Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / štěně si nás vůbec nevšímá
Autor Zpráva
ANDY7
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:40
- Nahlásit

Koupili jsme si štěně labradora s PP. Těšili jsme se až si ho přivezeme domů, jeli jsme si pro něj přes půl republiky./do vyhlášené chovné stanice/Když jme si ho pořídili bylo mu už 3,5 měsíce.Pejsek jenom spal a spal a když se probudil tak k nám vůbec nešel, o hru také nejeví zájem,vůbec nás nevítá , jako kdybychom ho spíše otravovali.Jsme z toho smutní.Nyní je mu 5,5 měsíců a je to stále stejné.Nevím čím to je , vůbec se nechová jako hravé a mazlivé štěňátko.Nevíme si už rady, zkoušíme si ho vůbec nevšímat.....

petl
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:42
- Nahlásit

nemá ani radost když se vrátíte z práce? Nevítá vás?

Anonymní
# Zasláno: 6 Led 2006 13:43
- Nahlásit

na co když zavoláš do té vyhlášené chovné stanice co ti na to řeknou

Klárča
# Zasláno: 6 Led 2006 13:50
- Nahlásit

To dělal i můj křečk,ale už se to zlepšilo...ANDY7-co takhle hooooodně upoutat jeho pozornost něčím co ho baví?Já nevím,ale toto je divné....A co psí psycholog?

petl
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:51
- Nahlásit

Kuli byla dost podobná když jsme jí přivezli. A dodnes to není vyložený mazlík. Ale je to mnohem lepší. Jenže ona nás aspoň při příchodu vítala...

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 13:59
- Nahlásit

ANDY7
To je divný....není nemocné? Že nemá o nic a o nikoho zájem...

Evik
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:05
- Nahlásit

já bych taky v prvé řadě běžela k vetovi, jestli se štěndem něco není. Štěňata obvykle z ch.s. odcházejí ve věku kolem 2 měsíců.....pokud chovatelům nějaké štěně zbude, tak to často mívá svůj důvod.....
Normální zdravé štěně, i ta flegmatická jsou hravá, zkoumají okolí, aktivně se o vše zajímají. To co popisuješ - ANDY opravdu není normální. Pokud pejsek jí, vyměšuje dobře apod.....Mohlo by se u něho jednat třeba o nějakou poruchu na mozku.. (nevím jestli existuje u psů něco podobného jako např. Downův syndrom)...zkuste opravdu raději konzultovat veta.

monika
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:09
- Nahlásit

Jednoznačně to není normální.Každé štěně se na něco chytí.Vždycky je něco co ho zaujme a když nevítá ani toho, kdo ho krmí a opečovává je to divné.

ANDY7
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:20
- Nahlásit

u veterináře jsem byla , je prý v naprostém pořádku. Zapoměla jsem říct, že povely se naučil rychle a poslouchá/sedni, lehni. ke mně,místo, zůstan apod./,ale vztah , veselost, dá se říct, že i zvědavost je hrozně malá.Udělali jsme asi chybu při koupi, kde jsme ho koupili/ továrna na štěňata/,určitě vztah člověk a pes -byl minimální. Máme ho moc rádo ,takže se budeme snažit aby mu bylo s námi co nejlépe.

Petra
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:21
- Nahlásit

a co zavolat do té ch.stanice? a rovnou k vet. vydrželi jste to docela dlouho to já bych nevydržela

Petra
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:27
- Nahlásit

ANDY7 tak opět továrna na štěňata, a tady dost často někdo nadává na bezPP ale já znám spoustu chovatelů s PP kteří je mají jen v kotcích a klecích a pak to takhle dopadne. Já měla štěňátka,jen jednou, bez PP a tohle bych nedokázala byly pořád s náma. To chování je šílený

viky
# Zasláno: 6 Led 2006 14:28
- Nahlásit

tohle si nedovedu dost dobre predstavit. Nezajima ho ani micek a co jini psi, jak na ty reaguje ?

ANDY7
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:29
- Nahlásit

musíme to začít řešit, přečetla jsem snad všechny knihy/socializace štěněte apod./Doma si myslím , že máme atmosféru vynikající, synovi je 12 let a má ho hrozně rád, já mám volnou pracovní dobu, takže jsem s ním stále.Pejska jsem chtěla hlavně já, /další miminko/ ale naše mimi nás moc nechce.

ANDY7
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:33
- Nahlásit

zapoměla jsem napsat hlavní věc a to, že venku se z cizích lidí může zbláznit

ANDY7
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:36
- Nahlásit

dnes víme, že ve stanici, kde mají strašně moc psů, žádný osobní vztah ke psům apod., by jsme si psa nikdy nepořídili. je to náš první pejsek, takže jsme neměli žádné zkušenosti.

klára
# Zasláno: 6 Led 2006 14:37
- Nahlásit

to je divné, že se hrne k cizím a vás si nevšímá - nestalo se něco hned na začátku, co štěndo vyděsilo nebo tak? Neudělal mu něco syn - třeba nechtíc?

ANDY7
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 14:42
- Nahlásit

O ničem nevíme, že by se mu přihodilo.

Handy
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 15:06
- Nahlásit

ANDY7
Hele není váš labrouš z Třeboně? S Handym jsme měli taky podobné problémy, avšak ne až tak moc. Cizí lidi má doteď rád ale jenom když ho nějak zaujmou zasmějou se na něj a tak. Spíš si všímá ostatních psů

renca
# Zasláno: 6 Led 2006 19:27
- Nahlásit

andy7
máme docela podobný problém. Pořídili jsme si také zlaťáka /bez PP/ a také máme pocit, že ho svojí přítomností spíše obtěžujeme. Je mu 3 a 1/2 měsíce a také nám moc náklonosti neprojevuje. Sice si hraje /nebo spíš nás neustále okusuje/ ale pomazlit se nepřijde, což mi docela u psa chybí. Měli jsme 13let zlatého kokra a ten nás vítal a chtěl se mazlit, i když jsme ráno vstali z postele. Věnujeme se mu jak jen můžeme, po všech stránkách, tak třeba se to zlepší. Jestli Andy budete chtít vědět jak to bude u nás pokračovat /i mě by zajímalo, jak to u Vás bude pokračovat/ můžete mi klidně napsat na můj mail renataveselaka@seznam.cz
zdravím a přeju hodně štěstí s pejskem

renca
# Zasláno: 6 Led 2006 19:29
- Nahlásit

andy7
máme docela podobný problém. Pořídili jsme si také zlaťáka /bez PP/ a také máme pocit, že ho svojí přítomností spíše obtěžujeme. Je mu 3 a 1/2 měsíce a také nám moc náklonosti neprojevuje. Sice si hraje /nebo spíš nás neustále okusuje/ ale pomazlit se nepřijde, což mi docela u psa chybí. Měli jsme 13let zlatého kokra a ten nás vítal a chtěl se mazlit, i když jsme ráno vstali z postele. Věnujeme se mu jak jen můžeme, po všech stránkách, tak třeba se to zlepší. Jestli Andy budete chtít vědět jak to bude u nás pokračovat /i mě by zajímalo, jak to u Vás bude pokračovat/ můžete mi klidně napsat na můj mail renataveselaka@seznam.cz
zdravím a přeju hodně štěstí s pejskem

ANDY7
Člen
# Zasláno: 7 Led 2006 11:29
- Nahlásit

renca
Renčo , určitě Vám napíšu , jak s naším Ronym pokračujem.Andy

ANDY7
Člen
# Zasláno: 7 Led 2006 11:31
- Nahlásit

Petra
Z chovné stanice neodpovídají ani na emaily, a to slíbili , že pomoc je samozřejmostí.

ANDY7
Člen
# Zasláno: 9 Led 2006 18:11
- Nahlásit

podívejte se na naše stránky " target="_new">www.mujlabrador.websnadno.cz

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání