místním útulkem, kde se mu pokusí najít nový domov.
|
rony
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 21:28
- Nahlásit
Ahojky Vám všem - milovníkům zvířat všeho druhu.
Jsem tady prvně a tak jsem nějak natrefila na tohle téma.
Mám taky jednoho chlupáče a je pro mě prostě vším.
Taky nechápu ty zrůdy, co dokáži těm roztomilým tvorečkům ubližovat. Včera mi přišel mail s odkazem na přímo děsivé stránky asi z Japonska. Byla to nějaká petice, kterou jsem měla podepsat, aby se mohly zakázat ty údajné stranky. Jak jsem ten odkaz otevřela, myslela jsem , že asi nedožiji druhého dne. Jsem úplně z toho hotová a nevím jak se s tím vypořádat. Šlo já to ani přesně nedokážu nazvat tam se to nazývalo " Kitten bonsai". Já o tom ani nedokáží psát aniž by mi neukápla slza. Možná jste ty stránky někdo už viděli. Pokud bych mohla tento mail někomu z vás poslat, zanechte vzkaz. Nejde mi o to , aby jste to viděli, ale o Váš podpis. Je tam psáno, že až to bude mít 500 podpisů mohou nevím kdo tyhle stránky zakázat. Mám internet jen chvíli a nemám to komu poslat. Poslala jsem to jen spolku na ochranu zvířat. Vím, že jím my asi tady s těží pomůžeme, ale aspoň vědomí, že vy už tady máte plno zkušeností a kontaktů na různá místa, tak snad...
Omlouvám se, třeba to tady vůbec nepatří a možná nic moc nechápete z toho co jsem napsala, ale nenacházím správná slova.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 08:08
- Nahlásit
rony
Já asi tuším o co jde. Petici podepíšu, ale nechci to vidět.
Ketrin2000@seznam.cz
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 11:28
- Nahlásit
čtu si tady vaše příspěvky..zase po dlouhé době..taky mě vadí,žë v asii jedí psy,ale skoro stejně mě vadí,že se jí ovce a krávy a prasata.mám totiž při pohledu do jejich očí stejnej pocit jako když se dívám do očí psa..teď si mě odsuďte..
psi miluju nadevše to ano..
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 11:30
- Nahlásit
ještě k odpovědi Kery
já jsem chodila v Brně k veterinářce,které kdysi donesl jorkšíra utratit /ani nevím proč/ a ona si ho raděj vzala domů a má ho dodnes..
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 11:31 - Změnil/a: Hanna
- Nahlásit
abych řekla pravdu,vžij se do role veterináře,kterej by měl dát usmrcovací injekci zdravému zvířeti..to mě jaksi hlava nebere..
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 15:27
- Nahlásit
co se týče pittbula Denyho,má ho v nabídce útulek v Troji..našli"majitelku" a tak řekla že ho nechce,ale žádný jiný info nedala prej.Takže bych viděla jako řešení majitelku kamsi uvázat též a pak následně např.klecová lůžka
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 15:46
- Nahlásit
rony
Tak v pripade bonsai kitten te muzu uklidnit, jedna se o blby vtip nejakych studentu, kteri to svou mystifikaci dovedli tak daleko, ze nastvali radu ochrancu zvirat, takze po nich sla FBI a veterinarni policie a zjistili, ze je to blbost a vymysl, nastesti.
|
rony
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 17:05
- Nahlásit
dejavu
Tak to si mě fakt uklidnila, posílala jsem to totiž taky na spolek pro ochranu zvířat a ministerstvo a z ochrany zvířat mi napsali něco v tom smyslu jako Ty. Ale myslela jsem, že jen pro to aby mě trochu uklidnili, protože se mi to zdálo až moc propracované, tak jsem tedy moc ráda, že to slyším i od Tebe, protože jsem z toho měla fakt noční mury. Díky
|
rony
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 17:08
- Nahlásit
Ketrin
Tak jak tady asi čteš tak díky bohu to snad byl nesmysl, a tak se Ti omluvám za to, že jsem Ti to poslala a pokud si to otevřela. Ale stejně mě děsí, že je někdo schopen vůbec něco takového vymyslet
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 17:18
- Nahlásit
Mě zase rozčílil "kamarád", který mi řekl, že nechali utratit úplně skvělýho, zdravýho oříška jen proto, že štěkal a sousedi si stěžovali.
|
Ronka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 19:45
- Nahlásit
jedna známá nechala utratit úplně zdravou 3 letou briardku protože měla přítele a chtěla s ním bydlet a on jí řekl že nechce takového psa v panelákovém bytě tak jí dala utratit a vymyslela si pro lidi že měla na mozku nádor ,ten přítel když se to dozvěděl tak už potom nechtěl zase tu ženskou ,tak nemá ani psa ani přítele
|