| Autor |
Zpráva |
amy
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 08:21
- Nahlásit
Tak jsem četla v "chytré" knížce,že boxera mám krmit granulema pro štěnda do 6ti měsíců a potom přejít na granule pro dospěláky.Prý aby nemělo růstové bolesti.Tak jsem z toho zmatená počítala jsem ze štěněcíma do jednoho roku
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 08:32
- Nahlásit
amy
já mám jezevčíkovou a přešla jsem mezi 8. a 9. měsícem, když nám došel pytel štěněčích a my usoudili, že už by mohla dostat dospělácké.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 08:43
- Nahlásit
Naše boxerka bude mít teď rok a ještě stále krmíme štěněcíma granulema a žádné problémy nemá.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 08:44
- Nahlásit
Taky by mě zajímalo, jak to je. Mám buldočka, čili střední plemeno, kdy přejít?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:03
- Nahlásit
amy
Ty máš boxera? A chodíš tady na boxerský fórum?
Jinak já přešla s boxinou na Adult granule až v roce a cca 3 měsíce. A v pohodě...
|
amy
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:42
- Nahlásit
ola
No na boxerský forum chodím poměrně často,ale poslední dva měsíce jako anonym,protože mi nešlo přihlášení.Ale po tý včerejší odmlce fora už to zase jde.Naposledy jsem se ptala na stojany na žrádlo.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 10:03
- Nahlásit
amy
Jo, jo, tak to vím. Tak se pochlub jako máš čubinu atd. A choď s náma drbat na boxiše častěji.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 10:11
- Nahlásit
Na ProPlance pro velká plemena je napsáno pro štěňata do dvou let!!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 10:46
- Nahlásit
No, ja prechadzam tento mesiac, "steniatku" malo tento mesiac rok a pol... Je to vsak obrovske plemeno, nie velke. U velkych by som presla v 15 mesiacoch.
|
janina
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 11:11
- Nahlásit
pigie
Tak to já budu přecházet až ve dvou letech, přece jen ti naši "drobci" dospívají pozdě.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 11:14
- Nahlásit
janina
To je mozne, ale mne pes nepribral uz par mesiacov. Okrem toho chovatelka mi tak tiez odporucila. Rastu do roku a pol, potom uz len mohutneju. Kostru vsak v roku a pol vyvinutu uz maju.
|
janina
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 11:23
- Nahlásit
pigie
Jo jasně. Ale přeci jen u toho radši zůstanu. Na granulích Trainer je uvedený věk pro obří štěňata do 24 měsíců. A Sam mi pořád roste Představ si, že jsem myslela, že už stačí, ale zase už má zadní nohy delší než přední Roste po částech - zadní nohy, přední nohy, hlava .... :-D
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 11:31 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
janina
Ked rastie tak davaj Hugo je vysoky presne tolko isto, kolko bol v 14. mesiacoch. Bojim sa, aby mu zvysene bielkoviny a pod. nenarobili viacej skody ako uzitku. Inak rastenie po castiach poznam. Hugovi najpomalejsie rastla hlava, ta sa dotiahla uplne najneskor.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 11 Led 2006 11:36
- Nahlásit
pigie
No Sam už má tu hlavu tak velkou ........ že by ještě zvětšoval?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 11:38 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
janina
No Sam už má tu hlavu tak velkou ........ že by ještě zvětšoval?
Ja si myslim, ze kvoli tomu, ze Hugo ju mal tak malu, neposluchal. Teraz dorastla a lepsi sa to Ako je na tom Sam? Ten musi posluchat az az
|
janina
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 11:41
- Nahlásit
pigie
Jooo, Sam je zlatíčko hodné poslušné!!! Jen teď v pubertě občas poslechne až na druhý pokus .... nebo třetí
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 11:53
- Nahlásit
janina
Myslim, ze tito obrovski psi, ked dospievaju tak neskoro, tak aj psychiku maju celkom inu. Ja som s Hugom nemala problem, potom si vybiehal za psami a teraz sa mi otoci a zaradi k nohe, len co poviem Hugo, ani povel nepotrebujem Puberta prejde, len mam pocit, ze u nas bola neskor a este trva. Neviem si predstavit o dalsi rok a pol, ze budem mat uplne kludneho psa, ktory bude za mnou chodit tym vznesenym krokom.
Inak, dnes som vonku kupala Huga. Ked sme pri vode on si fakt ani haravej feny nevsimne. Dobehlo k nemu stena labradora asi 5-mesacne a Hugo po nom ani okom nehodil. Skoro ho zaslapil. Proste daj uz ten povel, nech sa mozem vratit do tej vody!!! Pri vode mame privolacku na 100% Teraz uz aj mimo, ale doteraz to bolo len na 90%. Stale vsak viac ako vacsina petrzalskych psov...
Tak nech sa dari a hlavne, nech je zdravy
|
janina
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 12:00
- Nahlásit
pigie
díky, Tobě s Hugem samozřejmě taky!!!
|