| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 12:45
- Nahlásit
Potřebovala bych poradit, jak té naší holčině stříhat drápky. Je to vždycky o nervy a zpravidla to vzdám... Naposledy jsem to zvládla, když malá tvrdě spala a nic s ní nehlo, pak už se mi to nikdy nepoštěstilo. Může chrnět jak chce, jakmile jí vezmu za tlapku, okamžitě se vzbudí a už se cuká, takže už si pak netroufnu. A přitom by to šlo báječně, má drápky bílé a krásně jde všechno vidět!Sice už si je sama krásně brousí, jak chodíme ven, ale chtělo by to...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 20 Pro 2005 12:51
- Nahlásit
já to řeším hrubou silou - pejsu zalehnu a stříhám, ale stejně nezvládnu víž 2 drápy najednou. Nechá si šťourat v hubě v uších,ale na packy je háklivá
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 12:56
- Nahlásit
Anonymní
Přesně tak...ušiska v pohodě, ale ty nešťastný paciny...zvládnu taky tak max. jeden...
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 12:59
- Nahlásit
Můj si je brousí sám a má je kraťoučký ... tak jsme ještě nestříhali....
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:01
- Nahlásit
My zpočtku taky "hrubou silou", muž držel a já kleštičkama cvakala, teď je to v pohodě, hodím si jezevčíkovou na klín a ucaknu jeden po druhým, většinou jsou potřeba jen ty "palcový", protože jí rostou křivě.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:04
- Nahlásit
Můžem na ní ležet jak chcem, tomu, aby necukala pacinama zkrátka nezabráníme...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:28
- Nahlásit
Naše holky si je obrousí samy a paspárky ušmiknu rychle, než se vzpamatujou........
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:37
- Nahlásit
Syska
jestli drápkama neťuká příliš o zem či podlahu, tak nic nestříhej...sama píšeš, že se jí začínají obrušovat samy, tak to raději neřeš....ono taky pokud jsou drápky tmavé těžko poznáš, pokud v tom nemáš praxi, jak daleko smíš střihnout.....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:46
- Nahlásit
Evik
Právě, že my máme drápky bílé..a jde to vše krásně vidět. Kratší by je mít mohla, protože mi právě připadá, že cvaká...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 13:54
- Nahlásit
Syska já bych to nechala na vetovi, je zkušenej.....
|
cernota
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 15:28
- Nahlásit
Taky radši vezmu hysterku za vetem. Chytnu ho, připlesknu ho k sobě, dám vetovi 20,- a jdem spokojeně domu...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 15:31
- Nahlásit
Syska - no tak to máš dobrý, ale nechala bych to na tom vetovi...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 15:55
- Nahlásit
Nám to vet prvně ukázal, poradil jaký koupit kleštičky - se zarážkou a teď jsem profík.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 20:32
- Nahlásit
Ja striham len niektore, tie co skoro nepouziva a hlavne piaty prst na prednych nohach. Posvi dam lahni, potom ho prevalim na bok, on sa vyvali, ja to odstrihnem a on mi pritom este olizuje paty a slastne priviera oci What's the problem?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 20:56
- Nahlásit
fromeli
Tak nějak
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2005 20:58
- Nahlásit
to jájsem drápy u mexy taky v životě nestříhala..venku si je obrousí dost. 4 hodinky denně venku stačí
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:52
- Nahlásit
Tak jsem Terince stříhala drápky, když mi jednou nohou cukla zrovna když sem stříhala. Ale ani nezakníkla nic. Najednou koukám, jak jí teče z jednoho drápku krev, takže sem střihla do lůžka. Jak to mam zastavit, aby jí netekla krev? Nebo co s tim? A nemůže se jí do toho dostat ňáká infekce, když bude běhat venku?
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 17:33
- Nahlásit
Já když si psice rozvalila dráp, tak se to zastavilo samo a z venku jsem to doma jen umyla a vydesinfikovala.
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 06:27
- Nahlásit
Sice pozdě, ale.....
my zastavujeme krev z drápků rozpálenou kulmou - prostě ji jen na chvilku přiložíš na ránu v drápku - psa to nepálí. Nebo se to prý může dělat i rozpálenou cigaretou.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:09
- Nahlásit
fromeli
Co je to za kleštičky? My nějaké máme, buď jsou na ho... nebo s nima neumim, ale vždy mi po drápu sjedou, takže jen kousek uštípnou, ale dráp zůstane. Zkoušela jsem různé sklony a výsledek stejný a jelikož mám psa psycha jak jde o drápky, tohle dlouhé mrcasení se se štípáním fakt není pro nás. Potřebuju to mít šup šup a s těmahle kleštěma to prostě nejde.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:14
- Nahlásit
Danča
kup si tzv. gilotinu, ta nesjíždí
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 10:18
- Nahlásit