| Autor |
Zpráva |
Luu
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 12:38
- Nahlásit
V neděli jsme si přivezli k dvouletému labroušovi 8 týd. štěnduli zlatého retrívra. Ze začátku se ten starší mračil a byl "uražený". Po 3 dnech mu došlo, že to je v pohodě, dostává se mu velký přízně, aby mu to nebylo líto, mazlíme se s ním mnohem víc než bylo zvykem. Taky jsem si kvůli malé vzala "mateřskou", tak jsem pořád doma a blbnem.
Začal se chovat jako velkej brácha Tahá se s ní o hračky jen takovou silou, aby mohla malá vyhrát, venku jí ochraňuje, nikoho k ní nechce pustit, nechá se okousávat.. Když malá kňučí (většinou si postěžuje, když se vzbudí a hned nikoho nevidí), hned za ní jde...
Taky máte tak perfektní zkušenost?
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 13:11
- Nahlásit
Jo taky. Když jsme dovezli Meggy tak Bona která byla doté doby naprosto střelená zmoudřela a chová se jako máma. V poslední době dbá i na Megerky linii neboť ji určuje co kdy bude baštit. Nádávám že jak toho moc nedělají jsou to buřtíci a tak so Bona rozhodla že nepustí nikoho k miskám
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 13:15
- Nahlásit
Luu
U nás to bylo úplně stejný a taky to jsou LR, jen obě holky a věkový rozdíl je větší. Labrouši jsou skvělá stvoření
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 14:31
- Nahlásit
Já jsem mám trošku jinou zkušenost, ikdyž tak trochu to s tím souvisí...už jsem tu kdysi psala, jak jsem jela představit svou malou buldočku pesanovi našich a ten když ji poprvý uviděl, tak na ni cenil zuby, vrčel a byl neskutečně zlej. Teď jsme u nich byli na Vánoce, na 4 dny a pesan se do ní neskutečně zamiloval, neustále si hráli a usínali jako dva milenci stulení k sobě... Tak mě napadlo, že už možná povyrostla a začala pro něj být atraktivní slečna, ne jen cosi umrněného a kvičícího...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2006 14:32
- Nahlásit
Pardon...mělo tam být Já mám trošku jinou zkušenost...
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2006 09:24
- Nahlásit
Já jsem si k 7 letému dobrmanovi taky pořídila štěndo a ze začátku byl neuvěřitelně uražený a vůbec se se mnou nebavil, na štěně vrčel a bylo mu naprosto ukradený.Po týdnu zjistil, že by to mohla být dobrá hračka, tak spolu začali blbnout a teď to jsou největší kamarádi. Venku k ní taky nechce nikoho pustit
|