Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Nezávislost
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 18 Led 2006 17:20
- Nahlásit

Přijde mi, že mému psovi je úplně jedno, kde jsem a co dělám(venku, když má kamaráda, vidí zajímavého člověka nebo když najde nějakou dobrotu)...neprojevuje se ani moc dominantně...právě to zkoušíme se stopovačkou. Mám LR-10 měsíců. Můžete mi poradit jak na to?

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:35
- Nahlásit

Mrkni na všechna témata ohledně "přivolání", tyhle puberťácké manýry řešíme téměř všichni

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:37
- Nahlásit

Terri
ty mas vyhodu, ze to muzes svadet na pubertu. ale ®onie i ve dvou letech v jistych situacich proste ignoruje jakykoliv pokyn (nejcasteji kdyz si najde v lese lidske hovno) ...

Handy
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:39
- Nahlásit

Jojo...tohle řešíme všichni, sámo že nemůžu chybět...mám taky 9-ti měsíčního puberťáka. Terri a kolik je tomu tvýmu?

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:41
- Nahlásit

Jirikovo
někdy se až obávám, co všechno na pubertu svádím
Co do hoven (ano, lidské jsou ty nejlepší); vždycky když z něho chci mít 100% psa, tak si vzpomenu na to, kolik lidí neodolá zákusku, čokoládě nebo pečínce. Kdyby byli jako psi, nebylo by tolik obezity, no ne? Po nás nikdo řeťaz neháže

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:44
- Nahlásit

Terri
souhlas. ale nekdo tady minuly tyden psal, ze se znamymu otravil pes po pozreni fetakova hovna. a jelikoz u nas se jine nez bezdomovecke a fetacke nenachazeji .... proste mam o tu potvurku strach.
a druha vec, pes se proste musi nechat odvolat od cehokoliv, coz nam dela problemy. ja uz to psal jinam. minuly vikend na vylete poslouchala jako hodinky a jednou jedinkrat nesla privolat a to zrovna, kdyz jsme mijeli myslivce s flintou (bylo uprostred lesa) ... proste stejne blby jako ty dneska s tim autem ...

birma
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:45
- Nahlásit

Jirikovo
Altarovi budou za chvíli 3 a pořád s nim tříská puberta

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:46
- Nahlásit

birma
ze by byl po panicce?? no je fakt, ze kdyz nekoho potkame, tak si vsichni mysli, ze je ®onie jeste stene. jednak je mala a jednak se tak porad chova ....

birma
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:51
- Nahlásit

Jirikovo
no dovol
já mám na pubertu ještě skoro nárok

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:52
- Nahlásit

Právě jsem chtěla napsat, že většina větších dospívají okolo 3. let, ale kvůli Birmě nemůžu
ALe vážně, mě to taky štvě. Musíme holt na tom pracovat...

birma
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:53
- Nahlásit

Terri
no můžeš - ještě má dva měsíce a kousek a pak ho asi odstřelim

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:53
- Nahlásit

birma
no jestli chces, muzeme te svorne ode dneska titulovat "pubertacko"

birma
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:55
- Nahlásit

Jirikovo
no klidně můžete - já to jako normální dospělej člověk psychicky snesu

Handy
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:56
- Nahlásit

koukam že se docela bavíte...já se taky hlásim k lidem ve věku okolo puberty

Handy
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:57
- Nahlásit

i když se tak snad nechovam

joli
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 17:58
- Nahlásit

připojuji se k diskusi - taky máme 9,5 měs. puberťáka

a nezbývá nic jiného než STOPOVAČKA !!!! 30m a až se naučí přivolání, tak bude moci na volno.....

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 18:10
- Nahlásit

joli
10ti metrovou mi přerval když jsem ho pokusně na ni párkát měla když jsme chodili cíleně na srnčí pole.
Teď mám 20ti m. Nosíš ji nebo necháváš puštěnou?

A jak to mám udělat na běžkách abych přežila?

joli
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 18:22
- Nahlásit

Terri
většinou ji držím, ale není nikdy napnutá ! 30m je dost a když někam vyrazí, tak než ji napne, stihnu zařvat povel...... Má přes 50kg - a zatím ji nepřetrhnul!

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 18:44
- Nahlásit

joli
no ta má asi jednak nebyla kvalitní, jednak ji jako malý ohryzával než se naučil že nesmí a taky jak ji vláčel po zemi, tak dost trpěla na změny počasí... pak jednou zabral a frnk, šňůra rupla. Naštěstí pejsa poslechl.

Zkusím tu 20ti m. 30 m jsem v obchodech ještě neviděla...

nels
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 19:00
- Nahlásit

tak na to držení stopovačky pozor.já ji takhle držela včera,nelson vyrazil 200km/hod a já hodila takovou držku,že jsem myslela,že je po mně

birma
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 19:05
- Nahlásit

nels
jenže to se ti stane i když jí zkusíš zašlápnout (teda mě snad stokrát)

pigie
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 19:23
- Nahlásit

Ja nechcem rypat, ale nam sa to dari aj bez stopovacky. Fakt pomohlo, ked si psa predom pred problemovym usekom zavolam k nohe. Dnes sa mi dokonca rozbehol za psom, ked som smskovala a cuduj sa svete, sice som musela poriadne zakricat (bol uz blizsie ku psom ako ku mne a takych 30m to bolo), ale vratil sa mi psicek moj Ja ho milujem! Drzim Vam vsetkym palce, nech ich to prejde coskoro, lebo si zahravaju so zdravim panickov

joli
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 19:34
- Nahlásit

Terri
mám stopovačku + prádelní šňůru !!!

nels
kolik váží Nelson??

nels
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 19:35
- Nahlásit

birma
to je fakt.mně se zatím osvědčilo pouze mít oči pořád na stopkách a vidět potencionální lákadlo dřív než on a připravit se na to že nejspíš vyrazí

birma
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 19:42
- Nahlásit

nels
po tom, co jsem si párkrát stoupla na šňůru, když byl pes v plnym trysku, jsem dospěla ke stejné metodě

nels
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 20:09
- Nahlásit

birma

já myslím,že takový pořad "Natoč to" by měl strávit jeden den s pořádným pejskařem a má materiál na další měsíc

birma
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 20:16
- Nahlásit

nels
to jo - u nás by teď měli dobrej shot. Jsem marod, pesovi taky neni dobře, takže ven se chodí jenom čurat. Jenže on to nějak nechce chápát a vstává pravidelně kolem šestý a brečí a brečí a brečí, sem tam zaškrábe na dveře, dá mi facku.... (netýrám ho - čurat nepotřebuje, chce jenom běhat a čuchat háravky)
Kdyby tam pustili tohle a měli to na videu zobrazujícím hodiny - ve stylu 6,00 - pes brečí, 6,30 - pes mlátí paničku, 7,00 pes brečí, 7,30 - pes škrábe na dveře, 8,00 - pes brečí, 8,30 paničká vstává a pes tancuje a tancuje a tancuje

nels
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 20:22
- Nahlásit

birma

u nás to bylo na shot včera.sedíme na gauči,koukáme na televizi,pes leží na našich nohách.pak mu najednou přítel něco říká,nelson kouká a kouká,pak pomalu vstane,otočí se k příteli zády a vypustí ze zadku strašnou ránu,sebere se a odejde si lehnout jinam.no řvali sme i v tom smradu smíchy ještě pár minut

birma
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 20:23
- Nahlásit

nels

Terri
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 20:24
- Nahlásit

joli
prádelní šňůra - aháá tak to jo

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání