| Autor |
Zpráva |
ami
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:28
- Nahlásit
Tak už bude mojí boxeří slečně 5 měsíců a pořát čůrá doma.A přítom ví,že nesmí.Ven chodí přes dveře na terasu a pravidelně se stane,že když se jí chce čůrat tak jde na terasu,ale už to nestihne a počůrá se před dveřmi.Každou chvíli jí pouštím ven a když řeknu čůrej,tak se opravdu vyčůrá.Ale nejhorší je to ráno.I když jí vyvenčím v noci,ráno je celá podlaha mokrá a pokakaná.Nejhůř to snáší můj přítel,když zrovna vstane dřív.Ale nadává mi,protože na svého miláčka čtyřnohého se přece nebude zlobit.Tak mám šanci že se to po prvním hárání upraví
To jsem se nák rozepsala sorry
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:31
- Nahlásit
Mě malá taky pořád čůrá doma, pokud s ní nejdu ven po cca 2-3 hodinách. A taky mi to pije krev. Ale říkám si, že se ještě naučí
|
haha
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:34
- Nahlásit
ami
to je normální,asi to bude muset přítel ještě nějakou dobu vydržet
|
ami
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 10:36
- Nahlásit
No přítel to vydrží,ale co já?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:25
- Nahlásit
Někde jsem četla, že větším plemenům začne fungovat svěrač na 100% později.Naše dogina se počůrávala ještě kolem šesti měsíců a pak byl klid.Vydržať!!
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:26
- Nahlásit
Anonymní
to jsem byla já, omlouvám se.
|
VlastaK
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:41
- Nahlásit
ami
Naší známí maji rotwajlerku, a když byla štěndo, říkali jí MOKUCHO, tj. MOčí KUdy CHOdí. Už si přesně nepamatuju, kdy se to upravilo, ale myslím, že tak kolem půl roku. Teď si od ní nechali štěně, a ten taky čůral doma tak do 5ti měsíců.
A čím krmíš, granulema? Já jsem s naším 4měsíčním prckem (ale je to kavalír) udělala zkušenost, že když mu dávám maso kuřecí s rýží, tak jednak míň pije, čož znamená že méně často čůrá, a jednak samozřejmě míňkrát kadí. Včera jsem navečer pekla cukroví a on furt somroval, tak jsem mu nasypala granule. Hned vylohnil misku s vodou, pak chtěl každou půlhodinu na zahradu, no a vnoci chtěl asi dvakrát kadit, i když normálně, když má jen maso, tak vydrží od 11 do 6ti do rána. Tak jsem si řekla, že radši ztrávím trochu víc času vařením, ale pak je klidnější a čistotnější.
Doufám, že mě příznivci granulí nebudou za toto moje rouhání kamenovat
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:55
- Nahlásit
VlastaK
Myslím, že to není rouhání, ale svatá pravda. Naše holka ( teď 5. měs.) taky po granulích víc pije, než po mase a tudíž i víc čůrá a kaká. Začala jsem krmit jen masem a najednou uměla čůrat i kakat venku... Vydrží i když jsme v práci 8,5 hodiny.Prostě nepotřebuje tak často. Jenže teď jsem 2 dny nestíhala a ráno jí nasypala granule a už to bylo. Načůráno a nakadíno.
|
VlastaK
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 11:57
- Nahlásit
Pastelka
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:02
- Nahlásit
když tu všichni píší, že je to počůrávání u i odrostlejších štěňat normální, tak to asi normální bude....ale pak by mě zajímalo, jakto, že náš mladej se doma počůral jako štěně snad jen jednou......že už od těch 2 měsíců vydržel celou noc spát na pelíšku (i těch 10 hodin) a nic neprovedl... Mám psa s abnormálním močákem?
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:04
- Nahlásit
VlastaK
"Vařený" je "vařený"
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:13
- Nahlásit
ami
Mojí boxerce je 6měsíců a s čistotností jsme neměly problémy.Doma se mi počůrala jen dvakrát a to byla moje vina.Opravdu je šikovná.Velkou zásluhu měla asi paní chovatelka a možná to,že má to své doupě,kam se prostě navyčůrala,ani jako úplně malá.Ale moje první boxerka se počůrávala ipokakávala denněasi do 1,5 roku.Hrůza.Ale najednou to přestalo a byl klid.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:27
- Nahlásit
Náš Rot se už taky asi měsíc nepočůrává a vydrží to seč může. Když chce čůrat tak skáče a ňufá u dveří ostošet /nebo jak se to píše, hihi/. Teď je mu 5 měsíců. Ale dřív vydržel nečůrat od 23hod. do 10hod. a chrápal by ještě, kdyby sme ho nevzbudili. Teď se budí i ve 3 ráno a chce čůrat. Může to být tím, že je zima a štěnda mají větší potřebu??? Jak to máte vy?? Pozorujete na mrněti to samé??
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 12:28
- Nahlásit
Ten anonym jsem já!!
|
replik
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 13:39
- Nahlásit
Evik:
Nemáš vzláštního psa. Agrouš taky od 9 týdnů doma nečůrá, nekaká. Je to ale zásluha čubinky, ktérá na něj houkla, když právě doma čůral. Od té doby měl a má naprosto jasno. Doma se nečůrá.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 15:00
- Nahlásit
Naši psy se taky hrozně rychle naučily doma nečůrat, max. za 14 dní, co jsme si je přinesli, takže v cca 10 týdnech.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2005 15:03
- Nahlásit
Ono záleží: pes od psa, naše první kokřice se to pořádně nenaučila nikdy, do konce jejího života jí nedělalo problém, když jsme v obýváku koukali na telku, zasednout před náma a vyčůrat se. Druhá kokřice, poznamenaná stejnou výchovou jako první, udělala loužičku doma jednou jedinkrát (jednou měla průjem a to se nepočítá), od malýho štěňátka. A teď retrieverce to trvalo asi měsíc (od malička vydržela celou noc spát), ale přes celej den to prostě nevydržela, stabilně asi od čtyřech měsíců to vydržela tak 4 hodiny přes den a od 5 měsíců celou mojí pracovní dobu (jen při hárání měla problémy).
|