| Autor |
Zpráva |
Handy
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 22:53
- Nahlásit
Jaké plemeno se vám vzhledem líbí nejvíc? (abych to tady nějak rozproudil a taky mě zajímají vaše názory)
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 22:56
- Nahlásit
Vzhledově se mi vždycky líbil dobrman(postava, styl chůze...no prostě nádhera!), ale pro jeho povahu bych si ho nepořídila. Snažím se řídit povahou. A proto mám teď boloňáčka, který je taky moc krásný a splňuje mé požadavky.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 23:02
- Nahlásit
Ja novofundlandan, bernardin, irsky vlkodav, bernsky salasnicky pes, basset. Uvedene podla poradia od my love
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 23:04
- Nahlásit
Handy
Neumím vlastně odpovědět - nedaří se mi povahu oddělit od vzhledu... Ale jinak samozřejmě velký knírač, bernardýn, španělský mastin, krátkosrstá kolie, NO, Bílý švýcar, československý vlčák, fundlík, ... A můj extra favorit by byl asi nějaký mix ořech většího vzrůstu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 23:06
- Nahlásit
Mně se líbí muj mix veverky, netopýra, klokana, srnky, sviště, lišky, šakala, dinga..... Jen škoda,že po světě běhá jen jeden exemplář...
No a teď vážně - moc se mi líbí československej vlčák a choďák - pokud má jít opravdu jen o vzhled... Ale těžko se to takhle posuzuje, protože každý plemeno a každej pes je něčím krásnej
|
Endy
|
# Zasláno: 30 Pro 2005 23:09
- Nahlásit
Taky se mi vždycky líbil dobrman.Jeho vznešenost,nadřazenost,hrající svaly.Tak mám na stará kolena minidobrmánka.
Celkově se mi líbí akční psi,kteří slepě neposlouchají a jsou pro mě rovnoceným partnerem.Dlouhý čenich,bystrý výraz a vždy připraveni k akci.Je jich hodně a mám doma ty pro mě nejlepší.Neměnila bych a miluji je.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 23:47
- Nahlásit
Líbí se mi sportovní psi...dobrmani,briardi,knírači,belgičáci,bordery atd.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2005 23:58
- Nahlásit
mě se líbí nejvíce němečtí ovčáci...jak povahove tak vzhledově.
Prostě každé plemeno má své kouzlo
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 00:09 - Změnil/a: Handy
- Nahlásit
Abych taky přispěl svojí troškou do mlejna... přidávám se k dobrmanům, dále se mi potom líbí rotvajleři, bíglíci, border teréři, labradoři(jednoho vlastním-nebo on vlastní mě? , novofundlanďáci a bernský salašnický psi-ty asi ze všech nejvíc...ale kdybych měl listovat v atlase, určitě by sem pár jmen přibylo
|
monika
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 00:27
- Nahlásit
no já byla vždy zatížená na něm. dogy.měla jsem ale kolii, kokra,knírače,NO a ted konečně tu dogu.co se týká povahy asi nejchytřejší byl ten knírač, ale když to vemu v globálu tak je pro mě jednoznačně jednička doga.
|
vlk
|
# Zasláno: 31 Pro 2005 08:35
- Nahlásit
Jedině šiba inu, ale jinak i akita, VJP, malamut, hasky a vůbec seveřani.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 08:49
- Nahlásit
Moje láska jsou jezevčíci - dlouhosrstí a drsnosrstí.
Ale jinak miluju každýho mazlícího hafíka
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 09:18
- Nahlásit
No, žebříček vede labrador pro povahu i exteriér, a na druhým místě jezevčík a pak hned v závěsu NO; tož moje volba
|
haha
|
# Zasláno: 31 Pro 2005 09:21
- Nahlásit
úplně ze všech nejvíc se mi líbí bíglové a potom všichni hladkosrstí psi loveckého typu s velkejma ušiskama,pak taky NO,Čsv,hasky
|
Sebona
|
# Zasláno: 31 Pro 2005 09:32
- Nahlásit
No u mě zase jednoznačně vede boxer!!!!! Jak vzhledem tak povahou!!! Pak dlouho nic a pak asi malinois a bordera...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Pro 2005 09:44
- Nahlásit
Jednoznačně setři!
Jednak mají dokonalou elegantní postavu a nádhernou barvu, ale nejvíce mě dostala jejich chůze - byli vyšlechtěni tak, aby jejich chůze připomínala klus plnokrevníků, kdo neviděl neuvěří.....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 10:18
- Nahlásit
Shetlandský, skotský, belgický (groenendael, malinois) ovčáci. Ještě taky bílý švýcarský a holandský. Seznam je poměrně dlouhý, a tak je jasné, že jiná plemena než ovčácká u nás nemají šanci.
Stáří znamená uvědomit si, že nebudu vlastnit všechny psy, které jsem vlastnit chtěl(a).
|
ati
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 10:46
- Nahlásit
Pro mě je ten nej nej rottweiler
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Pro 2005 11:02
- Nahlásit
Držtičky uslintané a velikánské - anglický mastif, bulmastif, neapolský mastin, bordeaux doga, německá doga, boerboel a boxer. Z menších - buldoci angličtí a francouzští.
Jo, a na pokoukání bernardýnci, pyrenejští mastinové a fundláci...
Veselého Silvestra, Iva
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Pro 2005 11:02
- Nahlásit
Ja mela vždy vysněného kavalíra a ted už ho 2 roky mam doma.
|
Jířa
|
# Zasláno: 31 Pro 2005 11:30
- Nahlásit
nejlepší je Bišonek
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 11:37
- Nahlásit
Pro mě je nej nej nej francouzský buldoček - můj má dokonce vlastní www (www.clif.borec.cz) Je to moje zlatíčko.
|
Peggyna
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 14:16
- Nahlásit
Moji favorité jsou lovecká plemena, chováme hladkosrsté jezevčíky a mám ráda krátkosrsté ohaře. Je hezký pohled na jejich atletické postavy! Ale máme i chlupaté psy- dlouhosrstou kolii a foxlíka.;-)
|
VlastaK
|
# Zasláno: 31 Pro 2005 16:07
- Nahlásit
Pro jejich povahu mám nejvíc ráda kavalíry a borderky. Nesetkala jsem se s veselejšíma a kamarádštějšíma pejskama.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Pro 2005 20:12
- Nahlásit
Pokial beriem do uvahy iba exterier, tak :
velke plemena: bullmastif, cane corso,kanarska doga,mastiff,al.malamut
stredne plemena: pitbull,staford
male plemena: buldocek,mops,staf.bullterier,
ale povahovo je jednotka labrador,boxer,NO,briard
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 20:13
- Nahlásit
DOB a BOM
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 20:18
- Nahlásit
Me srdce plane pro erdelteriery a rotvajlery.
Jinak se mi na pohled libi grifonci, bulterieri, skotsky terieri, jagterieri, irsky terieri, parsoni, jackruselacci, stafordsirsky bullterieri...(sakris, koukam ze to ma vzdycky na konci terier
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2005 20:26
- Nahlásit
nejhezčí je přece beauceron
Potom mnoho dalších jako například dobrouši, maliny, holandští ovčáci, čévéčka, středoasijati, španělský mastin, setři a ohaři vůbec, pittbullteriéři, barzojové, grejhaundi...
|
janina
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2006 13:46
- Nahlásit
Berňáci, fundláci, bernardýni, leoni ..... prostě všichni obří chlupáči s velkým srdcem
|
wami
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2006 18:31 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
československý vlčák - i když se musí umět vybírat...
Eros Křivoklátský Atos
Ale jinak popravde řečeno se mi vzhledove libi temer uplne kazdy pes, pokud ma vysportovanou postavu...
|