Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Štěně-chrápání
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:50
- Nahlásit

Ahoj. Potřebuju poradit. Mám 5-ti měsíční štěně a spí se mnou v pokoji. Strašně chrápe a já nemůžu spát. Spim s vatou v uších a stejně je to děs. Když přelezu do jiného pokoje, tak kňučí a chce za mnou. To se zas nevyspí ostatní členové rodiny. Poraďte, co s tím? Dík Majda

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:53
- Nahlásit

Majdo, kup si spunty do usi. Nasi rtw chrapou jak stary ozrali chlapi a jeste navic obcas vypusti ducha...

Anonymní
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:54
- Nahlásit

Fifi
A kde je prodávaj? Ptala jsem se v lékárně a řekli mi, že nic takovýho nemají. Majda

Syska
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:58
- Nahlásit

Anonymní
Nemáš náhodou francouzskýho buldočka? To by odpovídalo. Naše mimi s námi spí taky v posteli a kolikrát taky strašně chrápe, ale zatím jen, pokud leží nějak blbě, tzn. třeba na bříšku. Stačí ji potom ve spánku otočit na bok a je klid...Jinak ty špunty ti pomůžou a měli by je mít v každé lékarně!!!

suesie
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:00
- Nahlásit

Anonymní
Náš 5ti měsíční francouzský buldoček taky pořádně chrápe, je to fakt zážitek
Já mám špunty z lékárny, stojí cca 10Kč

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:01
- Nahlásit

Anonymní
Taky si myslim, ze spravna lekarna by je mela mit... Ale bacha, abys pak rano nezaspala jako Otik z Vesnicky... - No vidis, vlastne jeste zkus takovy ty traktoristicky sluchadla!

Anonymní
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:02
- Nahlásit

Syska
Je to kříženec buldočka. Můžu ji převalovat ze strany na stranu a furt stejný. Zkusim se ještě zeptat někde jinde na ty špunty. Díky Majda

Niko
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:21
- Nahlásit

Mno, náš hafan nechrápe, jen občas. Spíš výjmečně. Poprvé, když to začalo /bylo to brzy ráno/ si přítel myslel, že to chrápu já . Měl z toho šok, že bude mít doma holku ochrapu

Anonymní
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:17
- Nahlásit

Majdo pro lásku přece překonáme všechno, i nějaké to noční chrápání.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 15:19
- Nahlásit

Anonymní
Plus nejake to prdeni...

klára
# Zasláno: 12 Pro 2005 16:23
- Nahlásit

Anonymní
pro lásku přece překonáme všechno, i nějaké to noční chrápání
Ono je chrápání a CHRÁPÁNÍ a to se překonat nedá - když mi moje první pejsa chrápala, tak jsem jí vzbudila, otočila do vhodné polohy a spalo se dál. Když jsem jí nevzbudila, mohla jsem jí válet na všechny strany a chrápala vesele dál

Evik
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 16:51
- Nahlásit

ještěže naši psi s námi nespí v posteli, protože to by mi nestačily ani ty špunty do uší ale potřebovala bych i do nosu......v noci náš starý děda knír strašně strašně prdí a chrápe taky a ještě pochrochtává, mladý choďák spí na zádech a chrápe víc než moje babička a to je co říct
akorát třetí pejsa nechrápe, ani neprdí....ten je ve spaní vzorňák...toho jediného bych si vzala do postele a on by i rád šel, jenomže to bych zas mohla rovnou spát na zemi, protože pejsa není z nejmenších a ještě navíc spí celou noc na boku s roztaženýma packama do strany

Pupy
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 17:00
- Nahlásit

T moje sebou zase popřát cuká a knučí u toho, chrápe málokdy. Ale jak se cuká tak mě to vždy probudí. Nebo se najednou v nosci začne protahovat a pak do mě pořát strká

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 17:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pupy
Kamoska mela boxerku, a ta mela skvelou taktiku... Vzdycky si lehla mezi zed a panicku, celem ke zdi, pak oprela nohy o stenu a zacala je natahovat - ale pomaloucku, a nenapadne panicku odstrkovat z postele.. Kolikrat kamoska skoncila na zemi, ani nevedela jak, a na posteli boxerka vyvalena na zadech a taaaak nevinna!

Pupy
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 17:27
- Nahlásit

Fifi
jj to samí dělá taky až na to že je otočená packama ke mě. Ona je tak pěkně rozvalená a tak sladce spinká že to vždy odnesu já...

nels
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 17:49
- Nahlásit

Pupy

tak to je fajn,když do tebe jenom strká.horší je když ti dá pořádnou ránu,třeba do oka.to se mi už párkrát stalo a myslela jsem,že budu chodit s pořádným monoklem

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2005 21:20
- Nahlásit

nels
Ja teda nevim, u mne v posteli dlouho zadna psice nevydrzi. Kopu hlavne JA a nenecham se omezovat... Ale kdyz uz se nektera v noci nenapadne pritre, tak jsou jako oukropci, hreji mi zada, a rozhodne nemam monokly... Spis jim hrozi rana ode mne... Ale jinak hrozne chrapou, to uz jsem psala jinde. A navic obcas prdi...Proste KRAAASAAA nesmirna!

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 00:57
- Nahlásit

Ja som si vsimla, ze moj pes lihava do postele uplne rovnakym sposobom ako ja. T.j. na brucho, packy skrcit pod seba (ja si prilahinam ruky) a hlavu polozit nabok. Vyzera to zvlastne, ked tak spime vedla seba Chrape obcas, ale to potom pili, tak na neho zacmukam a vsetko je OK. Zvlastne je, ze tak spava len cez noc a vedla mna. Inokedy ho v tejto polohe nenajdete, co myslite, opici sa po mne?

Anonymní
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:23
- Nahlásit

Klárko, tak mi vykládej o chrápání. Já měla boxerku to byla motorová pila a prcek buldoček chrápe taky jako dˇábel.Ale jak říkám pro lásku všechno ......Nebo to bude za ty roky už zvyk, asi bych bez chrápání neusnula.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2005 11:26
- Nahlásit

Tak s chrápánim mám teď pěknej zážitek. Mě nevadí, už jsem si zvykla, ale když mi ve čtvrtek pesan usnul na hodině němčiny ´tak se smíchy svíjela celá třída

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání