| Autor |
Zpráva |
ami
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 12:03
- Nahlásit
muj pes ma 4
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 12:04
- Nahlásit
ami
a kolik mas ty? mama te pustila zase k pocitaci?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 12:06
- Nahlásit
je ale stejne jsem rad, ze sem velka Ami pousti malou ami, protoze je tady konecne nekdo na moji urovni intelektu
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 12:07
- Nahlásit
Jirikovo
mě mezi lidi s tvojí úrovní intelektu nepočítáš???
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 12:10
- Nahlásit
Jandula
kdepak, ty pouzivas ve svych prispevcich cizi slova jako artroskopie, artritida, cistota a tak. z toho jasne vyvozuji, ze jsi tak o rok nade mnou ... ale pockej, jak rikame my lingvisti:
Es komt der Tag!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 13:58
- Nahlásit
Pokud jde o intelektuální úroveň pisatelů tohoto fóra a jejich inteligenční kvocient, obávám se, že v porovnání se mnou a mně podobnými jsou i čtrnáctiletí přispívající daleko před námi, zatímco my s bezostyšným pocitem pronásledování géniů v jejich patách si tupě namlouváme, že jsme stacionálně nejvýše.
Dle mého erudovaného názoru, není užití odborných terminologií (artróza artroskopie artritida a čistota) zárukou inteligence. Toliko ze strany méně úspěšných publicistů.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 14:00
- Nahlásit
Garfield
chybelas nam tady ... jsme radi, ze jsi nam vysvetlila, jak spatne na tom jsme se svym vzdelanim a vubec s inteligenci. prosim te, nevis, jestli se to da nejak lecit?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2005 14:01
- Nahlásit
tomu rikam umeni poslat prispevek ve spravny cas. jo kdyz me nekdo nepochvali, musim to udelat sam
|
Anonymní
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 20:44
- Nahlásit
Povídala mi ségra, až se vrátí z Anglie, že mě english bude učit klidně, protože bude učit prvňáky. A jestli prý chci taky, tak se můžu přidat, ale radši že mě něco naučí předem, abych měla před nima náskok, jinak bych prý nestíhala...
|
Lea
|
# Zasláno: 6 Pro 2005 20:45
- Nahlásit
To já jsem zas poslala jeden z mých intelidžent štěků..
|