| Autor |
Zpráva |
VlastaK
|
# Zasláno: 23 Pro 2005 23:36
- Nahlásit
Ahoj všichni,
Přeju vám i vašim hafanům či hafánkům krásné a pohodové Vánoce a do nového roku hodně veselých zážitků a ať jsme všichni zdraví, protože z vlastní zkušenosti potvrzuji, že když nejde o život, tak jde o houby
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2012 23:19
- Nahlásit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 07:43
- Nahlásit
Vlčáčková
tak doufám, že ten konec světa bude fakt příjemnej ale máš to teda nápaditý, to se musí nechat
tak ja se taky pridam
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 07:48
- Nahlásit
Taky přejeme za útulky vše nej nej všem pejskařům a děkujeme za přízeň
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 14:29
- Nahlásit
Tak vlk se smečkou taky přeje vše nej....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 16:50 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
cernej caj
že ten konec světa bude fakt příjemnej
Nevím. On sice je to už několikátý konec světa v mém životě, ale zatím se jaksi žádný ještě nedotáhl do konce! Ale vždycky se člověk může na poslední chvíli opít a zpříjemnit si to tak.
To je dobrý nápis na té Tvé PF. Když jsem si představila, kam bych chtěla, aby mě moje cesty zavedly, lupla jsem se smíchy hlavou do stolu.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 17:44
- Nahlásit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 19:46
- Nahlásit
Vlčáčková
no kamarada maminka si uz koupila varic a plynovou bombu, az vybouchnou ty transformatory... to kamarad v sobotu musel tahnout salinou a prej ju aspon presvedcil, ze nepotrebuji 10l ale staci ty cca 2
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2012 20:18
- Nahlásit
cernej caj
Kamarádova maminka by potřebovala asi trošku víc kritického myšlení. Ale NASA taky varuje, podívej: http://novinar.sk/clanok/spravodajstvo/76/nasa-var uje-pred-zatmenim-oblohy-21-decembra
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2012 22:03
- Nahlásit
|