| Autor |
Zpráva |
Shadow
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2005 10:41
- Nahlásit
ahoj
píšu jen tak, ale musim vám to říct=)
minulý víkend se narodila naše budoucí štěnda
konečně jsem se dočkala ještě musim vydržet 7 týdnů a už konenčně budu mít psa
no tak teď jsem teda zvědavá
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2005 10:42
- Nahlásit
jo vložila se musim se pochválit=)
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2005 10:58
- Nahlásit
No ti jsou užasní už je žeru
|
*sara*.
|
# Zasláno: 11 Pro 2005 13:22
- Nahlásit
No nádherní!
Moc se mi líbí tihle psi, jednou bych chtěla mít takového u domečku s našimi dvěma pejsky.
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2005 16:24
- Nahlásit
Shadow
Já ti tak strašně závidím.Já když to vidim,tak se mi hrnou slzy do očí,že já nic Moc ti to přeju
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2005 17:18
- Nahlásit
Shadow
Jsou úžasný!! Já se taky nemohla dočkat až se narodí, a pak těch sedm týdnů, to bylo nekonečný. Byli jsme se na malou podívat ve třech a pak jsme tam jeli ještě v pěti, i když to bylo asi 200km, ale nakonec to uteklo, tak přeju aby to uteklo i tobě
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2005 21:26
- Nahlásit
Shadow
Blahozelam a tesim sa spolu s tebou. Ja som si to vytrpela pred rokom a pol a boli to najdlhsie tyzdne mojho zivota, co sa vliekli a vliekli. A potom uz o po osmej sme stali pred branou chovatelky Hnusoba som, kolko z vas by ma nepustilo?
Hlavne nech je zdrave a u teba sa mu bude urcite darit
|
Hanna
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:26
- Nahlásit
Ahoj a kterej z nich je ten tvůj?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 12:34
- Nahlásit
Jsou nádherní i mamča!!! Umím si to čekání představit, taky jsem takhle čekala...nejdelší čekání v životě. Škrtala jsem si dny v kalendáři a představovala si jak to bude skvělý až bude malá doma. Nakonec jsem se dočkalal a dneska jsou to přesně 3 měsíce co ji máme doma.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 13:25
- Nahlásit
Shadow
Tak jsem si vzpomněla, jak jsem dostala takové foto od chovatelky ... jsou to krásný vzpomínky. Pak mě každý den zásobovala po mailu fotama a já byla blahem bez sebe... Mýho Rota jsem vždycky krásně poznala, protože se narodil jako jediný černý s pálením . Už máš vybrané, které bude tvoje??
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 21:55
- Nahlásit
No tak já strašně těšim, ale jelikož se teďka stěhujem tak je práce až nad hlavu ve škole se taky všichni zbláznili tak mi to zatim docela utíká, ale ani na Vánoce se nětěšim tak jako na tu malou...
No jakou to ještě nevim o svátkách se pojedem podívat a tam asi částečně rozhodnem no dost se mi líbila ta nejmenší uplně tmavá má růžovou barvu,ale nevim jsou všichni dost tmaví uvidíme zatí jsou to prťata
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 21:57
- Nahlásit
Velvetka
nebuď z toho smutná já pořád věřim, že ti to dopadne a pesu mít budeš určitě. A když to fakt nepude tak co si třebas domů přitáhnout ňákýho útulkáčka??? Já si fakt myslim, že pejska budeš mít neboj
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2005 21:59
- Nahlásit
No jsou vlastně jen 3 dívčinky a 6 kluků jako buků
holky jsou růžová, šedivá a červená všechny tři jsou na týhle fotce vidět.
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 16:19
- Nahlásit
no a ještě když už o nich povidáme tak bych se ráda zeptala. Prcka si přivezu koncem ledna takže to bude ještě zima tak si ho necháme vevnitř máme takový mistečko pod schodama asi 2 krát 2 metry dáme tam ohrádku aby nemoh pobíhat po domku aby se mu něco nestalo, když nebudem doma. Stačí to 2 na 2?? až se oteplí tak se mu venku udělá voliéra a začneme ho zvykat na ven. No až ještě do tý ohrádky mu asi udělám pelíšek z kartonu aby mohl kousat a na zem, no máme tam plovoucí podlahu takže asi noviny, protože zas ňákej starej koberec mi příde blbý když se počůrá tak se to bude do něj vpíjet a pak smrdět a noviny jsou na tohle asi lepší ne??? A asi by tam dostala ještě ňejakou starou deku..
Díky
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 17:26
- Nahlásit
Ja ti radim miesto novin jednorazove podlozky, co sa davaju pod starych ludi. Zhodou okolnosti presne na tom istom lezia tvoje steniatka A to z toho dovodu, ze na plavajucej podlahe moc urobi po dlhsom case riadnu neplechu.
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 18:03
- Nahlásit
pigie
díky no vidiš to je dobrej nápad a ještě nevíš kolik jedna podložka stojí?? abysmer za ně nenechali majland
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 19:56
- Nahlásit
Shadow
U nas stoji jedna do 20Sk (18-20Sk). Ale mozes to vyriesit aj natiahnutym igelitom a na tom vrstvou novin. Len, aby si ho nenechavala na plavajucej podlahe, kym to nemozes hned utriet
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 20:29
- Nahlásit
to není možný ona se tam ta fotka nahoře změnila byla tam jiná byly na ní štěnda i s mamkou no já snad začnu věřit na zázraky
děkuji ti pěkně mopc si mi pomohla
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 20:42
- Nahlásit
Shadow
Asi niekto premenoval subor Inak, niet zac
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 20:45
- Nahlásit
no jo oni maj na stránkách trošinku zmatky v galerii tak to asi přejmenovali
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2005 21:01
- Nahlásit
Shadow
Já má taky ohrádku a plíny. Plíny mám 90X60cm a stojí mě skoro 300kč a je jich tam 25. Ohrádku mám 75X110X80 (šXdXv), ale moje mrně je fakt mrně. bydlíme v garsonce, takže všude je fůra věcí a hrozně moc kabelů, hlavně od PC. Bála jsem se, aby se nějak nezranila, když jsem pryč. A teď to bere jako svůj pelíšek a chodí tam sama. Jen ji tam nesmíš zavírat za trest nebo podobně. Když jsem doma, tak je ohrádka pořád otevřená.
Ale nějak jsem nedokázala rozpoznat, co je to za rasu?
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 11:24
- Nahlásit
Taky se musím pochlubit, tahle je ale z našeho dvorečka...
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 11:27
- Nahlásit
Verca
Je to leonberger
Shadow
Tak si představ že mi brácha s jeho holkou možná daj leonka k vánocům.Maj krásný štěňátka v olomouci,asi tam pojedem
|
Pavla
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 11:43
- Nahlásit
Velvetka
No tak to je super. Tak vidíš, mamka to určitě věděla, a pokud ne, tak teď to bude muset překousnout, když ho přinese ježíšek!!!
|
klára
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 11:56
- Nahlásit
Velvetka
moc ti přeju,abys pejsu dostala, to bylo strašné, jak tě trápili
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 12:03
- Nahlásit
Ještě se nic neví jistě,ale strašně moc doufám že to vyjde.Asi bude úplně přímo pod stromeček.To bude šok pro maminu.Ale zatim tady kujeme pikle.Až se to rozhodne,tak ho zamluvíme.
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 12:04
- Nahlásit
Jenom mám strašněj strach z toho že ho máma nepřijme...
|
Pavla
|
# Zasláno: 14 Pro 2005 12:10
- Nahlásit
Velvetka
Psalas, že má psi ráda - takže teď se tím netrap. Budete na to s bráchou 2. Já už jsem sice dospělá a mám svoje 2 děti, ale taky bydlíme s rodiči v jednom domku a když holky pořád přemlouvali, tak děda taky rezolutně NE, NE, NE. Dnes máme 2,5 měsíční štěndo a když děda přijde z práce jde prvně pozrdravit psa. Tak si užij vybírání a krásného ježíška.
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 16:14
- Nahlásit
Velvetka
no vidiš já sem ti povidala, že štěndo bude to je super No oni přejmenovali soubor byla tam fotka i s mamkou aby to bylo poznat, takže se ta fotka sama změnila já sem ještě vložim tu pravou
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 16:15
- Nahlásit
Lea
krásníí šarplaninci
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 16:17
- Nahlásit
a 2 na 2 metry teda stačí bude tam asi do březnna no porstě do tý doby než venku začne bejt trochu teplo?
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2005 16:31
- Nahlásit
Shadow
Díky,Krásní, mladí a přisátí
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 07:07
- Nahlásit
Tak si představte,že jestli maj ještě volnýho pejska (včera ještě měli 3),tak si pro něj jedeme příští čtvrtek Budu volat majitelce asi tak okolo 10. hodiny,tak mi držte palečky ať se mi podaří štěníka zamluvit.
To jsou některý z vrhu:
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 08:29
- Nahlásit
Tak jsem štěstím bez sebe.Pejska máme zamluvenýho a příští čtvrtek tradá do Olomouce Snad to ještě nic nepokazí
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 10:35
- Nahlásit
Velvetka
super, sledovala jsem to tvoje trapeni celou dobu, tak gratuluju!!!
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 15:03
- Nahlásit
supeer, paráda, úúžasný no vidiš a mrňáta sou roztomiloučký už víš jak se bude jmenovat???
|
Velvetka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2005 16:14
- Nahlásit
Shadow
Jo,bude se jmenovat Clyde.Je jim 8 týdnů a váží 12 kg...koule chlupů prostě
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 15:27
- Nahlásit
Velvetka
tak co štěníka už určo máš viď? tak jak se má?
|
cherrry
|
# Zasláno: 2 Led 2006 15:32
- Nahlásit
Tuším, že někde ve foru psala, že si to s tím štěndou rozmyslela.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 15:57
- Nahlásit
cherrry
Vážně? no kdybch už měla šanci asi bych se nerozmíšlela
|
klára
|
# Zasláno: 2 Led 2006 16:20
- Nahlásit
Pupy
velvetka to rozebrala na Budu mít ještě na něco čas?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Led 2006 16:21
- Nahlásit
klára
jj už sem to čestla
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 16:40
- Nahlásit
nejdřív obvinila mámu,že nedovolí psa,pak byla šťastná,že ho mít bude a nakonec to zrušila ,protože by se o psa musela starat
|
Anonymní
|
# Zasláno: 2 Led 2006 16:46
- Nahlásit
Ber to z té lepší stránky. Bylo by horší,kdyby to zjistila,až po tom,co by si psa přivezla.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2006 16:50
- Nahlásit
Anonymníjasně gratuluji pejskovi snad se dostal do dobré rodiny.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 3 Led 2006 06:28
- Nahlásit
Taky jsem si četla ten článek "Budu mít ještě na něco čas?" a tym vyloženě píše že se pejska vzdala ona že se bojí že nebude mít na nic čas. a pak na druhé téma "Kvuli mamce nebudeme mít pejksa" Píše že se máma na poslední dobu rozmislela a řekla ne a přitom "...na něco čas..."psala že to bude i pro mamku překvapení, tak nevim co si mám o tom myslet. Tak že oni si koupí věci a pomucky, štěně mají už domluvený a pak se najednou rozmislí že ne? Přesně kvuli tomuhle jsou utulky k prasknutí
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2006 06:29
- Nahlásit
To jsem byla já
|