Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Průkaz původu
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 1 Led 2006 14:03
- Nahlásit

Jak dlouho bude trvat než mi chovatel pošle PP? Štěňátku už je přes čtyři měsíce a pořád nic. Nemám s tím zkušenosti a tak bych ráda věděla kdy je mohu očekávat.
Děkuji Petra

Libka
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 14:13
- Nahlásit

Moje Eliška se narodila 17.08.2005 a PP mi dorazil asi před třemi týdny.

Tchor
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 14:15
- Nahlásit

Anonymní
Vetsinou je to do pul roku, ale muze to byt i pozdeji. Zalezi na tom jak to plemenka stiha.

Lea
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 14:24
- Nahlásit

Anonymní
Ty jseš na naše poměry moc hrr. Ten půlrok je fakt taková ta lepší možnost. Na výstavu stejně můžeš až od 6 měsíců a do tý doby bys je měla akorát zavřený v šuplíku

ati
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 14:38
- Nahlásit

Teda já nevím ,ale zasílám žádost o vystavení PP včas,hned po otetování štěňat, PP mi přišly nejpozději ve třech měsících věku štěňat. Někteří majitelé si brali štěně už s PP.

evina
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 14:39
- Nahlásit

Můj hafín se narodil v květnu a PP jsem dostala tuším koncem října.

suesie
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 15:13
- Nahlásit

Náš pesan se narodil na konci června a PP jsme dostali tak někdy koncem října.

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 15:55
- Nahlásit

Já dostala PP do měsíce....

Lenda
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 17:14
- Nahlásit

Já ve třech měsících.

Nikita
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 18:17
- Nahlásit

ati
Tyjo co máš za plemeno???
Já byla zvědavá, jak jsou rychlí němci, ale štěněti je půl roku a PP taky nikde. Tak jsem tak trochu v klidu, že je to všude stejné

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 18:45
- Nahlásit

My jsme odjížděli z ch.s. již s PP v kapse

ati
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 21:35
- Nahlásit

Nikita no přeci rotvíky, byla jsem si pro čubu na Slovinsku
a chovatelka se hrozně omlouvala,že ji nestačila vyřídit exportní PP. Fenku jsem si bralave dvou měsicích a PP přišel za 14 dní.
U mých odchovů jsem měla problém jen u vrhu C,plemenka zašantročila doklady o otci(zahraniční krytí),potom dali do PP jiného otce,ale i tak jsem měla papíry do čtyř měs . doma.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 21:56
- Nahlásit

když jsem si brala labradora (z ČR) tak jsem si PP vezla hnedka sebou...když jsem brala belgické ovčáky (ze SK) tak mě PP došly tak po 4-5 měsících...teďka budu brát maliňačku z ČR a PP bych měla mít hnedka...

Nikita
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 22:02
- Nahlásit

To mi tedy někdo vysvětlete, proč jsou tak hrozně rozdílné termíny vystavení PP???Moje chovatelka psala, že "už" PP přišly, ale byly tam chyby, tak je vracela. Ale stejně - i ikdyby tam chyby nebyly, bylo by to na pěti měsících!!!
A teoreticky - na výstavu se smí nejdřív kdy? V šesti měsících? Přičemž uzávěrka je minimálně měsíc před výstavou. A na přihlášku chtějí fotokopii PP, ne?
Je to prostě bordel.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 22:23
- Nahlásit

Na výstavu můžeš už ve 4 měsících, ale teďka nevím přesně název té kategorie...prostě když nemáš PP, tak máš smůlu
ALe to je podle mě jedno,kdy PP dojde, hlavně že se ti dostane vůbec do rukou

Nikita
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 22:47
- Nahlásit

LUCKA
No sice nevím, co bych dělala ve 4 měsících na výstavě, ale pokud je to tak, tak nejpozději na třech bych PP potřebovala mít doma, ne? Tak to je fakt bordel plemenky!

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 22:58
- Nahlásit

LUCKA
Nikita
tuším že BABY SHOW a je to taková sranda zvykačka pro mimina

Nikita
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 23:21
- Nahlásit

Alexa
Asi jo, ne že bych tam snad chtěla vyrazit, ale jde mi o princip. KDYBYCH chtěla, tak nemůžu, neb nemám PP.....

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 23:27
- Nahlásit

Nikita
No to sice nemáš, ale tohle nebývá normální třída, ale většinou v rámci soutěží takže předpokládám, že když napíšeš, že se chceš přihlásit, ale ještě nemáš papíry tak to asi jde, jinak by jim tam nikdo nešel. Hele já pamatuji doby, kdy jsem dostala na čtveráka rodokmen v 10ti měsících, takže nějakých 4 - 5 měsíců mě fakt nemůžou rozházet. Jednou se mi u judlíků stalo, že mi je přivezli na přejímku, to bylo hned nějak v 90tým roce a od té doby průměrně do 3 - 4 měsíce věku štěňat.

Nikita
Člen
# Zasláno: 1 Led 2006 23:29
- Nahlásit

Alexa
No já na moje štěňata dostala PP taky kolem sedmého měsíce, fakt děsný. Přitom poradce chovu to tam posílá po kontrole vrhu, tedy před druhým měsícem věku! Fakt by mě zajímalo, co na tom tak dlouho trvá...

Jířa
# Zasláno: 2 Led 2006 00:31
- Nahlásit

Ahoj,já mám MKČ ze Slovenska,brala jsem si jí v 9 týdnech a exportní PP mi přišel poštou asi za měsíc - možná necelý,přičemž jsem si spolu se štěnětem odvážela domů fotokopii původního PP.Docela neobvyklý fofr,jak tak koukám.

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 08:11
- Nahlásit

Na Slovensku spravny chovatel predava steniatka uz s vyhotovenym PP. Ja som ho nemala (chovatelka sa v jednom pomylila, takze ho museli prerobit a bol to akurat Hugov), ale ostatne mali. Ja som svoj dostala cca za mesiac, mozno este menej.

Handy
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 10:45
- Nahlásit

Já jsem dostal PP hned, jak jsem si vzal štěndo(ve 2 měsících-labrador), to jsem ani netušil, že to může takhle trvat

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2006 12:00
- Nahlásit

Mám boxera a PP jsme dostali už ve třech měsících

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání