Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Pomoc - štěně čůrá
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 18 Led 2006 09:27
- Nahlásit

6-ti měsíční štěně mi v noci začalo čůrat. Dřív většinou vydržel a teď udělá přes noc 2 louže.

jana fm
# Zasláno: 18 Led 2006 09:51
- Nahlásit

Ahojki, taky jsme řešili tento roblém, že se nám začalo počurkava jinak už velice čistotné štěně. Brzy jsme přišli na to že jen nachlazené. U veta nám řekli, ať nemáme obavy, že nejsme ani první ani poslední komu prochladlo štěňátko. Pár dnů lečby a bylo zas všechno o.k.

Barča
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 09:52
- Nahlásit

A není trochu nachlazené?Nemusí se to nikterak projevit,jen tím častějším močením.

Joker
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 10:42
- Nahlásit

Mě to dělá malá taky. Na chladnější prostředí je zvyklá, takže nemá zas tak velké šoky, když jdeme ven. Jestli se to nezlepší, tak za 14 dní pojedeme na vyšetření ledvin. A taky cukr

jana fm
# Zasláno: 18 Led 2006 10:54
- Nahlásit

Můžete si to udělat doma. V lekarně koupíte papírky na vyšetření moče. Příjde mi zybtečné čekat 14dnů.

Joker
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 11:45
- Nahlásit

jana fm
Ale jak poznám, jaké hodnoty ten pes má mít? To bych raději nechala na odborníkovi...

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 18:00
- Nahlásit

Joker
na te tube mas barevnou stupnici, kde je jasne oznacena norma, takze to na tom poznas celkem dobre.

Anonymní
Člen
# Zasláno: 18 Led 2006 19:10 - Změnil/a: Anonymní
- Nahlásit

dejavu
To je stejné?

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 06:54
- Nahlásit

Anonymní
? nechňápu rozveď větu nebo písni na mail

Anonymní
# Zasláno: 19 Led 2006 09:57
- Nahlásit

Tak to nastydnutím rozhodně není. Schválně jsem s ní byla na večerním venčení až 1:30 a ráno hned v 6 a přesto tam byla louže, podle vyschlosti tak od 3. hodiny. A přes den klidně vydrží 4-5 hodin bez venčení. Takže je to nějaká chyba...

fromeli
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 10:00
- Nahlásit

dejavu
bych řekla, že anonymní se ptá, jestli ta supnice je shodná pro lidi a psy, což mě taky napadlo.

klára
# Zasláno: 19 Led 2006 10:48
- Nahlásit

cukr v moči zdravý člověk nemá, pokud se tam vyskytne, tak je to závažný problém a nejčastěji to končí jako cukrovka, předpokládám, že u psů je to stejné - zdravý by neměl mít v moči zždný cukr

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání