Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Nabízím domov pro štěňátko
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 19 Led 2006 21:39
- Nahlásit

Dobrý den,nabízím domov pro štěňáto-nejlépe pejska.Ať už čistokrevné plemeno či voříška.Hlavně levně a nebo zdarma.Zemžel nám pes a fenečka teskní.Nemám srdce jít se podívat do útulku,musela bych si odvézt všechny.Prosím co nejdříve nabídněte.Fenečka teskní.Mnohokrát děkuji.Ozvu se

Anonymní
# Zasláno: 20 Led 2006 12:12
- Nahlásit

takže asi nic co?Nevadí,jdu sháňet dál.

Evik
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 12:47
- Nahlásit

promiň, ale argument " nemám srdce jít do útulku".....je obzvlášť tady na tomto fóru pro většinu z nás nepřijatelný. Samozřejmě, že spousta lidí chodí do útulků s pocitem, že by si nejradši odvedli všechny pejsky, ale už tím, že si vezmeš jednoho uděláš dobrý skutek a toto vědomí tě může hřát.
Když jsme si byli pro našeho psa v útulku, taky mi to trhalo srdce, když jsem viděla všechny ty chudáčky ostatní, ale zachránila jsem jednoho a mám z toho radost. Pejsa se má dobře, má taky psího kamaráda a je spokojený, že našel dobrý domov, takže na tohle je potřeba myslet, když si člověk jde pro zvířátko do útulku a ne na to, že tam zanechává třeba 20 jiných....Jim zase pomůže někdo další.....Myslím, že tuhle radu ti tu dá víc lidí, takže jestli chceš psa jako kamaráda pro svou fenku a nebažíš po "šampionovi s PP", tak pátrej po útulcích.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:08
- Nahlásit

Evik
"nemám srdce jít do útulku" mi připomnělo jiný postoj - "chtěl bych psa, ale nepořídím si ho protože bych nesnesl ten smutek až mi umře" - to jsem fakt jednou slyšela.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:16
- Nahlásit

Ketrin
proto ja nemam vubec zadne kamarady. co bych delal, az umrou ....

viky
# Zasláno: 20 Led 2006 13:25
- Nahlásit

Jirikovo
no co poridis si nove a budes zase cekat az umrou

dejavu
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:06
- Nahlásit

Anonymní
napis mi na mail a poslu ti kytici krasnych stenat, napis taky odkud jsi a jak velky by ten pes mel byt. dana@dreamworx.cz

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:10
- Nahlásit

viky
tak jo, jdu si hledat teda nejaky kamarady ....

viky
# Zasláno: 20 Led 2006 15:14
- Nahlásit

Jirikovo
no to bez a reknes kam ? Bych si taky treba sla nejaky najit

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:15
- Nahlásit

viky
zkusim to dneska vecer v hospode na bowlingu. a kdyz to nevyjde, tak budu chodit jen tak po ulici a ptat se lidi, jestli nechteji byt moji kamaradi a ze az umrou, tak si najdu jine ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:18
- Nahlásit

viky
# Zasláno: 20 Led 2006 15:18
- Nahlásit

Jirikovo
a mas je na co nalakat ? Ja jo, mam tady pred sebou na stole 4 litry vina, skoda ze jsem v praci, hned bych si dala a kamaradi by se nasli urcite sami.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:19
- Nahlásit

viky
ja myslel, ze je to pro kazdeho cest se mnou kamaradit a tak ze prave mi budou oni nosit to vino, abych s nima kamaradil ... myslis, ze to tak nefunguje??

viky
# Zasláno: 20 Led 2006 15:27
- Nahlásit

Jirikovo
no ja myslim ze ne, aspon u me ne. Dokonce aji starej chce abych mu furt neco nosila varila aja si celou dobu myslela, ze je se mnou pouze z ciste nezistne lasky a obdivu ke me. Tak nevim.
Ja uz chci jit dom, vubec me to tady nebavi, jeste ze existuje tohle forum, jinak nevim co bych v te praci delala.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:31
- Nahlásit

viky
samozrejme ze je s tebou z ciste a nezistne lasky a obdivu, nicmene kus zvance je kus zvance .... chtit prekonat u chlapa lasku k jidlu je ve vetsine pripadu nesmysl ....

viky
# Zasláno: 20 Led 2006 15:39
- Nahlásit

Jirikovo
ale ja se o to pokusim. Eliminuji prisun stravy na 1x tydne, to jezdime na obed k nasim a tam at se nacpe jak chce. Myslis, ze to vydrzi ?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:50
- Nahlásit

viky
chlap to vydrzi, vztah nikoliv ....

viky
# Zasláno: 20 Led 2006 16:00
- Nahlásit

Jirikovo
zrovna mi volal, ze pro me prijede do prace a ze musime po ceste nakoupit, abychom si pry mohli vecer uvarit neco dobreho ( to my bude probihat tak, ze chlap si lehne k bedne bude porvavat na kocky at nedelaji bordel a ja budu hodinu u kamen slichtit nejakou dobrutku ). Romantika, uz se tesim.

VlastaK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 16:08
- Nahlásit

viky
Jirikovo

Podle mojich zkušeností s dlouholetým manželstvim můžu zodpovědně prohlásit, že to nevydrží ani ten chlap, natož vztah.
Ale taky můžu říct, že někdy mam chuť ho zabít. Ještě že mám pejska, ten mi dělá jen samou radost

VlastaK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 16:15
- Nahlásit

viky

U nás to je ještě vylepšené o to, že manžel pokřikuje na mě a děti, ať se nebavíme tak nahlas, protože nemůže v klidu sledovat Colomba, kterého už viděl asi 10x

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 16:16
- Nahlásit

Jaktože zase zanášíte smysluplná témata?

VlastaK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 16:20
- Nahlásit

Terri

My je naopak rozvíjíme

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 16:47
- Nahlásit

koukam, ze byt chlap je strasne nevdecna role .....

Terri
omlouvam se, to vzniklo asi zcela vyjimecne mym pricinenim ....

orisek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 12:52
- Nahlásit

Anonymní
Mám 5 štěňátek krásných oříšků. /3 jsou už zadaní, takže 2 zbývají/ Napište email a odkud jste./zašku fotky, kdyby jste měla zájem/ Mám fotky i v galerii. Název Míša ze Zlínského útulku. Uživatel oříšek.
PSaruji

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání