Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Proč to dělá?
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 09:21
- Nahlásit

Včera mě po příchodu z práce čekal tak trošku šok...naše Tessie přes den normálně vykutala díru do omítky!Tak 4x4 cm, ale je to na zasádrování..netušíte někdo, proč to udělala? Nechybí jí třeba vápník? Přemýšlela jsem, jestli je to jako u malých dětí, ty taky "lížou" zeď. Vůbec jsem tu spoušť doma nechápala, jak ji vůbec napadlo, začít hrabat do zdi?

Syska
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 09:25
- Nahlásit

Teda do omítky...do zdi!

suesie
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 09:25
- Nahlásit

Syska
S tím vápníkem je to klidně možný. četla jsem, že když psi olizují zeď, tak jim chybí vápník. Ale klidně to může být taky tím, že se prostě nudila a tohle ji přišlo jako fajn zábava

Evik
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 09:26
- Nahlásit

já bych prostě nazvala "lumpárnou z nudy".....čím je čubí starší, tím je vynalézavější v tom jak si obstarat zábavu v době nepřítomnosti paničky.....
To že předtím nic podobného neudělala je prostě jen tím, že ne to, že to vůbec jde, doposud nepřišla.....Teď je jen na Tobě, abys jí to zatrhla stejně jako ostatní případné ničitelské sklony.....Ono některým psům pomůže hračka, kterou mohou žužlat a ničit dle libosti a na některé psy nějaká "uchlácholení hračkou" neplatí a musí se na ně holt metodou - "zničíš něco - bude trest"

Syska
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 09:33
- Nahlásit

přesně to si myslím, že na to prostě přišla a bavilo ji to...moc dobře ale věděla co provedla, protože když jsem na tu hromadu bordelu zůstala civět, tak se přikrčila a provinile koukala. No třeba svým psím instiktem tuší, že tam je někde poklad a třeba ho pro nás vyhrabe... Včera jsem tu řešila drápky a taky tím se jí teda pěkně obrousily, aspoň ty na předních tlapkách! Od zítřka jsem ale už doma, tak se nudit nebude a doufejme, že na to rychle zapomene!!

haha
# Zasláno: 21 Pro 2005 09:39
- Nahlásit

určitě se nudí a protestuje že nechce být sama buď te rádi za tak malý rozměr mě vyžral pes tak 1 metr krát 80 cm až mi koukají trubky vodovodní

Evik
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 09:45
- Nahlásit

Sysko, ale to, že se Tessie tvářila provinile, když viděla jak zíráš na tu hromadu svinstva...si nemůžeš vykládat, jakože pochopila, že to neměla dělat......Každý pes, který svého pána uznává se totiž bude tvářit "provinile" a podřízeně, když uvidí, že se jeho pán tváří zle či výhružně... Aby plně pochopila, že neměla zrovna kousat do zdi, musela bys jí přimo při tom chytit a vynadat ....

Anonymní
# Zasláno: 21 Pro 2005 09:58
- Nahlásit

Nám sa včera stala následovná vec. Z izby sme dali všetko čo by pes mohol zničiť alebo čo by mu mohlo ublížiť. Nechali sme mu len hračky a veľkú kosť na kúsanie. To ho ale po chvíli prestalo baviť a keď nebolo nič iné po ruke rozhodol sa že vykúsne zo steny vypínač na svetlo. Je dosť vysoko, ledva naňho dočiahne, vôbec netuším ako sa mu to podarilo. Umelohmotný vypínač bol na zemi rozkúsaný a zo steny trčali 2 dróty ktoré ho mohli aj zabiť
Psia vynalezavosť skutočne nemá hranice.

Syska
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 10:06
- Nahlásit

Evik
To vím a právě proto, že jsem ji u toho nechytla (spinkala, když jsem přišla), tak jsem jí nemohla potrestat! Pak během dne už se k té díře ani nepřiblížila...

Syska
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 10:08
- Nahlásit

haha
Malý rozměr to byl včera, netuším, co bude až příjdu dnes..jestli se díra rozroste. Neměli jsme včera čas to nějak řešit...

jindriska
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 10:20
- Nahlásit

Syska
ahoj, máme stejný problém. Nejdřív vyhlodaná díra na jedné straně zdi, pak jí to přešlo, následovala druhá strana zdi, toho časem také zanechala. Vše jsme zasádrovali a ona začala hloubit o kousek vedle - opět jsme sádrovali a přiložili na postižená místa dřevěné desky opřené o stolek. A tento týden se pustila do zdi asi o metr vedle. Když jsme doma, zdi si ani nevšimne. Že jí chybí vápník si nemyslím, od toho jsem upustila poté, co jsem jí po první díře dopovala vším dobrým, co obsahuje vápník. Takže opravdu zbývá to, že se nudí a takto se baví v době mé nepřítomnosti.

haha
# Zasláno: 21 Pro 2005 10:32
- Nahlásit

Syska
počítek s tím že se díra rozroste a nemá cenu to zpravovat dokud na to nezapomene,mí psi hlubili hlavně v kuchyni kolem vchodových dveří ,je zajímavé že to nejdřív nedělali ,pak jsme přivedla nového a ten začal ,myslím že to nebyla jen jeho práce ale určitě mu někdo pomáhalteď už je to tak 3 roky a nevšímají si toho ,bohužel nejsou lidi kdo by to opravil

Syska
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 10:35
- Nahlásit

haha
Tak to je zajímavý, že ta díra taky vznikla v kuchyni u vchodových dveří... Zapomene na to, nebude mít teď přes svátky čas, ovšem jestli si nevzpomene, až po Novém roce zas půjdu do práce...

Terri
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 10:41
- Nahlásit

Já měla díru ve zdi pod kuchyň. stolem a u postele - dostala bych od manžela sprda, kdyby nedělal v noci nehtama totéž na druhé straně

haha
# Zasláno: 21 Pro 2005 10:43
- Nahlásit

jestli se oni nechtějí dostat ventřeba chtěla jít nakupovat dárky

Syska
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2005 10:49
- Nahlásit

haha
Spíš mám obavu, abych dneska nečuměla sousedům do kuchyně..

Anonymní
# Zasláno: 12 Led 2006 11:39
- Nahlásit

Máme 3 měsíční fenku jorkšíra a 11 letou kříženku, v pohodě se spolu snesou, ale ta malá chodí kakat té starší do pelíšku a občas jí také chytíme při tom jak to po sobě chce sežrat. Prosím poraďte co s tím dělat. Ta starší tohle nikdy nedělala, tak nemáme zkušenosti. Díky

Dolly
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 11:42
- Nahlásit

Máme 3 měsíční fenku jorkšíra a 11 letou kříženku, v pohodě se spolu snesou, ale ta malá chodí kakat té starší do pelíšku a občas jí také chytíme při tom jak to po sobě chce sežrat. Prosím poraďte co s tím dělat. Ta starší tohle nikdy nedělala, tak nemáme zkušenosti. Díky

Kamca
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 12:07
- Nahlásit

Dolly

Nám se zase stává,že se náš 5-ti měsíční westík ještě občas vykaká doma a než si toho všimneme, stačí to sežrat. Možná je to tím, že mu za tu "nehodu" vyhubujeme, aby se naučil co nejdřív venčit venku (venku ho za vyvenčení chválíme a dostane pamlsek).

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání