| Autor |
Zpráva |
ami
|
# Zasláno: 4 Pro 2005 19:41
- Nahlásit
Dáváte psovi pusinky?A nehrozí nákaza když žere syrové maso a hovínka)OBČAS)
|
Bent
|
# Zasláno: 4 Pro 2005 19:45
- Nahlásit
ami
Já mu potom umeju tlamičku aby ode mě něco nechytil.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2005 19:53
- Nahlásit
Priznavam, davam. A casto i moje feny mne... Za 10 let jsem nechytla ani skrkavky, ani tasemnici, ani opar, jen se mi zklidnila alergie a dostava se mi krasne psi lasky!
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2005 19:55
- Nahlásit
přiznám se, že já nikoli
ale je zajímavé, že pes to respektuje, nanejvýš mi očichá pusu, ale nedotkne se, zatímco manžel si pusu olíznout nechá, takže mu ji olizuje
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2005 19:58
- Nahlásit
Ja ho neblemcam spise blemcy dostavam! Pusu jim dam tak vedle ocicka, ale muj muzskej se taky nechava zblemcat od cela az po bradu... A ne ze to pes respektuje, u nej tento typ mazleni vyzaduje..
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2005 20:48
- Nahlásit
Jasne a od neho este vacsie Robim to od mala, v tej dobe odcerveny pes na dedine bol zazrak a nikdy sa mi nic nestalo Jo, aj v psej bude som spavala Je to proste zazrak!
|
Lea
|
# Zasláno: 4 Pro 2005 21:38
- Nahlásit
Já jsem dostala od čuby takovou pusu, že mi to značně vlezlo do peněz. Taková nová půlka uraženého předního zubu už něco stojí (myslim jako mýho).
Já jinak dávám pusinky na hlavičku. Moje babička (vždy sáčko a klobouček) to nese velmi těžce. Že prý spousta bakterií, oblízne kdeco a vůbec-fuj pes). Tak mi to jednou zase vykládala, když jsem ji vezla v autě a jí povídám: "a víš kolik máš na puse bakterií ty?" Tak to bábinka rozdejchávala těžce
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2005 21:46
- Nahlásit
To si nedokážu ani představit, že bysme se ráno na přivítanou neopusinkovaly navzájem...
|
RoSa
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2005 22:23
- Nahlásit
Tak my na to dokonce máme povel "pusinku"
A nevím jak, nějak si to spojila s odměnkou a když chce něco, co držím v ruce, nebo stojím v kuchyni a zeptám se "a ty by si něco chtěla?", tak hned vráží pusinky. Mojí mamku pusinkama vítá, ale bohužel jsou u ní spojeny s prudkými výskoky a tak už jsme řešili pohmožděný nos, ret, uvolněný zub apod.. Ale pusinky jsou moc roztomilý a mamce to nevadí (u mě takhle nevyvádí)!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 00:03
- Nahlásit
Já občas dám psici hubana a ona mě taky, zatim sme se vzajemně ničím nenakazily... No, každopádně jednou chtěla dat takhle psice nadšená, že mamku vidí pusinku košem )naštěstí to už x krát lepenej zub po bouračce vydržel - byl čerstvě dolepenej )
No a taky ji přítel naučil, že "za pusu pudeme ven"
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 07:07
- Nahlásit
Tak my umíme taky povel "dej mu pusu", je to takové krátké blíznutí, ale i bez povelu dokáže krásně umýt obličej
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 07:48
- Nahlásit
Já se taky s naším psem pusinkuju
|
bord
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 08:14
- Nahlásit
hmm - alespoň nějaká pravidelná erotika - a bez přemlouvání
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 08:47
- Nahlásit
My se taky pusïnkujeme, ale přítel to nemá rád. Já když zmlaknu, tak už ke mně¨malej pádí a zpusinkujeme se
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 08:50
- Nahlásit
fromeli
To moje psice na "povel" "do nosa" začne lízat nos někdy se i trefí A na "dej mi pusu" napřd odvrátí hlavu bokem a na druhej povel "no táák, dej mi pusuuu" blízne
|
handula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 08:51 - Změnil/a: handula
- Nahlásit
[img] [url=http://www.cz-pes.cz/gallery/1133768800_web.jpg[/img]
]http://www.cz-pes.cz/gallery/1133768800_web.jpg [/img]
[/url]
copak se tohle dá nepusinkovat?
|
handula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 08:54 - Změnil/a: handula
- Nahlásit
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:02
- Nahlásit
Ježiš, co jsem to napsala za blbost ... prý zmlaknu!!!! hahaha...to jste asi nepochopili, co tím myslím, že...?? Chtěla jsem napsat MLASKNU....chacha
|
haha
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:27
- Nahlásit
handula
tomu čenichovi bych dala pusinku hned ,ten k tomu přímo vyzívá
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:31
- Nahlásit
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:34
- Nahlásit
Jakmile vezmu moji malou do náruče, tak jí hned musím zulíbat, že se pak zlobí, co si to jako dovoluju.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:35
- Nahlásit
to jsem byla já
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:50
- Nahlásit
My se s hafanama taky pusinkujeme, velkej to vyžaduje a štěndo si na to zatím zvyká.... .Hafany jsem pusinkovala vždycky a jsem na živu
|
handula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 09:51
- Nahlásit
haha
však říkám že tohle se prostě nepusinkovat nedá....
|
VlastaK
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:07
- Nahlásit
My pusinkujem taky. Hlavně naše dcera. Teď jí je 16 a půl, ale dělá to od malička. Našeho nového prcka taky učí povel - pusinku - a pak se pusinkujou navzájem. Já dávam štěndu pusu na hlavičku, ale taky se od něj nechám ráda olizova
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:52
- Nahlásit
Prostě jí nejde odolat....
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:27
- Nahlásit
Já se s pejsama taky vítám pusinkama. Nejhezčí pusinky dává ten náš z útulku. Sedne si přede mě, podá mi střídavě obě packy, a pak mě tak jemně hrozně opatrně oblízně celou tvář..... Mlaďoch ten dává takové pusinky, že mi občas i teče krev z nosu....on si při tom oblíznutí povyskočí a často mi při tom vrazí hlavou do nosu. Už několikrát se mi strefil tím studeným čenichem i do oka....taky chuťovka.....nic nevidím, pes toho "zneužije" a už mám oblízanou celou hlavu
|
handula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:31
- Nahlásit
Evik
nejhezčí jsou hovawardí....
|
Ami
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:50
- Nahlásit
muj pes rat koše
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 12:55
- Nahlásit
Moje štěně nás taky strašně rádo olizuje. Líbí se mi, že nám tak hezky projevuje svou lásku, jen když předtím blinkal nebo papal hovínka, tak to není nic moc
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:00
- Nahlásit
Kamca
nesmíš být takovej cimprlich
|
handula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:03
- Nahlásit
Kamca
náš rád chodí dávat pusinky, poté co si líže zadnici a ehm...no však víte co....
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:03
- Nahlásit
Anonymní
třeba si časem zvyknu i na hovínkový zápach z tlamičky mého pejska a už mi to vadit nebude, kdoví
|
Meta
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:04
- Nahlásit
handula
Jo, jo, ten náš dává i štípané
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:05
- Nahlásit
handula
To náš taky, ale zase si říkám, že když je to "jeho", tak to není taková hrůza, jako když sní hovínka kdovíjakého cizího psa...
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:09
- Nahlásit
handula
To náš taky, ale zase si říkám, že když je to "jeho", tak to není taková hrůza, jako když sní hovínka kdovíjakého cizího psa...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:18
- Nahlásit
handula
nejhezčí jsou hovawardí....
já ten svůj příspěvek nemyslela, jakože můj pes dává nejhezčí pusinky ze všech psů...., ale jakože z těch mých tří hafů dává nejhezčí pusinky ten z útulku To bych si netroufla tvrdit, že zrovna můj pes dává nejhezčí pusinky ze všech......každý z nás co jsme tu máme své psi rádi a každý z těch psů "líbá" jinak hezky
|
handula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:14
- Nahlásit
Evik
já vím , já si jen tak občas rejpnu....pro každého je jejich miláček ten nejlepší...to je jasný....
|
handula
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:15
- Nahlásit
Evik
a napsala jsem to proto, že ten tvůj je přeci kříženej s howínem a já mám z pochopitelných důvodů na ně slabost....
|
JERDA
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:25
- Nahlásit
Ten náš taky moc krásně pusinkuje a jak to vydrží dlouho , jen nesmím při tom mluvit, protože to se mně pak snaží oblíznout pusu i zevnitř
|