Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Nevíte kdo by chtěl štěně křížence?
Autor Zpráva
Dannie
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 08:54
- Nahlásit

Nevíte o někom kdo by chtěl štěňátka kříženců? Jde o křížence Belgický ovčák (malinois) - matka a beauceron-otec...
Více informací a fotky najdete na stránkách www.bonnie-arwin.wz.cz

rendik
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 15:06
- Nahlásit

Já,ale rodiče by mě asi hnali...

Pupy
Člen
# Zasláno: 8 Led 2006 17:29
- Nahlásit

štěnátka jsou sice krásná ale já si je vzít taky nemohu tak doufámj že najdou nový domov.

Dannie
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 12:36
- Nahlásit

Já bych si je taky vzala, ale taky bohužel nemůžu... No,chudák kámoš, doufám,že je nějak udá...

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 12:49 - Změnil/a: Evik
- Nahlásit

Štěňátka jsou - ostatně jako všechna mláďata- krásná, ale já si neodpustím rýpnutí, jak se taková "nehoda" mohla majitelům té maliny a bosíka stát..... Zodpovědný majitel feny i psa přece dává pozor, aby se taková "nehoda s následky" nestala.....takže buď jsou páníčci rodičů štěňat nanejvýš nezodpovědní, nevědomí (jestli nepoznali, že jim čubí hárá)...anebo to byl úmysl, což už už tuplem odsuzuju.

Jinak těm štěndům ale přeju všechno nej, aby našli hodné páníčky, když už jsou na světě, tak ať se mají dobře.

Dannie
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 13:24
- Nahlásit

Evik
Byla to nešťastná náhoda... Ale stalo se a já se aspoň snažím pomoct... Protože štěniska za to nemůžou...

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 13:38
- Nahlásit

Dannie

no jasně že štěnda za nic nemůžou....ale přece jen je to nezodpovědné....Víš tak nějak mi pořád hlava nebere, jak je možné, že k takové nehodě vůbec může dojít....Zodpovědnému a poučenému majiteli by se přeci nemělo stát, že by nepoznal, že mu hárá čuba a stejně tak by ani majitel psa ani feny neměli nikdy dopustit, aby jim "nadržení" pesani utekli a došlo ke spojení....to se uhlídat dá, ať mi nikdo neříká, že ne...
Já fakt nechci rýpat, ale zajímalo by mě jak k tomu vážně došlo...víš to? Navíc taky, v případě, že majitelé feny o proběhlém aktu spojení věděli, mohli včas zabránit narození nechtěného potomstva......i u feny lze provést do určitého stupně březosti interupci....

Dannie
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 14:32
- Nahlásit

Evik
Prý jim zdrhli v parku... A taky majitel fenky říkal,že to dlouho vypadalo, že nic nebude....

Mě se to taky nelíbí... Ale není to moje fenka. Já mám dvě feňule a střežím je jako oko v hlavě. Nebydlím ve městě,spíš vesnice...a i když jdu s nima na pole kde nikoho nevidím, mám ji na stopovačce,když mi hárá.... Takže já svoje pejsany hlídám...

A věř mi,že ani pro majitele fenky není situace zrovna jednoduchá. Měl fenku připravenou na zkoušky, na který chtěl na jaře jít,ale bohužel...Taky z toho není nadšenej...

Anonymní
# Zasláno: 9 Led 2006 14:46
- Nahlásit

stalo se tak je třeba se dívat ku předu ... doporučuji:
inzerce v Avizu, regionálních novinách ...
letáky po městě

nám se tak podařilo udat 7 kříženců a to jsme si ještě vybírali, že všichni budou u rodin. Podezřelé zájemce nebo co chtěli peska jen na hlídání jsme odmítli, popř. hlídací jsme doporučili z útulku.
přeju hodné nové páničky

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 14:53
- Nahlásit

Dannie

no jak to děláš ty, tj. ty své feňule hlídáš, by to měl dělat každý. Jestli je to tak jak píšeš, tak je to jen a jen chyba tvého známého, že hárající čubu pustil na volno (byť by byla sebeposlušnější, tak ji taky měl mít na šňůře a už vůbec ne venčit s dalším psem.....) I když měl dojem, že "nic nebude", měl ji nechat pro jistotu vyšetřit. Prostě teď už nemá smysl plakat nad rozlitým mlékem.
No ale stalo se....takže atˇse ta štěnda mají dobře a hlavně aby našli ty dobré páníčky....Já už mám dohromady 3 pesany, takže já už pomoct nemůžu, ale když je to tady na netu, když to dají ještě do novin, tak to by v tom byl čert, aby se někdo slušný nenašel.

Anonymní
# Zasláno: 9 Led 2006 14:56
- Nahlásit

Evik
Já taky doufám,že se někdo najde... Protože jak už jsem psala, ti prcci za to vůbec nemůžou... Taky bych jim přála nějý super pánečky....

Anonymní
Díkec za rady!! No majitel fenky už věší inzeráty všude možně,takže snad se povede..

Dannie
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 14:57
- Nahlásit

Pardon,zapomněla jsem se přihlásti...

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 15:12
- Nahlásit

Evik já mám fany dvě, a psa a zatím se nic nestalo, ale před třemi lety, se nám to stalo taky, já s čubou když hárá nikam nechodím, mám hektar zahrady tak není potřeba, ale vlezl knám pes a i když byla čuba zavřená u koní ve chlívě, prostě rozbyl, rozkousal dveře - dřevěné, a bylo to. Od té doby mám kotce a jsou zavřené. Takže se to stát mohlo

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 15:47
- Nahlásit

Petra

ano, samozřejmě, že stát se to může, ale to, co popisuješ je krajní případ - jeden ze sta

Jedni lidé od nás z ulice taky měli štěňata nechtěně, když se v době jejich nepřítomnosti prodoloval na jejich zahradu sousedovic pes a fenku jim zbouchnul (jednou ji náhodou zapomněli zavřít když hárala..)... stát se to může, to je jasný, ale těch opravdových nehod, když na tom nenese majitel feny vinu je prostě míň než těch "nehod" z nezodpovědnosti či lehkomyslnosti majitele

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání